Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 61 z 106 PrvníPrvní ... 1151596061626371 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 901 až 915 z 1581

Téma: HTC Touch Diamond - konkrétní rady, zkušenosti, problémy a řešení ....

  1. #901
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    60

    Citace Původně odesláno od tehac
    Citace Původně odesláno od fylky
    Ano me taky a kdyz jsem prepnul Touch Flo na CZ tak to zaclo psat blbosti . Dal jsem zpatky tu starou ROM .
    Musí se tam nakopírovat *_manila XML konfigy ze starší pro jazyk cs-cz, pak to jede :!:
    A TF3D je výrazně rychlejší, GPS zůstal fix při starým...

    Hovory jsou slyšet dobřě :sarcastic:
    Diky , jede to perfektne .

  2. #902
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    27

    Pouziva tu nekdo MDA Compact IV? Porat se nemuzu rozhodnout co koupit jestli compact IV nebo HTC diamond. U diamantu se mi libi vice vzhled ale u compactu je to pohodlnejsi a praktictejsi zadni strana ktera je hladka.. Taky obsah baleni je lepsi.. ten stojan do auta je dobrej a hodi se.. :? Ale nelibi se mi na tom compactu to T-mobile protoze mam O2.. A chtel bych se zeptat, jak je to s tim prostredim, jde tam dat prostredi jako je u diamondu? Asi romkou ano ?!?



  3. #903
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    401

    Citace Původně odesláno od soko.ban
    Jak velký používáte obrázky ke kontaktům, aby to bylo "tak akorát"?...
    Já jsem vycházel z těch avatarů, co se lepí ke kontaktům automaticky a jedná se o soubory typu *.png o velikosti 256 x 256 pixelů. Tak jsem si udělal pár takhle velikých fotek a vypadá to normálně.

  4. #904
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    37

    nieco na stiahnutie...

    http://www.htcfreeware.com/HTC/categories/HTC-freeware.aspx

    Připojené soubory Připojené soubory

  5. #905
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Paullus: díky :yes:
    kdybych použil mozek, tak bych na to třeba taky přišel.... :disgusted:

  6. #906
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    Citace Původně odesláno od Kudli3
    Pouziva tu nekdo MDA Compact IV? Porat se nemuzu rozhodnout co koupit jestli compact IV nebo HTC diamond. U diamantu se mi libi vice vzhled ale u compactu je to pohodlnejsi a praktictejsi zadni strana ktera je hladka.. Taky obsah baleni je lepsi.. ten stojan do auta je dobrej a hodi se.. :? Ale nelibi se mi na tom compactu to T-mobile protoze mam O2.. A chtel bych se zeptat, jak je to s tim prostredim, jde tam dat prostredi jako je u diamondu? Asi romkou ano ?!?
    procti si minimalne 10stran zpatky, myslimze sjem tam na ruzne veci upozornoval zrovna ja..... (doufam ze to nebylo v jinem vlaknu)

    proc mdac4 plusy a minusy

    - ma jiny spodni tvar tela, nepujdou pouzit silnejsi baterky (mozna pokud si nejaky necha delat primo T, ale pochybuji)
    - zalezi na vkusu, ale za me barevne provedeni menu (mysleno celeho OS)
    - nemoznost si flashnout jinou ROMku bez ztraty zaruky
    - o neco T urcite tenhle pristroj ochudi stejne tak jako v minulosti
    - cena (pokud mate mensi mesicni utratu nez cca 2000Kc

    + zadni strana, nehoupe se (pokud nechcete silnejsi baterku tak dal to neresite)
    + cena, pokud protelefonujete mesicne cca 2tis a vice
    + drzak do auta
    + TomTom vcetne nejake mapy v cene (pouze spekulace z me strany, urcite to tady nekdo upresni)

    No zalezi to v podstate na tobe jestli se ti vyplati. Snad jsem vypsal vsechny + a - , pripadne nekdo doplni urcite.

  7. #907
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    27

    Tak diky, je to asi nastejno.. zustanu asi u diamantu..



  8. #908
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    0

    TO CLUZOE
    ty kretene co sem cpes warez???!!! koledujes si o KICK OUT az to zbada moderator!!!

  9. #909
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od osch
    to tehac Díky moc. Jen doplním, že ty soubory je potřeba nakopírovat do složky Windows. Pak ještě provést známou úpravu registrů.
    Není potřeba nic ;-) :?: Mě stačilo pak jen spustit TF3D config a vybrat jazyk a bylo postaráno, samo že po restartu ;-)

  10. #910
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    nevíte někdo jak dosáhnout toho, aby se mi po klinutí na softkey kalendář, případně na HOME obrazovku, kde je nějaká událost otevřel Pocket Informant a ne defaultní windowsácký kalendář?

    Na softkeys jsem přišel:
    Here is the way to change the homekeys IN TFLO 3D.

    In a registry editor, go to:

    HKLM/Software/HTC/manila/
    Here is:

    HomeLSKPath, which is the left softkey (Standard = Phonepad)
    And
    HomeRSKPath, which is the right softkey.
    If you change these with the location of the programs you want to link to, and simultaneous change the names:

    HomeLSKText = Left softkey text
    And
    HomeRSKText = Right softkey text.

  11. #911
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    o neco T urcite tenhle pristroj ochudi stejne tak jako v minulosti
    Neni o nic ochuzen.Stejne tak napr. HTC Kaiser nebyl o nic ochuzen.
    TT je sice verze 7,ale mapy jsou ve verzi 6.75 takze zadna vyhra...
    Ale design urcite lepsi nez original.

  12. #912
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    22

    zdravim :
    ma tu niekto nastavenia MMS, Internetu cez GPRS a E-mailovej schranky do diamondu na siet O2 - SK
    tato siet nie je v databaze takze si nevie stiahnut od operatora potrebne nestavenia
    fcuck... plz ak mate niekto sk o2 poslite mi vase nastavenia...



  13. #913
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    0

    Ahoj, potrebuju poradit. Jak na HTC Diamond nastavim budik? Fakt jsem se snazil, ale proste jsem ho nenasel :-( Diky moc za radu.

  14. #914
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    Citace Původně odesláno od uiqjirka
    o neco T urcite tenhle pristroj ochudi stejne tak jako v minulosti
    Neni o nic ochuzen.Stejne tak napr. HTC Kaiser nebyl o nic ochuzen.
    TT je sice verze 7,ale mapy jsou ve verzi 6.75 takze zadna vyhra...
    Ale design urcite lepsi nez original.
    design je spise na urceni kazdeho osobne, co se mu libi. Me se to ne eee ROvnej spodek je super, ale tim ze to ma jinej tvar (zakulaceny rozky) by me to odradilo kvuli nemoznosti (asi teda, pouze spekulace zatim) dokoupit silnejsi baterku

    TT program sice ver7 ale pokud je mi znamo tak se daji sehnat i mapy ver 7 ktere funguji. A pochybuji ze by udelali takovy tah ze budou mit lidi stary mapy, pochybuji ze by to vubec slo technicky.

    ale je to zbytecne tema, kdo chce at si koupi co chce....

  15. #915
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    Citace Původně odesláno od nolland
    Ahoj, potrebuju poradit. Jak na HTC Diamond nastavim budik? Fakt jsem se snazil, ale proste jsem ho nenasel :-( Diky moc za radu.
    Klikni na ikonu budíku na úvodní obrazovca TF3D.

Strana 61 z 106 PrvníPrvní ... 1151596061626371 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 214
    Poslední příspěvek: 25-11-2009, 15:12
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  4. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 20-02-2009, 19:22