Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 46

Téma: WM6.1 Professional CZ pro HTC Tornado bz Veisen

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    98

    Armando: díky moc, konečně už mi ten displej normálně zhasíná .
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    95

    Raději vložím obrázky, z toho tu bude jasnější. Ještě mě napadá, že je možné, že nemáš nastaven čas zhasnutí displeje do úsporného režimu a potom zhasnutí.


    Doba mezi "úsporným svícením" a "úplným vypnutím" displeje se nastaví tady:
    HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Power\Display změň na 10 (sekund)




    Doba mezi "plným svícením" a "úsporným svícením" displeje se nastaví tady:
    HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Backlight\BatteryTi meout změň na 5 (sekund)




    Doba podsvícení klávesnice:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\HTC\KEYPAD\KB_LIGHT_TI MEOUT změň na 10000 (MILIsekund)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    98

    už vím v čem jsem udělal chybu já tu položku v registrech dával, ne jako DWORD, ale jako řetězec proto to nefungovalo :sarcastic:. Ještě jednou díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    95

    Teď se mi podařila pěkná blbost, byl jsem připojen Qtekem přes Wifi na internetu připojil jsem ho kabelem k PC, najednou mi zmizlo v Qteku Wifi a už jsem několikrát restartoval Qteka a prostě nemá Wifi, už se mi to kdysi stalo ale to bylo ještě s WM5 jenže nevím jak z toho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    98

    Ještě k tomu nastavení levého a pravého softkey. Jde to přenastavit také v registrech v: HKCU\Software\Microsoft\Today\Keys
    112 - levý softkey
    113 - pravý softkey

    a v nich (112 nebo 113) změnit hodnoty:
    Default = název tlačítka
    Open = cesta k vybranému programu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    95

    V předchozí verzi ROM byla utilitka, která dovolila přepnout zobrazení SMS z verze CHAT na standardní zobrazení jednotlivých zpráv.
    Prosím máte ji někdo? Pokud ano dejte ji sem. děkuji

    odpovím si sám ) tady se to už řešilo, je zde prográmek který to umí
    Kód:
    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=28416
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    98

    Armando: Tak tady máš tu utilitku.

    EDIT: tak koukám že odpovídám pozdě :sarcastic: než jsem to nahrál k sobě na FTP, tak to chvíli trvalo, když mě to nešlo uploadnout sem.
    EDIT 2: ten prográmek na kterej odkazuju já mi příjde jako lepší řešení , umí to zobrazení SMS jako CHAT vypnout i zapnout a dá se zapnout i zasílání potvrzení o doručení :yes:.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    95

    Moc ti díky. Koukám, že si tu píšeme sami, asi nikdo nemá tuto ROM.
    PS: jinak jak ti to jede, já jsem zatím naprosto překvapen, jen je tu složitější nastavit TomTom, a to zadávání ulice fake cursorem se mi moc nelíbí. Jinak VitoAudioNotes pro automatické nahrávání všech hovorů mě šlape taky OK a VitoAudioPlayer pro přehrávání audia taky OK. (dokonce jsem pro tyto prográmky kdysi udělal i češtinu ) :yes:
    Ještě mě napadá jaké používáš prográmky pro prohlížení obrázků? Resco Eplorer? nebo něco jiného.
    A co na videa jaké prográmky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    98

    Už to tak vypadá, že si tu píšeme sami...já jsem s touto ROM hodně spokojenej. Na obrázky používám Resco Photo Viewer v6.33, na hudbu používám GSPlayer, na videa zatím CorePlayer 1.2.5 build 4506. Na dokumenty používám MS Office (Word, Excel, Powerpoint a OneNote) s podporou dokumentů z Office 2007. Na ICQ a Jabber program QIP PDA build 2010, na budík pTravelAlarm a na java aplikace (ty užívám jenom dvě - Operu mini a AntiGnat) a 3d hry používám Jbed3DMod. Co používáš na internet?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    95

    Na net používám Notebook ) protože jsem 24hodin denně na PC ať už u svého, nebo u PC zákazníků. V telefonu net jen opravdu vyjímečně a to přes WIFI přes IE, neboď JAVA aplikace mi nesedí tak ani miniOperu ne.
    Ale spíše WIFI na nastavení sítí, routerů a podobně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    98

    Aha, tak to jo, já na net používám většinou PC, na Qteku málokdy a když tak na to použiju právě Operu Mini spolu s JBed3Dmod to jde fullscreen a na šířku.

    Existuje nějaký program na nastavení rychlých voleb na tlačítka 1-9? Aby když bych podržel tlačítko 2, tak aby se spustil ten mnou nastavený program atd. Nějak nemůžu žádný takový program najít.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    95

    s těma rychlejma klávesama jsi mě dostal, WM6 to měla standardně, ale WM6.1PRO to nemá.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    98

    no právě, že WM Smartphone to měly standardně, WM Professional to nemají a ani na to nemůžu žádnej prográmek najít.

    EDIT: tak ve WM Professional jsou rychlé volby u kontaktů, stačí jít do telefonního seznamu k danému kontaktu a v menu zvolit Přidat do rychlých voleb a pak tam zvolit určité tlačítko, ale to mi moc nemohlo já hledal něco, v čem si nastavím spuštění mnou nastaveného programu a né vytáčení telefonního kontaktu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Kocourkh_ce4you
    Guest

    Zdravím.
    Tak jsem si nainstaloval tuhle rom a mám problém se ztracenou wifi.
    Prostě zmizela.
    Ale led kontrolka bliká jako když je wifi zapnutá.
    U rom kamikadze mi to nedělalo. Nemá někdo nějaký tip?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    95

    Taky se mi to stalo a to snad skoro s každou rom, ale to jen v případě že jsem jel na wifi a pak zapojil kabel tak zmizla.
    Pořešil jsem to tak, že jsem dal pře správce bezdrátových sítí, kde při problému nebyla wifi vypnout vše a restartoval jsem telefon a ono se to po druhé chytlo a wifi naskočila.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. [8.10.2009] PROPHET wm6.5 23064/23064 manila2d ii, lite BY VEISEN
    Od veisen_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-10-2009, 18:24
  2. WM 6.1 CZ PRO TREO750 portla z kaisera by Veisen
    Od veisen_ce4you v sekci Palm
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 26-01-2009, 08:51
  3. Fring pro HTC Tornado
    Od Bohumil Stejskal_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 12-08-2007, 23:56