Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 96 z 106 PrvníPrvní ... 46869495969798 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,426 až 1,440 z 1581

Téma: HTC Touch Diamond - konkrétní rady, zkušenosti, problémy a řešení ....

  1. #1426

    Hor Hor je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    15

    To Karlic: Diky ja to hledal v nastaveni

  2. #1427

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od mpis
    Citace Původně odesláno od pekro
    Pokud někdo chcete využívat navigační kolečko "smarttouch" i pro jiné aplikace tady je soubor upravy registrů pro jednotlivé aplikace
    Pokud používate Rescoexplolerpak stačí jen poklepat a potvrdit upravu registrů
    MPIS:Zkusil jsem vygooglit všechny kombinace:
    on mel PEKRO namysli "explorer" misto "exploler" a pak mu tam akorat jeste nejakej sotek vymazal mezeru, ktera mela byt hned pred dalsim slovem "pak"
    Ale aspon jsem se ted v praci pobavil



  3. #1428
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Maegwin
    Btw muze mi nekdo prosim rict jak v Resco registry editor změním tu složku na ukládání obrázků?Ta hodnota savefolder _0409 změnit nejde.Je na to nějaký fígl?Díky za pomoc jsem ve světě WM zatím kratce:-D
    celkem jednoduse...vytvoris polozku 0405 a tu 0409 smazes

    Mimochodem uz se tu dlouho neresila vydrz...
    nainstaloval jsem ten fix co mi zobrazuje stav baterky v %
    Po chvilce to spadne ze 100% na 74 a min az do skoro poloviny ale pak se to dost vyrazne zpomali takze bych to spis videl na malej bug pri mereni kapacity?

  4. #1429
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    2

    Zdravim, muzes prosim napsat jaky fix resi zobrazeni stavu baterie v % a ne v tech skocich? Snazil sem se to tady dohledat ale je to tady uz trosku neprehledne...

  5. #1430
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    greenbateryfix

    tady

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=267321&page=6

  6. #1431
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    31

    Tohle nefunguje, aspon na HTC Diamond ROM 1.93.401.2 WWE, Vodafone
    Misto E, ukazuje 3G a namisto skoro prazdne bat ukazuje plnou bat.

  7. #1432
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    me jo klidne ti vyfotim fotku lcd ale ja mam mda IV



  8. #1433

    Hor Hor je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    15

    Jeste jeden noob dotaz mam Core Player ve verzi 1.2.4 build 4204 kdyz chci poustet video v QTv modu bezi jen cerna obrazovka vim ze to v tom modu nekdo tady rozchodil tak prosim o pomoc jinak jake mate nastaveni kvality u videa me se to na Vysoke docela seka + Jdou do Core nejak naladovat titulky?

  9. #1434

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj,
    lze nějak přenastavit senzor na automatické přizpůsobování osvětlení, aby používal i to nejmenší osvětlení displeje?
    Nyní je to tak, že i když je Diamond v úplné tmě, tak používá až 3-tí krok osvětlení displeje

  10. #1435
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    63

    a kde si zistil na akom dieliku je osvetlenie, keď je zapnutá automatika ?

  11. #1436
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Jde nejak zmensit velikost compact querty klavesnice? Docela me vyhovuje, protoze se nemusim trefovat stylusem do te titerne klavesnice od sunnysoftu. Jenze zabira 3/4 displeje, takze z textu toho neni moc videt.

  12. #1437
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    21

    Zapíná se mi pořád datové připojení, jak to můžu zakázat? Děkuji předem.



  13. #1438
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    hledej MoDaCo NoData. Uz se o tom psalo i tady, ale google to určitě najde hned.
    Taky je to součástí DiamondTweaku pod položkou 6.Data

  14. #1439
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    21

    Děkuji za radu. Nebylo by špatné, kdyby došlo k rozčlenění problematiky diamond na konkrétní věci. Tato diskuze je značně nepřehledná.

  15. #1440
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    46

    tak jsem nodata naistaloval, při spuštění mi hodí chybu:došlo k neočekávané chybě .......

    je jedno jestli mám naist. v zařízení nebo na storage
    Připojené soubory Připojené soubory

Strana 96 z 106 PrvníPrvní ... 46869495969798 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 214
    Poslední příspěvek: 25-11-2009, 15:12
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  4. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 20-02-2009, 19:22