...a to kde:?: :O :O :O :O
...a to kde:?: :O :O :O :O
Tak nevím, jestli jsi opravdu takový nedovtipa, nebo to jen hraješPůvodně odesláno od Zdenek Malinsky
No pro jistotu - samozřejmě na srazu ce4youMožná za neznalost věcí může tvoje neustálá absence
)
Upgrade z palmisty na škatulkujá si to myslel (i přes mou velkou absenci i abstinenci), ale čekal jsem nějakou nečekanou pikantnost.
![]()
No tak když čekáš nečekané, to je pak těžké Tě uspokojit![]()
Jestli bude příležitost, tak se příště vynasnažím přijít s něčím originálnějším...i když mě momentálně nic moc nenapadá)
Krabička mě nezajíma,Velvet taky ne,Zdenek trošku,ale co ten Matrad??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak jsem doufal, že tenhle měsíc po dlouhé odmlce dorazím, ale zase mi do toho něco vlezlo... tak snad v srpnu... si mě už nebude ani nikdo pamatovat, do tý doby budu mít všechny cihly zase vyměněný![]()
Vzhledem k tomu, ze uiqjirinu nezajimam, tak asi nedorazim.Ba ne, rozhodl jsem se, ze si udelam vylet do Chorvatska. Aspon vyzkousim, jak funguje iGo 8 a upozornovani na radary.
![]()
Když tak touží po Matradovi.....neměl by mu někdo říct, že jsou i jiné hospody a kluby a jiné weby![]()
![]()
Ty mam nejradsi...vtipky, srandicky a pak sami prijdou kazdy prestupny rok.
A ted otazka pro vsechny:
KOHO MAM NA MYSLI?![]()
Nebude to takovy ten pan,asi 40 let,z Ustí??![]()
![]()
![]()
No a já jsem se pořád nedozvěděla, jestli tam bude někdo s tím DiamondemA když jo, tak v kolik...
Abych se tam nehnala zbytečně...![]()
Pokud mi do toho nic nevleze, mohl bych se zastavit i s HTC Diamondem, tak kolem treti az ctvrte hodiny.
Pokud mi v tu dobu domů nevlezou truhlář s instalatérem, tak teda dorazím![]()
Ahoj,
tak tentokrát se taky po delší době přijdu ukázat a přinesu s sebou nějaký ty krámy:-)
- MDA compact IV (Diamond)
- MDA Vario IV (HTC Raphael)
- HTC Shift s full WM6
Milan
Ááá, pán co kouří dýmku a pije červené) Dáme lahvinku, dvě .....skrz krvinky?
PS: Já bych si zarafnul toho Rafaela IV![]()