Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 46

Téma: WM6.1 Professional CZ pro HTC Tornado bz Veisen

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    13

    neni lokalizovana camera a hry

    sestaveni 19199
    fix joy
    romka je hodne rychla
    kamera fix

    Audio Manager
    Fixes
    HtcHome
    Bluetooth Explorer
    keyboard
    smartphone games and calculator and camera
    diamond design
    wm5storage

    http://rapidshare.com/files/123171968/RUU_2001.rar.html



    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00284570_Screen01_jEWN.jpg 
Zobrazení: 37 
Velikost: 24.7 KB 
ID: 8288   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00284570_Screen02_nTWt.jpg 
Zobrazení: 38 
Velikost: 24.8 KB 
ID: 8289   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00284570_Screen03_6BRN.jpg 
Zobrazení: 36 
Velikost: 20.8 KB 
ID: 8290   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00284570_Screen07_evQQ.jpg 
Zobrazení: 34 
Velikost: 21.5 KB 
ID: 8291  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    pěkné, já jen mám trochu strach to dát do Qteku když to nemá dotykovej displej Každopádně s novým zařízením počkám až na WM7 za půl roku (mezitím ještě možná koupím i new iPhone - podle ceny ) a vidím, že s ROMkama pro Qtek si mezitím ještě krásně vyhraju :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    98

    Nevím, čím to je ale když jsem tu ROMku do Qteka flashnul tak při prvním zapnutí to při bootování zamrzne a systém nenaskočí :? čekal jsem asi 20 minut a stejně nic. Zkoušel jsem to flashnout ještě jednou a skončilo to stejně. Takže jsem si flashnul zpátky ROMku WM6.1 Professonal RC5 by Kamikadze, která mně funguje bezproblémů :yes: .
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    13

    tak na to ti rad odpovim neprovedl jsi format binfs

    na xda-developers romka byla testovana a vsem jede vpohode
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    98

    Formát BINFS jsem před každým flashem provedl .

    EDIT: před chvíli jsem to zkusil znovu a před flashem provedl formát BINFS (jako vždycky) a skončil jsem u stejného výsledku viz screen:



    s PC se po flashi normálně spojí, s ActiveSync a Jeyo Mobile Companion sesynchronizuje ale dál se nehne, nevím co s tím .
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    16

    Tak presne v tomhle mi to taky zamrzlo... chce to opravdu jen strpeni... Neco si tam nacita a pak je to ok. Po restartu uz pak nabiha v pohode... Ja nevim, nemuzu tomu WM prof prijit na chut, chtelo by to touch..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    13

    to je takovej bug v XIP kdys se objevi tahle obrazovka tak musis dat volume up nekolikrat a us se to nikdy neobevi nechapu co to je ale delaj to skoro vsechny pda

    mel jsem
    artemise
    compacta
    compacta 2

    upravuje si to zakladni kofiguraci
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    13

    uploaduju novou opravenou verzi kde tohle neblbne pak vam ji sem postnu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    95

    Moc dobrá práce, opravdu bych rád poděkoval.

    Ještě pro můj dobrej pocit, jsem si v Nabídce Start přejmenoval některé zástupce česky (Úkoly, Kontakty, Poznámky, Průzkumník, Kalendář) a upravil jsem si funkční klávesy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    98

    Tak už mi to taky funguje . Skvělá ROM :yes: Taky za ni autorovi moc děkuju.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    95

    NEmáte někdo prográmek SoftKey, který byl v ROM6.1 od Kamikadze, pro nastavení Levého a Pravého SoftKey.
    Nebo víte někdo jak to nastavit pří pomocí *.LNK jako AP1 AP2 a podobně. děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    98

    Armando: SoftKey Manager.

    Na této ROMce jsem narazil na jeden bug a to, že mi nechce zhasnout displej zkoušel jsem i HR a nepomohlo to, jde to nějak vyřešit? Stalo se to někomu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    95

    8310: tak s tím displejem to právě řeším, prošel jsem všelijaká nasvavení v menu, dokonce to umí i vypnout přístroj pokud se určitou dobu nestiskne tlačítko, ale displej mi svítí pořád. zatím hledám v poznámkách jak jsem nastavoval zhasínání displeje ve starších romkách.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    95

    Tak zatím jsem na ten displej nepřišel, pořád svítí.

    Ale trochu z jiného soudku, napadlo mě, že by nebylo od věci z adresáře windows odebrat zbytečné soubory:
    BMP, GIG, JPG, PNG
    WAV, MID WMA

    Má to ovšem háček, některé jsou potřeba k provozu to bych dokázal celkem rozhodnout, nicméně jejich přesun na SDkartu, tedy spíše vymazání je stejně zakázáno. Dokázal by někdo upravit ROM? aby v ní nebylo nebyla žádná zbyteční havěť a raději ji nahrnout na kartu?
    Případně poraďte jak to upravit. děkuji



    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    95

    Zhasínání displeje vyřešeno, v registrech je třeba vytvořit tuto položku:

    HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Power\Display
    a přiřadit ji hodnotu 10

    displej tedy za 10sekund po posledním stisku klávesy zhasne
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. [8.10.2009] PROPHET wm6.5 23064/23064 manila2d ii, lite BY VEISEN
    Od veisen_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-10-2009, 17:24
  2. WM 6.1 CZ PRO TREO750 portla z kaisera by Veisen
    Od veisen_ce4you v sekci Palm
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 26-01-2009, 07:51
  3. Fring pro HTC Tornado
    Od Bohumil Stejskal_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 12-08-2007, 22:56