Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 7 z 106 PrvníPrvní ... 567891757 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 91 až 105 z 1581

Téma: HTC Touch Diamond - konkrétní rady, zkušenosti, problémy a řešení ....

  1. #91
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    zrovna jsem tam natocil ROM Elite1.0 z xda-dev, tak pak dam vedet zkusenosti...

  2. #92
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Meridlo urcite nekeca , kapacita baterie neni stavena na nejake velke telefonovani ....



  3. #93

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od czbird
    zrovna jsem tam natocil ROM Elite1.0 z xda-dev, tak pak dam vedet zkusenosti...
    No to jsem zvedavej, nekdo psal na xdadev, ze tam dali .NET 3.5 a ze rychlost vzrostla temer "dramaticky".

  4. #94
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Tam ROM Elite 1.0 jsem měl v Diamondu asi 2 hodiny... A šla velice rychle pryč... Rychlost stejná a spoustu buggů... Například nefunkční Opera. Zadali jste www adresu odklikli enter a nic... Měl jsem Diamondu všechny zatím dostupné ROM (1.34 WWE a Elite 1.0 a 1.35 WWE) a zatím nejlepší je 1.35 WWE. Zatím nemá smysl dávat do Diamondu cokoli jiného.
    P.S. Teď se na xda-dev uplouduje ROM 1.37 WWE. Takže až tam bude tak vyzkouším...

  5. #95
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Opera mi v Elite ROM normalne funguje. Jake jsou ty dalsi bugy, na ktere jsi narazil?

  6. #96
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    22

    No já se dočet, že semá dnes objevit na HTC UK nová verze 1.37.405.1 WWE. Co je na tom pravdy nevím.

  7. #97
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Ano je to tak. Před chvíli byla na xda-dev postnuta nová ROM 1.37.405.1



  8. #98

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Tak doufam, ze to nekdo vyzkousite. Jeste by mne potesilo, kdyby sem nekdo hodil Hard SPL nutnej pro upgrade z xda-developers. Na xda-dev, se mi nepodarilo asi pred rokem prihlasit a od ty doby mi to pise, at pockam na 15minutovej limit

  9. #99
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Tak nainstalováno a uvidíme...

  10. #100
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    hmmmm ... me to visi porad na 0% a nejsem schopnej to nijak rozbehat :-(

  11. #101
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    26

    ehm to je romka pre eng verziu? ci to je jedno

  12. #102

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    jo, to je anglicka

    losos: dal jsi s tam ten Hard SPL Oli



  13. #103
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Pro ty kterým nejde ROM nainstalovat. Musí se před instalací nahrát Hard-spl

  14. #104
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    prece nejsem blbej , to je jasny ze ho tam mam
    zkusil jsem to ted i na jinem pc .... stejny vysledek .... 0% .... a f.you

  15. #105

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Zas mas aspon kliku, ze jsi stahnul tu ROMku, rapidshare uz ji nejak zatloukl na obou odkazech, nebo mam naky divny pripojeni

Strana 7 z 106 PrvníPrvní ... 567891757 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 214
    Poslední příspěvek: 25-11-2009, 15:12
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  4. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 20-02-2009, 19:22