Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: ASUS P535 - Nejde zvuk

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    7

    Zdravím, dnes mi přestal fungovat veškerý zvuk u mého ASUSU. Hlásí mi to chybu WAWE OUTPUT: Device error. Ještě nejde ani bluetooth, kde to hází chybu problém s BTTrayCE.exe.
    Díky za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    A co jsi tam nainstaloval?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    7

    Na rovinu TOMTOM7 a pak buc. Po odinstalování je to, ale pořád to samé. Kdyžtak na něj pozor.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Dneska ráno jsem se to samé dozvěděl od kamaráda co má také Asus , včera zkoušel instalovat TT 7 a přestaly mu jít veškeré zvuky . Asi to ještě nemají doladěné , také mě na to upozorňoval , takže pro nedočkavé - neinstalovat TT 7!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    19

    Citace Původně odesláno od permar
    Dneska ráno jsem se to samé dozvěděl od kamaráda co má také Asus , včera zkoušel instalovat TT 7 a přestaly mu jít veškeré zvuky . Asi to ještě nemají doladěné , také mě na to upozorňoval , takže pro nedočkavé - neinstalovat TT 7!!
    Zkus toto
    Najdi soubor btcoreif.dll v adresari windows
    Prejmenuj na btcoreif-old.dll
    Udelej softreset.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    Citace Původně odesláno od v.peroutka
    Na rovinu TOMTOM7 a pak buc. Po odinstalování je to, ale pořád to samé. Kdyžtak na něj pozor.
    Souhlas, potvrzuju, nastesti jen o dva dny zpatky ale uz TT7 bez zalohy netestuju

    ps: nedocetl jsem to pod reklamu, takze prubnu.
    permar - karad vyrizuje ze to prubne :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    10

    a jaj tak jsem dopadl stejně zkusím přepsat ty soubory a uvidíme ach jo naštěstí mám zálohu


    takže bohužel ty soubory jsem nenašel tak holt si počkám až TT7 odladí další poznatek tak total comander ten soubor našel jen až po back upu takže večer budu asi zkoušet znovu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    no dostal jsem se asi tak daleko.
    Nainstaloval jsem TT7, pochopitelne opet chybel zvuk.
    Tak jsem to cely dir odhodil / zkopiroval bokem. Navigator v progr.files.
    Ten jsem vysypal do adresare TomTom7 na kartu.
    Pak odinstaloval TT7, ale to stejne nepomohlo, takze je idealni rovnou navrat do zalohy, jak uz tu bylo psano.
    Po nastartovani ( jiz se zvukem) jsem si udelal jen short TT a vymazal vse ostatni co se utvori po spusteni. Kdyztak se podivejte ihned po instalaci co tam mate je tam jen jeden exe a knihovna. !!
    Spustil, znovu jsem si prosel konfiguraci a nastavil voice, tentokrat se zvukem a tak to uz zustalo uz i v systemu.
    Jemom mi to porad nechtelo nacist tu ZKU...., ZAS... mapu :

    Tak jsem se na to vyflaknul a vsechno smazal, jinak bych snad na svyho milacka i slapnul )
    Kazdopadne to bude mozna nekomu navodem. Mam navigace jen na karte, treba TT6.204 vse v jednom, iGO_2006, iGO8 a vse jede bez instalace i po restoru celyho PDA. Jen proste tohle (TT7) je nejaka divna odruda a nebo uz jsem z toho totalne utahanej a blbej.
    Lezel jsem v tom 3 dny, vse procetl a nastudoval. Kdyby byl nekdo od te lasky a dal echo stim ze by mi to nekam poslal slozeny ohledne struktury a kam mu nacpat ty mapy, byl bych zauzlovan..... ps: nemam z TT uz nic vse slo vcera vzteky z disku, no recovery
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    10

    no a máš mapy v my docoments? já jak to včera zkoušel musel jsem tam nechat dokonce i ten keygen jinak mi to pořád psalo, že mapa není aktivovaná..chci dnes zkusit zase nahrát a pak smáznout ten soubor tak uvidíme jak to bude


    po přejmenování toho souboru na old e vše OK dokonce vydí i starý mapy co jsem nechal na kartě
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    7

