Myslim si ze tento skvely plugin do Today si zaslouzi vlastni tema...![]()
Myslim si ze tento skvely plugin do Today si zaslouzi vlastni tema...![]()
Tak a dobra zprava pro vsechny - je nova verze Pocket ZenPhone - verze 4.0.
A umi nasledujici:
- skutecne zapina/vypina radiovou cast
- umi zapnout/vypnout BT sluchatko
- diva se po .WMA zvonenich ve slozce /Windows/Rings
- ma policko pro zadani PINu - kvuli zapnuti/vypnuti radiove casti
- lepsi zabezpeceni
:!: Podle autora mohou nastat potize s ROM 1.72 - ZALOHOVAT:!:
Stahujte ZDE
Osobne uz mam stazeno a letim zkouset![]()
A TADY najdete sady ikonek profilu misto tech standardnich![]()
Jak již psal Wuffi, to zálohování nepodceňovat!!! Verze 4 je už čtvrtou, kterou používám, je dost slušná a nedovedu si bez ní svého miláčka už ani představit. Zejména časové přepínání profilů je super.... Po přechodu z verze 3.6.2 na 4.0 jsem si nastavoval vše podle představ a .... HARDRESET! Tak bacha :-) Nakonec jsem to ale nevzdal, po nové instalaci MDA jede ZenPhone na jedničku.
A když už jme u těch profilů, ještě jeden tip pro vás: Cell Profiler, který přepíná profily v závisloti na místě, kde se zrovna nacházíte, a mnohem více...![]()
zajimava zalezitost mas to otestovane ????Původně odesláno od MarekS
![]()
Měl jsem Cell Profiler nainstalován asi jeden týden, po stránce funkčnosti a spolehlivosti OK. Můj problém ale byl, že to mám z domu do práce asi 300 metrů, takže jsem byl stále pod jednou buňkou a nemohl se tudíž rozlišit profil na doma a v práci. Jinak se tento SW rozlišuje na verzi Basic a Pro. První je zdarma, můžou se ale nastavit tuším pouze dva různé profily. Verze Pro je bez omezení.
Mimochodem pro odvazlivce je ke stazeni BETA nove verze 4.1.2... Zitra otestuji ale jinak znovu zduraznuji ze je to BETA - na vlastni nebezpeci:!:
ja ji mam a je v pohode bez problemuPůvodně odesláno od Wuffi
dokonce obsahuje export nastaveni jednotlivych modu
mám dotázek na problém:
nainstaloval jsem si PocketZenPhone v. 4 dá se říci že fungoval bez problémků, jen při soft resetu jsem jej musel vždycky aktivovat v Start>Nastavení>dnes
teď jsem si nainstaloval PocketZenPhone (Version 4.5.1)
to že se startuje i po soft resetu je fajn, ale nemůžu se dostat do nastavení, jen to problikne a pak hned zase zmizí, máte někdo podobné zkušenosti popř. radu díííííky :?
Měl jsem podobný problém. Po tvrdém resetu PocketZenPhone nechtěl být viděn. Pomohlo až v registrech smazat jakýkoli odkaz a znova instalace. Teď to běhá OK.
Pomocí čeho jsi mazal v registrech?Původně odesláno od PACI
Pomocí PHM Registry Editoru, ten má i vyhledávání. Najdeš ho i tady:
http://www.ce4you.cz/software/detail.asp?s=1
Díky testnu mám nainstalovaný Registry Editor od eXedena, ale ten když zadám vyhledávat spadne.Původně odesláno od PACI
Takže jsem to testl a smazal a pořád mi nejde nastavení, ZenPhone mi normálně naskočí, ale nepodaří se mi rozjet nastavení když tapnu na oblast nastavení tak to na okamžik problikne, ale hned to zase zmizne:$:![]()