Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 9 z 106 PrvníPrvní ... 78910111959 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 121 až 135 z 1581

Téma: HTC Touch Diamond - konkrétní rady, zkušenosti, problémy a řešení ....

  1. #121
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    4

    To: Jarda Lukáš

    Dík. Tak to jsi mě uklidnil - byl jsem docela vyděšenej)))

  2. #122
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Asijska ROM se take zatim tvari velice priznive , zadny zadrhel se zatim neobjevil , uvidime behem dne :-) urcite je ale "rychlejsi" ...



  3. #123
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    26

    Citace Původně odesláno od Losos
    Asijska ROM se take zatim tvari velice priznive , zadny zadrhel se zatim neobjevil , uvidime behem dne :-) urcite je ale "rychlejsi" ...
    rychlejsi nez ENG verzia romky 1.37.405?

  4. #124
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    No já jsem hodně zvědavý na tu českou ROM...

  5. #125
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    To: tntckooo

    Panebože jak to má asi Losos vědět když tu 1.37.405.1 nezkoušel ???
    Mimochodem obě ROM mají stejný datum vzniku a stejný Build release... Takže pochybuju,že některá s nich bude rychlejší nebo pomalejší... Čti pořádně diskusi...

  6. #126
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    26

    myslel som ze vravi o tom ze je to rychlejsie ako ta ENG romka... ale mali by byt rovnake takmer

  7. #127
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    22

    Tak právě jsem to spáchal a rozhodně je to svižnější.



  8. #128
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    22

    Mapy Google dost zajímavé. Poloha dost přesná, mapa hodně dobrá a píše mi to info česky.

  9. #129
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    222

    V evropské jsem nějak nenašel Remote Desktop, tak jsem zkusil Asii - a v té je. Proti Evropské je tam ještě navíc VoiceCommander... a taky myslím, že v evropské byl esmertec JBed a ne Jblend (ale to si nejsem jistý).

  10. #130
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    ad google maps
    Zalezi pouze na tom, jak blizko mate BTS. Ja se treba v KZ do limitu 1,8 km zdaleka nevejdu. Je to tedy jen hruba oriantace asi tak ve stylu "reknete mi kde jsem a nemusi to byt presne, staci stat a stoleti".

  11. #131
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    222

    Hm, jsem na rozpacích...
    1.37.707.1 jsem stáhnul odsud.
    Zatímco evropská 1.37.405.1 mi subjektivně jela rychle (reakce TF3D byly proti původní rom svižnější), tahle 1.37.707.1 je evidentně líná...např. po stisknutí hw tlačítka Home trvá 2 sekundy než TF3D přejede na základní obrazovku... Ne že bych si tam chtěl TF3D nechávat, ale pro srovnání rychlosti reakcí se hodí.
    1) Lososi, prosímtě, je to ta samá 1.37.707.1, kterou máš - a která ti jede rychle?
    2) Je teoreticky možné romku nějak "blbě naflashovat", že jede pomalu? Řekl bych, že je to hloupost, ale tenhle stav mi to moc nevyhovuje... myslíte, že má cenu flashnout znovu?
    3) Nedá se někde sehnat samostatná instalačka téhle nové verze remote desktopu pro WM61, jako je v Diamondovi? (obsahuje sdílení "disků" Diamonda)

  12. #132
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    No tak to jsem taky překvapen. Mám tam ROM 1.37.405.1 a myslel jsem si,že rychlost by měla být stejná jako u 1.37.707.1... Možná je to jen subjektivní pocit...



  13. #133
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    no priznavam se ze zadny rozdil nevidim .... tu evropskou jsem samozrejme take zkusil :-)

  14. #134

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    neprijdu o zaruku flashnutim Hard SPL ?

  15. #135
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    222

    Vrátil jsem se k evropské 1.37.405.1 a jsem spokojen, jede zase "rychle".

    Navíc mi mnohem líp vyhovuje java Jbed (na asijské 1.37.707.1 byl jenom Jblend, ve kterém nejde fullscreen a má hnusně velké nebo naopak nepoužitelně malé fonty). Opera Mini v Jbedu je skvělá, na některé věci mi připadá lepší než Opera 9.5 (lepší velikost fontů - na obrazovku se vejde větší část stránky, větší rychlost).
    V asijské verzi se mi Esmertec Jbed nepodařilo spustit ani z karty/InternalStorage (přitom na Kaiserovi i Ultimatovi to šlo).

    Jediné, co mě sere, je ten chybějící RemoteDesktop, protože ten zrovna docela často používám. Zkoušel jsem ze zoufalství z asijské rom zkopírovat wpctsc.exe, ale "access denied".
    Takže asi nezbývá než nainstalovat klasický starý "WM6 RDP-Finster.zip"... nebo nevíte o něčem novějším? (Co by umělo pokud možno i to sdílení disků?)

    EDIT: Ten rozdíl v rychlosti proti předtím flešnuté asijské verzi je opravdu propastný! Mám nainstalované a synchronizované přesně stejné věci jako předtím (tj. skoro nic) - a situace, ve kterých jsem předtím čekal vteřiny, jsou teď okamžité.
    Je mi jasné, že za to asi může spíš (ne)povedené flashnutí než obsah ROM - ale trochu mě děsí, že je něco takového možné: flashnutí proběhne bez nejmenšího problému a výsledkem je prokazatelně zpomalené PDA.

Strana 9 z 106 PrvníPrvní ... 78910111959 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 214
    Poslední příspěvek: 25-11-2009, 15:12
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  4. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 20-02-2009, 19:22