Zdravím, stala se mi celkem otřesná věc - se kterou bych nikdy nepočítal - přestal jsem mít Axima rád. Nevím proč už mě tolik netáhne si zapnout ohranou hru a obdivovat 2700g adaptér, Cube nebo Quake nebo pustit si Operu Mobile a zabrouzdat na internetu atd.. Asi to bude tím, že je nějaký pomalý. Používám akorát WisBar Advance, a přesto mám 26MB ram volných, což mi nedovolí pustit Tony Hawkse.
Vše trvá příliš dlouho. Musím snad pětkrát kliknout abych spustil obyčejnou hru, spustil si ROM v FPSEce nebo zapnul Operu, nastavil proxy... Zdlouhavé psaní na SW klávesnici, na písmenko se trefím jen v 70 procentech případů.. A to nemluvím o tom strašném přendávání SD, DVD do mechaniky pro nahrání hloupého filmu. Občas se mi i zasekne, soft reset trvá snad minutu. Navíc mi asi půl roku nefunguje ActiveSync a za tu dobu se mi to nepodařilo opravit..
--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
Nelze získat adresu IP zařízení. Získejte aktuální řešení obvyklých potíží s adresami IP. Klepněte na následující odkaz:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=65461
Nelze navázat připojení mezi počítačem a zařízením. Získejte aktuální řešení obvyklých potíží s připojením. Klepněte na následující odkaz:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=65257
Asi to chce reinstal XP nebo hard reset u PDA, což udělat nechci, jelikož v něm mám dost her a programů.
Stává se mi, že někdy i týden nevezmu axima do rukou. Už nechci PDA testovat a obdivovat, ale chci ho využívat. Vím, nemůže za to Dell, ale Microsoft. Nemá i někdo další z vlastníku x51v podobné smíšené pocity?
Na Android si asi ještě počkám, a tak jsem objevil iPod Touch. Je o hodně levnější, má dost funkci a práce s ním je rychlejší. Má wifi, browser, skvělé 3D hry, pohybový senzor (nemá IrDA, mikrofon, repro) Má cenu prodat x51v a koupit iPod Touch?
(neodpovídejte dokud neshlédnete všechna videa na Youtube :-) ) omlouvám se za "slohovku", předem díky za všechny reakce.