    Já jsem vše odemkl a TT7 jde v pohodě, ale bez zvuku ostatně jako celý ASUS. Blbá otázka jak přejmenuju ten BTCOREIF v Total Comanderu to nějak nejde.
    Díky za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    19

    instalace TT7 = no problem (přepsalo původní TT6 v. 6.201) , mapa = no problem , zvuk = smazání knihovny BTCoreIf.dll ve složce Windows to řeší , TT7 najede,načte mapu (kterou mám jen tak mimochodem v rootu karty) , ALE : "Chybí zařízení GPS!" UF .
    Zkoušel jsem zkoušel a nakonec jsem ho vyhodil a dal zpátky TT6. Dnes jsem měl cestování a zítra zase - takže ke hraní se dostanu až o víkendu.
    Málem jsem nerozchodil BT a nejsem si jistej jestli to nebylo smazáním (nebo přejmenování) té knihovny ve Windows - nevím nevím,ale každej soubor má snad nějakej účel,by? se tváří jako kravina.
    Když nad tím dumám : ta původní verze 6 (byla bez instalace-jen jsem jinahrál na kartu) nic neprovedla a všechno zůstalo tak jak je.Tzn že instalační soubor TT7 musel něco změnit v původních nastaveních.Ať jsem dal cokoli nerozjelo se to "žlutočerný kolečko",který signalizuje,že hledá signál.Jakmile jsem TT7 odinstaloval a na kartu nakopíroval původní TT6,jede zase všechno jak má.
    Teď koukám co mám kde co má s GPS nastavený (opakuju-tak jak je to od výrobce) :
    - v TT6/kofigurovat: Vestavěný přijímač GPS
    - v Nastavení/Systém/External GPS : Port pro programy GPS "Žádné" , HW port GPS "Žádné" , Přenos.rychlost "4800" , a zaškrtnuto "Spravovat zařízení GPS automaticky"
    Už to píšu na všechny strany a přemýšlím jestli se na to nevyservisuju a nepůjdu do iGO - navigaci prostě potřebuju. Někde na německým fóru jsem myslím shlídl seznam přístrojů na kterých v. 7 maká - a ASUS tam nebyl ani jeden...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od v.peroutka
    Já jsem vše odemkl a TT7 jde v pohodě, ale bez zvuku ostatně jako celý ASUS. Blbá otázka jak přejmenuju ten BTCOREIF v Total Comanderu to nějak nejde.
    Díky za rady

    v totalu jsem normálně našel


    tu GPS interní opravdu nenajde ted tu nemám u sebe asuska , ale určo jsem nastavil tu nmw nebo jak je tam pojmenovana a pak to chodilo v poho včera jsem s tím jel po Práglu a za známým k Českýmu Brodu a vše OK
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    Můj miláček ASUS P 535 a TT7 jsou od dnešního večera kamarádi. včetně TT6.204 atd.
    Nepočítaje funkčního zvuku atd, ale bez jakých koliv záplat, lepidel a instalace !!
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    3

    Klokane, byl bys tak hodný a podrobně mi popsal jak na to, já a moje 535-ka si pořád nějak nemůžem poruzumět :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    už se to blíží ke konci, je to jak pro základní školu.
    Dej mi zprávu přes privát, ať si pamtuju komu všemu jsem to slíbil to samé platí pro ostatní.
    ...........sem to nejde
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 12:12
  2. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 05-08-2010, 18:58
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-11-2008, 10:57
  4. Asus p535, zvuk jen ze sluchatek
    Od Lokiji_ce4you v sekci P5xx
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 01-09-2008, 17:25
  5. ASUS P535 nejde spustit
    Od kojot94 v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 16-11-2007, 13:43