Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 6 z 106 PrvníPrvní ... 456781656 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 76 až 90 z 1581

Téma: HTC Touch Diamond - konkrétní rady, zkušenosti, problémy a řešení ....

  1. #76

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Dalsi zkusenosti:
    - bud si s nim uz tolik nehraju nebo co, ale baterka dneska docela drzi, sice jsem jednou nabijel, ale neubyva to tak rychle....
    - na xda-developers jsou dalsi nove tweaky
    - aby se na odemknuti zarizeni hned rozsvitilo
    - aby se nevypinala obrazovka po chvili hovoru - zde nepomohl stary tweak (EnableFastDormantDispl....), ale je potreba novy, ktery je spojen s cinnosti light sensoru
    - nainstaloval jsem si na zamykani S2U2 a je to super !
    - zajimave je take ztiseni (zaveseni hovoru) oocenim telefonu - funguje vam to nekomu ?

  2. #77
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    pokracovani energy story:
    pristroj uz jsem sertil, takze jenom nekolik hovoru (do 15 minut celkem) + 20 minut FM radio a skoncil jsem asi pred hodinou na 8%, nastesti tu mam nabijecku po ruce : :!:

    Nedalo mi to a zacal jsem zkoumat bezici procesy, nacez jsem zjistil ze mi bezi na pozadi QuickGPS.exe, pravdepodobne proto, ze jsem mel nastavene oznameni pri expiraci efemerid a taky jejich automaticky download pri pripojeni pres ActiveSync. Proces jsem odstrelil, potom v CPL vsechny moznosti vypnul, ale i tak se neukoncil, a zase visel na pozadi, tak jsem ho odstrelil znova. Baterka mi ale porad ubyvala pred ocima, takze to s tim mozna az tak nesouvisi...

    Na WiFi jsem dneska vubec nehrabl, takze jedine, co me dale napada je, ze vydrz odpovida tomu, jako bych mel od rana porad spustenou GPS (coz je u Diamonda pekne na prd, ze aktivni GPS neoznamuje zadnou diodkou, takze clovek vubec nevi). Tudiz jsem v GPS CPL jsem zrusil GPS proxy i virtualni port, a zatim (po cca 45 minutach a jednom hovoru) - svete div se, stale drzi 8%, tak pevne verim, ze na to casem prijdu. Schvalne ho ted necham byt, za jak dlouho spadne z tech 8%... :sherlock_holmes_in_action:

    Mezitim - nevite nekdo, na jakem HW COMu je GPS navesena? Ten windowsi COM4 zatim neminim pouzivat. Diky.



  3. #78
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    24

    Co se výdrže já jsem docela spokojenej a mile překvapenej...
    Občas telefonuji, pošlu pár SMS, furt si s nim hraju a tak podobne... Rozhodně teda ho nešetřim.
    Ráno vytáhnu telefon z nabíječky a večer dávám s 30% opět do nabíječky... docela v klidu...
    Telefon mám od pátku a výdrž telefonu se dle mého subjektivního pocitu se zvětšuje...

    Bohužel jsem musel vypnout touchflo, protože jinak nejde nahrát snad žádná aplikace do Today... Doufám, že to nějaká nová romka spraví...

    Ale s čím mám velkej problém, je řazení SMS... Doopravdy mi vadí řazení do diskuzí... Chtěl bych to mít jako u klasicekého mobilu, tedy přijaté a odeslané bez ohledu na to, jestli to je součástí nějaké sms výměny, či nikoliv...

    Další věc která mi u sms hodně vadí, je ž když dám odpovědět, tak se mi zobrazej pouze dva maličké řádky na psaní SMS a pak když si chci SMS přečíst co jsem napsal tak tam musim listovat jak idiot...
    Další věc, když si SMS chci jen přečíst a z inboxu ji rozkliknu tak se mi hned spustí sw klávesnička, to mě docela taky štve, protože chci sms jen číst, ne hned na ní odpovídat a klávesničku musim vypnout.

    Nemáte prosím nějaká tipy, jak tohle upravit?

    Díky...

  4. #79
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    vypnuti razenych sms (vyzkouseno, funguje):

    Kód:
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Inbox\Settings\OEM\SMSInboxThreadingDisabled
    DWORD
    value set to 1.
    You have to create the OEM folder yourself but apart from that it seems to work okay.

