Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Navigace pro chůzi.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    2

    Co je lepší pro navigaci pro chůzi ve městě?. Asus p535 nebo HTC touch cruise?. Nebo je nějaká lepší alternativa s fotoaparátem bez klávesnice?. Co iphone 3g?. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    ajfon urcite nie lebo nema GPS chip pokial viem. Asus nepoznam, ale na cruisovi ak mas zapnute A-GPS sa to da.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    No iPhone 3G, kterej mam pocit jde tedka do prodeje (cervenec) tak GPSku ma, ale nejsou zatim zadne programy ktere by ji vyuzivali, a vzhledem k tomu ze v licencnich podminkach SDK od Applu pro iPhone je zakazano vyvijet online navigacni systemy, tak asi nejakou dobu zadne takove softy ani nebudou.

    Co se Cruise tyce, tak kdyz zapnu A-GPS funkci tak mi GPSka nejak odmita chytit signal, nevim cim to muze byt.
    Pokud neni A-GPS zapnute, tak obcas se GPSka pri zastaveni zasekne a odmita ukazovat dokud se clovek nezacne pohybovat vetsi rychlosti, pak kdyz zase zpomali tak ukazuje uz v pohode. Ale dela to obcas, obcas vse funguje bez problemu.
    Je to jakasi Staticka Navigace - problem je ze SN je definovana pouze u SirfIII chipsetu, kterej v Cruisovi neni a tudiz tam tato 'feature' nejde ani vypnout.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    27

    A nezalezi spis na mapach jaky tam mam? Na chipu asi taky :disgusted: ale myslim ze kdz mate kvalitni turisticke mapy :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    ne mapami to neni, je to skutecne problem "static navigation", je tu o nem celkem dost popsano. ten jiny chip byl take duvod, proc jsem nesel do noveh mda vario, u SIRF III chipu se SN velice jednoduse prepne na OFF.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    27

    Tak ale Cruise ma jinej chip nez Sirf III
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. GPS navigace
    Od Danosss v sekci Touch HD
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-01-2010, 21:36
  2. GPS navigace
    Od JirkaJ_ce4you v sekci HD2
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 02-01-2010, 18:56
  3. navigace
    Od Zig_ce4you v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-05-2007, 12:18
  4. Navigace
    Od ika_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 22-09-2006, 06:46