Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: MDA VARIO - nedaří se flashovat

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    0

    Flashoval jsem sve mda vario, flashnul jsem ho dvakrat po sobe vzdy byla rom necem spatna pak jsem zkusil treti a najednou po restartu se vzdy zasekne na uvodni obrazovce s informaci verze, DAL SE NENACTE jeste neni vybite zkousel jsem i flashnout pres bootloader ale vzdy ve windows program psal at cekam ale i po skoro 2hodinovem cekani nic proste program asi nic nekopiruje do meho mda:,( UZ si opravdu nevim rady, malem sem doma roztriskal pulku bytu, nemohl by mi prosim nekdo poradit kde v praze je nejaky servis kde by mi ho zprovoznily? staci kdyz mi tam klidne daji klasicka stara win mobile hlavne at funguje, nebo nekdo z prahy ke komu bych mohl prijet a dal by to do kupi?Samozrejme bych mu dal nejakou tu korunu za pomoc, ale jen se bojim ze po par vyzkouseni flashnuti aby zas fungoval ze se mi vybije baterie:,( Takze nejlepe kdybych nasel nekoho z prahy take z t-mobile Mda Vario aby mohl kdyztak tu baterku nabit. Urcite bych nechtel pomoct zadarmo, nejaky prachy bych klidne moc rad mu dal. Prosim kdyby nekdo vedel jak mi pomoct napiste mi, nejlepe sem a i na mobil abych o tom vedel co nejdrive(773910963).

    Uz sem se malem doma nad tim mdačkem i rozbrecel

    PLEASE VY CHYTRY LIDE POMOZTE MI, vsem co se ozvou predem moc dekuju

    mam :MDA Vario G3 ipl2.21,spl2.21
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    218

    na tohle potřebuješ origo podepsanou romku - ta z bootloaderu pude flashnout.
    Když tam přímo z bootloaderu dáváš "vařenou" tak ti tam chybí USPL
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    207

    Presne jak pise Bucci, musis si stahnout ofic rom, treba ze stranek t-mobile, je to exe soubor kterej vse udela za tebe.
    Ja uz mel podobny problem taky a vzdy to vyresila ofic romka.

    Takze staci mit Vario v bootloaderu a pripojit k pc, spustit ofic romku (soubor exe) a pak uz jen vyckat na uspesne flashnuti.

    Tak ta romka je TADY
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Servis je v Tabore (viz titulni strana sekce HTC PocketPC), ale jelikoz tam mas urcite neoficialni ROM, musel by sis nejspise "zakrok" platit.

    A pokud se ti nezdari, 19.7.je v Levanduli sraz, tak snad tam bude nekdo, kdo by pomohl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    0

    ano uz jsem tozprovoznil ,problem byl v mem pc, mam visty 64bit original home premium a vnich tento soft dodavany s originalni romkou nefunguje, ale pres virtual pc jsem nainstaloval xp a uz to de. Takze toto vlkno muzete zavrit dekuju vsem co mi napsl a snazily helfnout DIKY VAM
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    0

    FLASHNUL SEM, USPENSNE DOKONCENO ale po zapnuti pristroje mda varim g3 2.21 ,nakalibruji preskocim kustomizaci ale kdyz se nactou windows mobile tak tam mam porad starou verzi 5, uplne jako pred tim:,( CO TED STIM??? prosim o pomoc Vas znalcu co stim mate zkusenosti rad bych chtel vyzkouset tu rom od tnt s wm6.1 s touch profesional stahnutou ji mam,umim i flashnout ale po nacteni WM tam mam porad ty stare
    PROSIIIIM POMOZTE MI NEKDO:,(
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    80

    Musíš nejprve provést Unlock Varia a pak teprve flashnout new ROM.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    0

    PRESNE MUSEL SEM ho unlocknout ja myslel ze kdyz mam verzi G3 ze to pude ale musel jsem nejdriv podle navodu najedne strance unlock(nout) a pak uz si tam flashnu rom a je tam ta kterou sem flashnoval a ne ta originalni kterou jsem mel pri koupi vsem dikh

    pls o lock
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jak flashovat, jakou vybrat ROM
    Od Stefan79ik v sekci Sony Ericsson
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-01-2010, 14:53
  2. Qtek 9000 nejde flashovat
    Od Vanciik v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-01-2009, 17:44
  3. T-Mobile MDA Vario, má smysl flashovat na WM6 pro SDHC podporu?
    Od calboard.net v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-12-2007, 21:35
  4. Nedaří se mi uložit wpt v ozi...
    Od neo11 v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-12-2006, 22:36