Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 8 z 106 PrvníPrvní ... 6789101858 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 106 až 120 z 1581

Téma: HTC Touch Diamond - konkrétní rady, zkušenosti, problémy a řešení ....

  1. #106
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    No musím říct,že po nahrání nové ROM je přístroj opravdu živější. Je tam změna a určitě se vyplatí flešnout. Nechci tady plácat blbosti o rapidním zlepšení,ale je to lepší... Jestli bude česká ROM na stejným základu,tak to bude bomba...

  2. #107
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Pockam jeste chvili,uz se snad objevi 1.37.707.1 ... pokusim se tam dostat ji , pokud zustava vse pri starem bude lepsi nez ta evropska , ale nechapu proc to nejde flashnout :-(



  3. #108
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Pozor ! Ta ROM 1.37.707.1 je pro Asii WWE a je to úplně stejný Build jako Evropskaá 1.37.405.1.... Navíc ta Asia ROM nemá RSS Hub a myslím,že i Google Maps...

  4. #109
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Důležité při flešování Hard-spl je,aby se dodržela celá procedura. To znamená musí dojít při flešování k černé obrazovce (pokud ne musí se SSPLManual.exe spustit v Diamondu ručně). Po nahrání Hard-spl je Diamond kompletně po Hard-resetu. No a potom by mělo jít nahrát jakoukoli ROM...

  5. #110
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Prave proto ze je asijska je vyhoda :-) zasadne romky pro Dopody , asijske nebo australske byly mnohem lepsi nezli evropske ... rss a google maps jsou veci ktere absolutne nepouziju ...a kdyby nahodou ...... tak si je doinstaluju . ale stabilita , rychlost a celkove doladeni umeli cinani vzdycky lepe
    asi uz vim proc mi to neslo flashnout , presmerovalo mi to na jiny oli - udelator , starsi verzi a s tou to asi nejde ... mel jsem tam 1.30 a ma byt 1.40

  6. #111
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od VP
    Tak doufam, ze to nekdo vyzkousite. Jeste by mne potesilo, kdyby sem nekdo hodil Hard SPL nutnej pro upgrade z xda-developers. Na xda-dev, se mi nepodarilo asi pred rokem prihlasit a od ty doby mi to pise, at pockam na 15minutovej limit
    reupnul jsem to tady - http://uloz.to/508246/Hard-SPL-Diamond-OliNex.zip

  7. #112
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Jak se říká v jednom filmu "čo bolo - to bolo"...To jsi napsal už bohužel neplatí. Sám jsem měl možnost si to potvrdit. A to s ROM 1.34 a 1.35. Obě mají stejný Build,stejný datum release a přesto je Evropská ROM 1.35 lepší.
    Ale pokud si myslíš,že bude ROM asi lepší a rychlejší tak ji vyzkoušej. Já tomu nevěřím,už jen proto,že je to stejný release a stejný Build...



  8. #113
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Urcite nebude horsi :-) s asijskymi mam lepsi zkusenosti , nakonec i celebrity s xda jako zaklad pouzivaji pokud mozne Dopodacke romky ... uz mi jede tak ji tam za chvili nacpu
    uz to tam svisti , problem byl ve starsi verzi oli-udelatoru :-)

    jinak .. tedy nevim co je v te evropske ....
    ale tady :
    rss hub
    adobe flash lite
    JBlend
    RemoteDesktop
    VoiceVommander
    Messenger
    WindowsLive
    YouTube
    atd ...
    nezda se ze by neco chybelo ....

    skoro je mi lito ze musim likvidovat TF , zda se ze tady chodi lepe nezli v "puvodni" ROM .....