  5. #80
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    117

    Jen tak k uzavreni diskuze o baterce, prave ukladam telefon na nabijecku, s tim ze po odchodu z prace mi poslouzil pouze pro dva telefonaty. Ale stejne vysledek vzhledem k parametrum pristroje neuveritelny 7 carek-chapu to jako 70procent. Takze by vydrzel v klidu jeste jeden takovy den jako dnes.
    Zacinam byt cim dal tim spokojenejsi.

    Rano si jdu vyzvednout z pošty nabijecku do auta, takze myslim ze starost o baterii nebude uz nikdy :-)

  6. #81
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4

    Zdravím, zítra mi má přijít konečně Diamond a mám jeden dotaz.

    Může tu někdo napsat postup jak rozchodil navigaci? Asi je funkční zatím jen ten TomTom, tak jakou verzi instaloval a jaké mapové podklady + přesný postup. Děkuji

  7. #82

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    dal jsem TT 6.030 mapy nejaky co byly po ruce (asi PLCZSKHU 652), gps Other NMEA na COM4
    Chvili to trvalo, nez se to chytlo a to i pres to, ze jsem mel stazeny data o romzisteni satelitu (quickgps), ale ted uz to chodi jak ma



  8. #83
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    117

    Citace Původně odesláno od orgasmic
    Zdravím, zítra mi má přijít konečně Diamond a mám jeden dotaz.

    Může tu někdo napsat postup jak rozchodil navigaci? Asi je funkční zatím jen ten TomTom, tak jakou verzi instaloval a jaké mapové podklady + přesný postup. Děkuji
    Instalovana verze 6.032, mapy-eastern europe 680.1536.
    Slozku se soubory mapy nahraj do rootu Internal Storage (nacpou se ti tam i hlasy), nasledne pri prvnim spusteni tomtoma budes dotazovan na typ gps. Vyber "Jiná NMEA" a nasledne vyber port "COM 4" tak a to je vse. Melo by ti to chodit.

  9. #84
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    10

    takže problém je to len prvý krát rozbehnúť a potom ide všetko ako má?

    Ešte by som chcel vedieť či niekto nemá info kedy bude vydané príslušenstvo od HTC (hlavne case a kolíska).

  10. #85
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    22

    No nevím. TT sice jede, ale nemůžu si pomoct. Škube se to. iGO 8 se mi zatím nepovedlo roschodit, ale iGO 2006 šlape. Mám ale starou verzi a ta si nechce poradit s tipem GPS. Pokusím se najít nějakou novější.

  11. #86
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    71

    mě TT 6.030 s mapama Eastern Europe 6.80 chodí v pohodě, bez škubání. a třeba počítání trasy je fakt rychlý v porovnání s artemisem.

  12. #87
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    24

    Citace Původně odesláno od czbird
    vypnuti razenych sms (vyzkouseno, funguje):

    Kód:
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Inbox\Settings\OEM\SMSInboxThreadingDisabled
    DWORD
    value set to 1.
    You have to create the OEM folder yourself but apart from that it seems to work okay.
    Funguje super, díky moc... Skoro jsem z toho nemohl spát, prostě paráda:-)



  13. #88
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    13 hod. .... baterie na 24% , staci par telefonu a kapacita zmizne :-(

    Na xda se kazdou chvili objevi nova ROM ...

    ROM VERSION: 1.37.707.1 WWE
    ROM Date: 06/10/08
    Radio Version: 1.00.25.03
    Protocol Version: 52.26a.25.09H

  14. #89
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Citace Původně odesláno od jirilesan
    No nevím. TT sice jede, ale nemůžu si pomoct. Škube se to. iGO 8 se mi zatím nepovedlo roschodit, ale iGO 2006 šlape. Mám ale starou verzi a ta si nechce poradit s tipem GPS. Pokusím se najít nějakou novější.
    Jde o to cemu rikas "skube" ... TomTom6 nejede zcela plynule na ZADNEM zarizeni ...... na Diamondu dokonce bych rekl ze jede asi na maximalni moznost co dovoli program (ani na i780 nejede lepe a to je co rici:-)

  15. #90
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    71

    nechápu, já mám od ráno provolaných už 40 minut a jsem na 6 dílcích baterky. většina hovorů s BT headsetem, u toho furt běží push mail. plus nějaký to hraní. jediný co mám teď vypnutý je wi-fi.

    nekecá ti nějak to měřidlo?

Strana 6 z 106 PrvníPrvní ... 456781656 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 214
    Poslední příspěvek: 25-11-2009, 15:12
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  4. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 20-02-2009, 19:22