Já pokud udělám Hardreset, tak je můj přístroj DATAPHONE2 maximálně do 10 minut připraven k plnému používání s tím, že mám všechny programy, které používám připraveny okamžitě k používání a nepotřebuji k tomu vůbec stolní PC!!!Původně odesláno od seba
Všechno toto vyžadovalo jen titěrnou práci při hledání Těch správných klíčů v registrech a správných databazí ( Database Explorer ) a pár HardResetů![]()
Vyřešil jsem a mám :
- všechny programy zaregistrovány ( kromě jednoho )
- obnoveny všechny kontakty
- obnoveno nastavení programu Ndays
- obnoveny všechny Oblíbené položky v InternetExploreru
- TotalComanderPC připraven v českém prostředí
- na Today svoje Théma
- podsvětlení na stupni 8
- datum a čas v hodrní liště
- nastavenou hlasitost vyzvánění
- nastavený typ vyzvánění
- zástupci programů, které používám jsou tam kde mají být
- knihovny *.dll jsou v adresáři Windows a plno dalších věcích je nastaveno přesně jak já požaduji. Jen jsem nepřišel na to, kde lze nastavit Zámek na tlačítka. Za tuto radu, kde se tato informace ukládá budu rád.
Nejdéle mi trvá spárování bluetoothu ( GPS a USB klíče ) a také musim provést ručně nastavení času a datumu ( pokud nejsem u stolního PC - tam by to vyřešila synchronizace ).
Dnes již nepoužívám kopírování souborů pomocí config.txt, ale udělal jsem si vlastní program - > JirkaP. CAB ( díky eXDEnovi a jeho článku :yes: ) a pomocí něj provádím rozkopírovávání souborů (zástupců, knihoven, atd..) do adresářů kam potřebuji.
FOR Seba :
- soubor s koncovkou *.lnk je vlastně soubor kterým se spouští již nainstalovaný program
- pokud chci předejít zaplněním paměti a registrů nejrůznějším balastem, je o mnoho lepší mít program již nainstalován a uložen buď v EXT-ROM, případně ve STORAGE nebo na SD kartě ( zde se jedná především o veliké programy - Oziexplorer s mapama, PocketKim, Smartmaps.. ) a ty pak už rovnou spouštět příslušným souborem *.lnk, kterým jsem si odněkud přikopíroval
Samozřejmě pokud je to potřeba, tak mít naexportovány ty správné klíče do registrů