Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Úkoly na úvodní obrazovce

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    25

    Jak zobrazím úkoly na úvodní obrazovce jako na PPC???
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Vyzkousej SBSH Facade. Neni sice free, ale umi toho velmi mnoho. Na smarty asi neni lepsi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    25

    Umí synchronizovat i poznámky s outlookem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    To dělá ActiveSync. Tohle je "jenom" plugin na homescreen.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    25

    JJ, takže v papyrusu nastavím zobrazení úkolů na HScreen??
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Jo, ale proč to vlastně nevyzkoušíš? Brání ti někdo/něco?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    25

    Výbornej prográmek :-), jen jsem nepřišel jak je umístit na HS??
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    25

    Papirus je good, jen když chci smazat nějaký úkol či událost, tak se nesmaže? Co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    51

    Doporučuji Facade.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    ops:
    No jasne, Facade od SBSH, to jsem myslel hned od pocatku. Omlouvam se za mystifikaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    25

    Vyzkoušel jsem, ale žere moc ramky . Budu se muset spokojit se standartním zobrazením :? .

    Jen ještě k Papyrusu, nemáte s ním výše uvedený problém?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    51

    Co jsi vyzkoušel? Facade Ti žere moc ramky? Já používám Facade 1.4.1 ( dokonce česky :-) ) a Agendu One a maximální spokojenost. Na Voxu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    25

    JJ, agendu jsme měl taky ale tam mi nesedlo vepisování nových ůkolů atd, a hlavně ten obrázek který se zobrazuje při každém stratu programu.:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    51

    Njn, proti gustu žádnej dišputát. :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tak to fakt nevím, co s tím provádíš. :? Mám na HP 514, což je určitě ve všech směrech slabší stroj, než máš ty, aplikace většinou nezavírám (jen pokud je baterie na pokraji prázdnoty) a žádný problém. Zkus to přeinstalovat a instaluj do zařízení, ne na kartu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Počasí ve městě na úvodní obrazovce
    Od Dan Matt v sekci Touch2
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 25-02-2013, 20:19
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-05-2010, 18:16
  3. Hodiny na úvodní obrazovce - změna vzhledu
    Od Johnny83_ce4you v sekci HD2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-01-2010, 11:53
  4. Mio P550 zamrzne na uvodni obrazovce
    Od alx_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-12-2008, 20:38
  5. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-03-2005, 05:41