Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 46

Téma: WM6.1 Professional CZ pro HTC Tornado bz Veisen

  1. #31
    Kocourkh_ce4you
    Guest

    Díky za radu. Funguje.
    A opravdu po druhém restartu se vším vypnutým.
    Zajímavá vlastnost.
    Jinak mám pocit že si tu někdo postěžoval že mu nejde změnit čas budíku. Tak jde, pomocí fake kursor - dlouhé stisknutí home.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    95

    Tak dneska se mi stalo, když jsem instaloval Office2007 do Qtek8310 že se zaplnila vnitřní paměť (nedalo mi to volbu kam instalovat) a zrušila se mi wifi a jak jsem v předchozím příspěvku radil jak to obnovit, ta poprvé mi to takto nešlo. takže jsem musel HR ale po dalších instalacích mi opět Wifi zmizela, netuším čím to je.

    EDIT: dnes jsem objevil i novou ROM Kamikadze RC6 tak ji testnu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    98

    No když jsem zkoušel instalovat Office tak jsem mě to do vnitřní paměti ani nevešlo tak jsem si vyextrahoval přes WinCE Cab manager všechny soubory. Ty co se měli po instalaci objevit ve složce Windows jsem si dal na paměťovou kartu do Storage Card/Program Files/Office a ty co patřily do My documents/templates tak ty jsem si tam nakopíroval přes AS a zástupce si pak vytvořil ručně. A funguje to a mám to na kartě a nezabírá mi to místo ve vnitřní paměti :yes: .
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    95

    zkouším ROM RC6 kamikadze, po instalaci je vše v ruštině, češtinu tvoří které soubory? jsou to ty soubory *.MUI
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    95

    Tak nová RC6 kamikadze je celá v azbuce a ikdyž jsem v regional settings zadal češtinu, tak jediné co bylo v češtině byl datum na úvodní obrazovce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    98

    Armando: češtinu asi tvoří ty *.mui soubory. Pak si myslím, že budeš muset ještě něco zapsat do registrů, aby systém věděl jaké ty *.mui soubory má používat...

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    98

    Tak dneska mi taky zmizela Wifi. Večer ještě byla ve Správci bezdrátových sítí pak jsem Qtek na noc vypnul a ráno ho zapnu a už tam ve správci Wifi není. Nepomohlo ani ve správci bezdrátových sítí vše vypnout a Qteka restartovat. Nevíte někdo co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    98

    Jsem zkusil udělat HR a Wifi stejně není ve správci bezdrátových sítí :?. To by mi ani tak nevadilo, Wifi použiju tak jednou za 2 měsíce, kdyby ovšem nebylo Wifi zaplé (dioda bliká jako že je zaplé) a nesnižovalo tak výrazně výdrž baterie (. Nemáte někdo nějaký tip?

    EDIT: tak druhý HR to vyřešil .
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    95

    Mě to také potrápilo, ale zjistil jsem, že si pomocí Sunnysoft backup manager udělám zálohu na SD kartu v okamžiku, kdy je vše OK a jak se to poblbne tak provedu obnovení a vše jede OK, PS a dokonce bez restartu Qteka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1

    Dobrý den ve spolek. Tak až na to vypínání wifi (taky už se mi ztratila :-( ) je ta ROMka fakt super.
    Chtěl jsem se zeptat, jestli ste někdo nezkoužel na téhle ROMce volání přes VOIP? nastavení mám podle fóra "VoIP u SmartPhone s WM6", ale nějak mi to nejede -tel píše:,,Hovory přes Internet: Služba blokována" Takže nevím co nastavit jinak aby to na 6.1 fungovalo.
    Pokud jde o navigaci, zkoušel jsem Garmina - fakt super, jen to má jeden malý háček, přesto že vše instaluju na kartu, tak se v tel.vytvoří složka Garmin cca 5MB a to je znát. Po restartu mi píše: kritický nedostatek místa :-( ale jinak supr.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    98

    Nemám to vyzkoušené ale na to VoIP mě napadá Fring zvládá SIP, Skype, Google Talk a další protokoly. A nebo program VoipCall a ještě existuje SJPhone...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Kocourkh_ce4you
    Guest

    Tak mě se povedlo, že se mi ztratilo nastavení zhasínání displaye v registrech a jednou se mi telefon kousnul se zamčenou klávesnicí a pomohlo jen vyndat baterku. S tím souvisí dotaz. Funguje někomu automatická aktualizace data a času? Pokud tam vůbec je. Předtím jsem měl romku od Nitra a tam to fungovalo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    95

    Co se týká toho data a času u této ROM jak vytáhneš baterku tak se čas a datum zresetuje.
    1) možnost je připojit ActiveSync a čas se zaktualizuje.
    2) možnost použít třeba TimeSync 2.3.3 potřebuje internet třeba přes WIFI nebo GPRS. Synchronizuje čas.
    3) přijít na to proč se čas resetuje a opravit to v REGISTRECH, protože v předchozích verzích ROM u některých se čas resetoval a u některých po vytažení baterie čas zůstal.(WM5 i WM6)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    98

    Kde se dá přenastavit aby se FakeCursor spouštěl a ukončoval tlačítkem kontaktů nebo zpráv místo dlouhého podržení tlačítka Home? V menu Nastavení - Tlačítka sice můžu nastavit tlačítku kontaktů FakeCursor ale ten pak ním jen spustím ale už neukončím, když to dlouhým stisknutím HOME se FakeCursor spustí a dalším podržením HOME se ukončí...Nevíte někdo jak to přenastavit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    98

    Našel jsem novou beta verzi Fake Cursoru . Vzhled kursoru je hezčí a dá se nastavit rychlost kursoru .
    A ten vzhled kursoru se dá i upravit :yes:.



    download:
    FakeCursor
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. [8.10.2009] PROPHET wm6.5 23064/23064 manila2d ii, lite BY VEISEN
    Od veisen_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-10-2009, 18:24
  2. WM 6.1 CZ PRO TREO750 portla z kaisera by Veisen
    Od veisen_ce4you v sekci Palm
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 26-01-2009, 08:51
  3. Fring pro HTC Tornado
    Od Bohumil Stejskal_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 12-08-2007, 23:56