Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 99 z 106 PrvníPrvní ... 4989979899100101 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,471 až 1,485 z 1581

Téma: HTC Touch Diamond - konkrétní rady, zkušenosti, problémy a řešení ....

  1. #1471
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    23

    Ahoj,

    mam posledni ofiko rom stazenou z HTC eclubu a :
    - pokud hledam nekoho v kontaktech, tak to scroluje tak rychle, ze jen na nahodu zastavuju jedouci seznam
    - az si nekoho najdu, rozkliknu, zavolam...tak kdyz se pak vratim do kontaktu, misto "uvodni" stranky kontaktu jsem v naposled volanem kontaktu a vse musim napred pozavirat...aneb dalsi pruda
    - pri psani sms ci emailu, mi to po prvnich pismenech nenabizi adresata

    Je toto normalni? (doufam ze ne pac i predchozi Cruise to mel chytrejsi)
    Nebo se to da nekde nastavit?
    Nebo vubec netusite a tedy mam zkusit reflash romky?
    Diky

  2. #1472
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    45

    Citace Původně odesláno od ladako
    Citace Původně odesláno od Johnny007
    Linvosoft Talking Dictionary v. 4.1.88
    Naistalovane v Internal Storage. Funguje bez problemov.
    Já bych se rád zeptal, používáš češtinu ve WM6?...já jsem tento slovník nainstaloval na Cruisera a on mi změnil font písma v CubeTF, takže místo např. ř jsem měl čtvereček
    Pouzivam slovencinu od Sunnysoftu - InterWrite 9,5 Pro. Nezbadal som ze by mi instalacia Slovnika zmenila fonty pisma.
    Ten slovnik totiz ani netreba instalovat, staci ho spustit z Internal Storage. Tak som to pouzival aj v DELLe. Ked som dal novu ROMku, alebo HR, nemusel som ho instalovat znovu, lebo som ho uz mal na SD karte.
    Slovnik ma instalacku aj SK alebo CZ klavesnicu, pre pripad, ze by si nemal lokalizovany OS, aby si vedel pouzivat interpukcne znamienka.



  3. #1473
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    27

    Čau,

    chtěl bych se zeptat, nevíte náhodou, jak spravit to, že když dám na today kalendář, tak mi to zobrazí jenom denní nabídku. I když si v možnostech vyberu, aby Začínal v zobrazení měsíce, tak se to vždycky přepne na jednotlivý den, což mě docela štve, protože jsem zvyklej na měsíční zobrazení...

    Pak další věc - když mi ráno zazvoní budík, tak se mi tam předtím zobrazovala u zápatí nabídka Zavřít - Možnosti, kde se dal budík posunout o 5,10,15,20 minut... Teď mi ale budík jenom zvoní a k tý nabídce se musím dostat přes Odemknout - V záhlaví kliknout na budík a pak se mi teprve takhle nabídka objeví... Nevíte, co s tím?

    Díky za rady

  4. #1474
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    63

    ... keby bolo niečo naj, tak ostatné by boli k čomu? :?:

    Ja mám SwiftBL 5.6 a som s ňou spokojný, skúšal som aj ostané, ale najviac mi vyhovuje práve táto ...
    Každý má iné požiadavky a preto je pre každého iná lepšia ...

  5. #1475
    Maegwin
    Guest

    Ahoj všem zběhlým uživatelům totoho bezva přístroje..Mám na vás otázečku.Máte někdo tušení které ROM z XDA jsou nej?Stabilita, bez bugu?Zkousel jsem SwiftBL, ale nejsem nejak spokojen.

  6. #1476
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    5

    Ahoj, mam orig ROM, doted slapala bez problemu, ale najednou nemuzu pouzivat telefon. Bud se k siti ani nedokaze prihlasit, nebo pokud prihlasena je, tak mam sedou edge ikonku a neukutecnim zadny hovor, nic. Nema nekdo nejaky napad nez pristoupim k hardresetu?

  7. #1477
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    1

    zdravim, už pár hodin patřím mezi spokojený uživatele Diamondu, ale měl bych na vás - zkušenější - dotaz. Mám od sunnysoftu nainsatalovanou CS lokaci, ale jde nějak zařídit, aby česká T9 fungovala na jiné než qwerty(CS), mám tím na mysli například typ klávesnice compact qwerty. Díky za radu. Třeba na to nemůžu jen přijít, nebo to opravdu nejde....



  8. #1478
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem vcera vyzkousel iGO8 v posledni verzi 44366. Jako hracka dobry, ale na navigovani to neni. Nejvic tomu zazlivam nepresnost urceni pozice. V huste siti odbocek je nepouzitelny. Jako alternativa k TT pri dlouhych cestach - pro sledovani okoli, nadmorskou vysku - pouzitelne.

  9. #1479
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    5

    Tak je to jeste divnejsi. Behem toho, co byl ted telefon v nabijecce se na chvili vzpamatoval a tvaril se normalne, dokonce prijmul i par smsek, co mi mezitim prisly. Ted jsem se k nemu vratil, je uz nabitej, ale telefon zase nefunkcni (pritom signal tvrdi ze ma, jen zas ta seda edge ikona) ..

  10. #1480
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Citace Původně odesláno od Kubick
    ..., mám tím na mysli například typ klávesnice compact qwerty.
    Hledej na Diamond wiki (viz. můj podpis).

  11. #1481
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Velikost fontu v Threading SMS

    Někdo si tu před časem stěžoval na zbytečnou velikost fontu zprávy. Včera jsem úplnou náhodou zjistil, že tento font lze zoomovat asi v pěti krocích. Jen nikde v nastavení není položka zoom. Ale po aktivaci SmartTouch (navigačního kolečka) pro další aplikace lze zoomovat pouhým krouživým pohybem kolem SmartTouche.
    Možná to pro někoho není novinka, ale pokud by se toto hodilo jedinému uživateli, patří to sem.

  12. #1482
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    22

    Ahoj,
    mám dotaz : po doinstalování některého sw už mi hlásí Diamond kritický nedostatek paměti a to :
    Hlavní paměť 0,4 MB a Program 45 MB. V čem je problém, mám něco odinstalovat ?
    Dík za odpověď.



  13. #1483
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    39

    Dnes jsem zakoupil v kamenném obchodě Space pouzdro na Diamonda, které je přesně to co jsem hledal. Můžu vřele doporučit. pokud by někdo něco sháněl, je to toto

  14. #1484
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    7

    Prosím Help mam ROM 1.98.831.1 WWE k tomu jsem dal cestinu co jsem nekde nasel od sunnysoftu ale.

    v hlavní obrazovce mam místo Telefon napsane IDS_PHONE místo Zmeškane hovory pod hodinama IDS_MISSEDC... místo datumu tam mám IDS_DATEFORM8AT co stím??

  15. #1485
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Dobrý den. Jde někde nastavit ID volajícího? Mám O2 kartu a ostatním se zobrazuji jako neviditelný.
    (p.s. pokud to tu někde bylo tak se omlouvám, zatím jsem (jen) u stránky č. 70)


    edit:
    To id jsem už zjistil,ale mám ještě jeden problém.
    Neustále se mi přepíná klávesnice z full qwerty (kterou chci) na tu malou českou klávesnici.
    Jde to někde nestavit natvrdo, nebo kde najdu v tel. ty klávesnice, že bych ty ostatní buď někde přemístil nebo vymazal?

    Dík moc za pomoc.

Strana 99 z 106 PrvníPrvní ... 4989979899100101 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 214
    Poslední příspěvek: 25-11-2009, 15:12
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  4. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 20-02-2009, 19:22