Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 56 z 106 PrvníPrvní ... 646545556575866 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 826 až 840 z 1581

Téma: HTC Touch Diamond - konkrétní rady, zkušenosti, problémy a řešení ....

  1. #826
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    347

    Servisní manuál pro HTC diamond

    http://www.mediafire.com/?jnh4f2ndyzz

    Jen jsem zběžně prolistoval.
    zarazila mě strana 50 kde se diamond tváří jako USBHost zařízení :O

  2. #827
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    13

    Ahoj odbornici,
    mam dotaz, nekde jsem tu cetl, ze lze odstranic zhasinani displeje pri volani u Diamonda. Nainstaloval jsem si DiamondTweak stazeny z XDA... a po nastaveni to chodilo spravne, ovsem dnes po zapnuti uz to nefunguje, displej zase zhasina a tim DiamondTweakem uz to taky nastavit nejde. Mate to nekdo nejak upravene aby to fungovalo?

    Dalsi vec co me mrzi je to, ze mi pri zmeskanem hovoru nebo sms blikaji ledky kolem stredniho kolecka jen par minut, u Artemise sel nastavit cas jak dlouho ma blikat led, zde to neni. Mate na to nekdo nejaky figl?

    Diky vsem za odpovedi.



  3. #828

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od pekro
    Servisní manuál pro HTC diamond
    zarazila mě strana 50 kde se diamond tváří jako USBHost zařízení :O
    nekde jsem zahledl, asi na xda dev nebo tady, ze v pripade poruseneho flashe dokaze snad nabootovat z nejakeho mass storage, takze hardwarove to podporuje, ale vypada to, ze to asi nepodporuji Windows Mobile, jelikoz asi zadne takove zarizeni s WM neexistuje, nebo ano ? Kdyby ano, asi by z toho nekdo drivery vyndal a ukuchtil nejakou ROM, ale zatim to nevypada

  4. #829
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    9

    prosim vas pomozte mi...je mozne ze v diamondu od orange nie je touch flo 3D???kde by sa to mohlo vypinat zapinat???dakujem...

  5. #830
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    a zkousel jsi HR ?

  6. #831
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Takže pouzdro mám vyřešený (add pár stránek dozadu).
    Koukal jsem na ten CaseLogic, ale je to dost velký. Já to chci tahat v kapse. V obchodě mi řekli, že s dostupností orig. příslušenství jsou velký problémy. takže jsem za 99,- koupil v tesku tohle. Diamond v tom sedí téměř ideálně.

    http://i35.tinypic.com/2yx3uz9.jpg
    (Neděste se kvality tý fotky, měl jsem jěště ze včera vyvážení bílý na žárovku a brightness +2.)

  7. #832
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od Sako verife
    a zkousel jsi HR ?
    co je to HR?ops:



  8. #833
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Honem Rozbít.... (hard reset)

  9. #834
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od soko.ban
    Honem Rozbít.... (hard reset)
    myslis ze hard reset by mu pomohol?inak kde by sa to malo vypinat-zapinat?lebo ja to nikde nevidim

  10. #835
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    ano spravne, hard reset. Ale je ti doufam jasne ze s HR si budes muset vse prenastavit a doinstalovat znova, pokud tam teda mas nainstalovany nejaky programy atd...

  11. #836
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    Citace Původně odesláno od davespirit
    Citace Původně odesláno od soko.ban
    Honem Rozbít.... (hard reset)
    myslis ze hard reset by mu pomohol?inak kde by sa to malo vypinat-zapinat?lebo ja to nikde nevidim
    Pokud mu spravne neprobehl prvni start pristroje tak to pomuze samozrejme. Vyrusenim pri prvnim spusteni pristroje se muze stat ze se nektery veci nestihnou zavest. Krkolome receno ale nsad to pochopite

  12. #837

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od davespirit
    Citace Původně odesláno od soko.ban
    Honem Rozbít.... (hard reset)
    myslis ze hard reset by mu pomohol?inak kde by sa to malo vypinat-zapinat?lebo ja to nikde nevidim
    Pokud je TF3D nainstalovano, tak by jsi to mohl najit v Settings\System\TouchFlo
    A taky ho musis mit zapnuty v Settings\Today

    Pokud ne, tak opravdu HR. Pokud je na nem nejaka Light ROM, tyzn. oklestena o TF3D, tak budes muset flashnout novou ROMku.



  13. #838
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od soko.ban
    Takže pouzdro mám vyřešený (add pár stránek dozadu).
    Koukal jsem na ten CaseLogic, ale je to dost velký. Já to chci tahat v kapse. V obchodě mi řekli, že s dostupností orig. příslušenství jsou velký problémy. takže jsem za 99,- koupil v tesku tohle. Diamond v tom sedí téměř ideálně.

    http://i35.tinypic.com/2yx3uz9.jpg
    (Neděste se kvality tý fotky, měl jsem jěště ze včera vyvážení bílý na žárovku a brightness +2.)
    ...a je to jen hadr nebo je to pevnejsi jinak vypada dobre smula ze se neda zavrit kdybych to chtel hodit do batohu...a schova se tam cely i na vysku???

  14. #839
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    No je to ňákej semiš, žádná kůže jako měla bejt na tom origo futrálu, ale je to přiměřeně pevný. Žádnej hadr jako bejvá na těch obyč ponožkách. Vejde se tam úplně přesně, jen jak je tam to vykrojení tak tam kousek (tlačítka) kouká.
    Mě to úplně vyhovuje, já ho tahám v kapse a chtěl jsem mít futrál alá Cruise jen proti oděru a poškrábání.

  15. #840
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od VP
    Citace Původně odesláno od davespirit
    Citace Původně odesláno od soko.ban
    Honem Rozbít.... (hard reset)
    myslis ze hard reset by mu pomohol?inak kde by sa to malo vypinat-zapinat?lebo ja to nikde nevidim
    Pokud je TF3D nainstalovano, tak by jsi to mohl najit v Settings\System\TouchFlo
    A taky ho musis mit zapnuty v Settings\Today

    Pokud ne, tak opravdu HR. Pokud je na nem nejaka Light ROM, tyzn. oklestena o TF3D, tak budes muset flashnout novou ROMku.
    TouchFLO v Settings\System\TouchFlo mam,ale v Settings\Today uz nie.takze asi fakt ten HR kua.

Strana 56 z 106 PrvníPrvní ... 646545556575866 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 214
    Poslední příspěvek: 25-11-2009, 15:12
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  4. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 20-02-2009, 19:22