  9. #114
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    4

    Jsem úplný amatér s WM a koupil jsem si Diamonda (dříve P910i). Mám na Vás profíky pár dotazů, tak pokud někdo na něco odpoví, nobo pošle link kde se již něco takového rozebíralo budu vděčný

    1) Hřeje se Vám telefon ve spodní části? Mě se někdy hřejetak, že se bojím že mi tam něco vyhoří
    2) Jak nastavit na Diamondovi Tomtoma tak, aby když přijmu hovor naskočil sám Tomtom při hovoru. Jedu po ve městě a motám se v uličkách a najednou nemám Tomtoma a když budu půl hodiny telefonovat tak můžu rovnou zastavit( U P910i mě automaticky po přijetí hovoru Tomtom5 sám naskočil dál.
    3) Rád bych si třeba taky vypnul to vázání SMSek, ale vůbec nevím kde se tohle nastavuje :?:
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Inbox\Setting s\OEM\SMSInboxThreadingDisabled
    DWORD
    value set to 1.
    You have to create the OEM folder yourself but apart from that it seems to work okay.
    4) Nepřišel jsem zatím na to jak doručenou SMSku přeposlat dál. Takže jak blbec kopíruji a pak vkládám do nové SMSky.
    5) Chtěl bych taky vyzkoušet novou ROM, ale zase jsem to nikdy nedělal, tak vůbec nechápu o čem se tady bavíte. :sarcastic:

    Pokud by někdo měl čas a chuť pomoci osobním setkáním (jsem z M.Boleslavi, jezdím po celé ČR) rád se sejdu na kafe

    Děkuji Papuja

  10. #115
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    4

    4)
    Tak na přeposílání SMSek jsem už přišel))

  11. #116
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Citace Původně odesláno od Losos
    Urcite nebude horsi :-) s asijskymi mam lepsi zkusenosti , nakonec i celebrity s xda jako zaklad pouzivaji pokud mozne Dopodacke romky ... uz mi jede tak ji tam za chvili nacpu
    uz to tam svisti , problem byl ve starsi verzi oli-udelatoru :-)

    jinak .. tedy nevim co je v te evropske ....
    ale tady :
    rss hub
    adobe flash lite
    JBlend
    RemoteDesktop
    VoiceVommander
    Messenger
    WindowsLive
    YouTube
    atd ...
    nezda se ze by neco chybelo ....

    skoro je mi lito ze musim likvidovat TF , zda se ze tady chodi lepe nezli v "puvodni" ROM .....
    Tak co, je tam nějaký zádrhel? Mám staženo a chystám se instalovat.
    EDIT: Přemázne se i Internal?

  12. #117
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Paměť 4Gb se samozřejmně nepřemázne...
    Jinak v nové Evropské ROM je od té Asia ROM navíc akorád Google Maps. Jinak s rychlostí jsem zatím spokojený a podle mého zjištění byl odstraněn bug s příchozíma SMS.
    Přístroj je trochu svižnější,uvidíme jak dál...
    Ještě musím vyzkoušet poslech muziky přes A2DP. V původní ROM bylo dost šumu a celkově kvalita nic moc.



  13. #118
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Nová ROM obsahuje novější Build Opery 1184.

  14. #119
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    8

    Tak jsem si to taky nainstaloval. Zatím s ničím problém nemám. Rychlejší se mi zdá ohodně start systému. Jinak nemá někdo HTC Home pro Diamond, který by nebyl na displeji mrňavý. Mně se podařilo stáhnout jen jednu funkční verzi, ale na displeji je to hrozně malinký. :-(

  15. #120
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    To: papuja

    To hřání ve spodu je naprosto normální. Je třeba si uvědomit,že elektronika a CPU běžící na víc než 500MHz produkuje nějaké teplo které se musí nějak odvádět.
    Kdyby jsi měl iPhona tak to by jsi teprve zakusil ohřívání ve spodu přístroje třeba při prohlížení webu přes WiFi...

Strana 8 z 106 PrvníPrvní ... 6789101858 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 214
    Poslední příspěvek: 25-11-2009, 15:12
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  4. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 20-02-2009, 19:22