Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: sehnat Quicklink a Scenario

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    98

    Zdravím, uspěšně jsem flashoval M700 a chybí mi dvě apklikace, ktreré nemuhu sehnat. Google, fora, prostě nemohu ani na zahraničním. Mohl by mi někdo poslat programy Ztquicklink pro ikony na pploše a Scenario pro profily, jako byli v ofic. rom? sháním něco nenáročného na tyto dvě věci.

    děkuji moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    98

    tak Quicklink mám ze souboru cabs.rar, ktrý jsem stahl v theadu VAŘÍME ROM PRO M700, ale při instalaci píše, že nenainstaloval uspěšně. Mám rom od TB.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    98

    Scenario už mám:-)

    ten program na ikony nemá někdo? V pda ve složce WINDOWS jsme objevil program Quicklink.exe, ale po poklepání se otevře aplikac pro volání, tak nevím co to je. Shnáním ten program na ikony na plochu... :-/
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    168

    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=30159
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    98

    co tam v tom mělo být? ten soubor http://uloz.to/552839/extrom.zip je nedostupný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Zkus to zde, určitě najdeš co potřebuješ

    http://rapidshare.com/files/95462546....much.more.rar
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    98

    Panot: dal bys mi to prosím někam jinam? třeba ten rapidshare ULOZ.TO? zkoušel jsem to celý večer a pořád mi to psalo, že se z mé (sdílené) IP staále jinde stahuje.

    děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Dal jsem ti QuickLink rovnou sem. Je to ta aplikace kterou hledáš, ikony na Today obrazovce
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    98

    skvělé, moc moc děkuji!
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    98

    ještě dotaz: stahl jsem si odněkud ZoomSms a je možné, že od doby (instalovat jsme krátce po sobě) co jsem sehnal i Scenario, tak při příchozí sms zprávě jak se velkými písmeny zobrazí ta sms, tak dole jsou tři tlačítka ODPOVĚDĚT, VOLAT, SMAZAT. a a já mám místo těch názvů tlačítech čtverečky. jako když je špatná nějaká znaková sada. jinak je vše OK. v tom zipu, kde bylo to ZoomSms, tak tam byl ještě jeden soubor s nazvem Scenarios_JP_T.cab. Ten jsem zkusil nainstalovat a je možné, že od té doby to zlobí, protože (snad si dobře vzpomínám) byly čtverečky i jinde. Odinstaloval jsem a instalovat jen Scenarios_WWE_T.cab. Od té doby snad, jsou čtverečky jen v tom velkém náhledu sms. nepřišla mi za tu dobu nějaká sms pro porovnání.

    Něco jsem přehlédl? jinak si zapamatuju, na co které tlačítko slouží.

    2) dotaz: Uspěšně jsem před časem nainstaloval ROM od TB a protže mám pocit, že jsem si M700 trochu rozm*dal, chtěl jsem znovu udělat čistou instalaci už bez pokusů s programy. Problém je, že ted to tlačítko "update" při flaschování je zašedlé. Odpojit/připojit zařízení nepomohlo. Když jsem tam chtěl dát původní rom od etenu, pda se ptá na Active key. Když zadám to, co mám (snad dobře) ze stránek etenu, píše že neplatné. Co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Ohledně odstranění čtverečků doporučuji hardreset, zřejmě je někde konflikt v registrech. K flashování nové ROM: Stejnou ROM, respektive ROM se stejným označením, můžeš nahrát z paměťové karty, je zde hodně návodů jak na to. Pokud děláš upgrade na ROM s jiným označením, pak musíš použít flashování přes PC. Na stránkách www.eten-users.eu najdeš můj thread s ROMkama pro X800 a zde jsou ke stažení i podpůrné soubory pro flashování přes XP, nebo Visty. Je tam i návod. Flashuje je soubor s názvem temp.bin (z karty), nebo přejmenovaný na temp.dat (přes PC). Tím vyřešíš druhý problém .
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    98

    Na ty čtverčky kašlu.

    tak jsem hledal něco v tom foru, ale protože neumím plynně anglicky, tak sjem to celé nečetl. Postupuju podle návodu v thedu zde [url=http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=27202/url], tam jsem vložil i popis svého problému ted o radu i s obrázkem. děkuji kdyžtak za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Kdybys dobře četl, pochopil bys, že to tlačítko budeš mít zašedlý i týden. Takže nedopočuji u toho sedět a čekat, až šedé nebude . K naflashocání jinou ROM musíš požít tento postup a níže přiložené nástroje.

    Postup flashování nové ROM z PC :
    Postup lze uplatnit pouze ve Windows XP (ne pomocí Visty)!
    1) Zkopírujte soubor ROMky přejmenovaný z temp.bin na temp.dat do složky s těmito soubory (euus.exe, USBDLUpdate_Console.exe a upgrade.bat)
    2) Připojte PDA přes activesync k vašemu PC
    3) Po úspěšném připojení PDA k PC spusťt upgrade.bat
    4) Postupujte dále podle instrukcí na PC
    5) Po naflashování nové ROM a zobrazení "100%" na displeji, PDA odpojte, vyjměte baterii, vložte zpět (včetně krytu) a pak stiskněte tlačítko Power a spustíte tak hardreset
    5) Enjoy


    http://rapidshare.com/files/11329734...ew.Version.rar
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    98

    tak funguje(tlačitko není zašedlé) i u toho původního průvodce od TB. asi to bylo tím, že jsem *.bat soubor spustil před připojením pda k počítači.

    děkuji moc. ty soubory jsme stahl už včera a budu pro jistotu používat je.

    Jinak včera jsem se starou rom od TB provedl ten hardreset a čtverečky jako popisky na tlačítkách mám stále. Zřejmě si nerozumí mnou stažené Scenarios s tím mnou staženým Zoomsms. Protože než jsem spustil Scenario, popisky byly OK. Po začnutí používání Scenarios už ne. zajímavé... :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    98

    flash rom fungujeeeeee:-)) funguje rom takova i maková, i puvodní WM6, co jsem vytahl jako samostatný soubor z C:\dokument.......\local setting\temp soubor temp.dat.

    paráda!! děkuji děkuji moc!

    nemáš po ruce spolehlivé instalačky toho Scenario a zoomsms? něco mám jak jsem psal, ale mám strach, že mám bud vadné nebo že si moc nerozumí s těmi romkami od TB nebo Therion.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. program na zástupce na plochu, náhrada za Quicklink e-tenu
    Od audis v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 09-06-2010, 15:36
  2. Kde sehnat WM 6.5 ?
    Od Tom2009 v sekci Omnia SGH-i900
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 04-09-2009, 14:20
  3. Hry - kde sehnat?
    Od mummas v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-09-2008, 20:01
  4. Kde sehnat WM6?
    Od Patrician v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-03-2008, 08:22
  5. Quicklink - mizeni ikonek
    Od sep_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 15-08-2007, 05:28