Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 53 z 106 PrvníPrvní ... 343515253545563103 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 781 až 795 z 1581

Téma: HTC Touch Diamond - konkrétní rady, zkušenosti, problémy a řešení ....

  1. #781
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    98

    Citace Původně odesláno od jaque
    neudělal jsem nic....jen jsem to nainstaloval objevily se mi 3 ikony v programech dve jsou aktivní jedna nic nedělá....v configuratoru jsem oznacil vse co tam je.(defaultně) a dal file- startup...nebo jk to tam je prostě uděláš vše aby v file -about bylo napsano status ON nic víc nic méně ale potom se ti to bude naklánět u všech včetně TF
    ak som spravne pochopil tak sa bavite o GSen tiez ho mam a pri zapnuti PDA mi otaca diplej skoro vsade niekedy to aj TF3D zblbne ked robim niekedy nieco rychlejsie a ta tretia ikonka ktora Ti nic nespusti vlastne vypina zapina program..

  2. #782
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    63

    Citace Původně odesláno od kwaso12
    a ako si to rozbehal..ja som to skusal a na prvykrat mi to islo potom to na mna slusne povedane kaslalo..
    nemáš náhodou nainštalovaný Diamond TF3D Config ... v záložke Tweaks je NoFaceDownMuteRing, treba odznačiť.



  3. #783
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    Citace Původně odesláno od vojta20vt
    Našli ste někdo (nebo už používáte) nějaký dobrý kryt na Diamonda? Nemyslím jen pouzdro, ale kryt, který na něm bude pořád nasazený a chránit před odíráním v kapse a případném pádu na zem. Byl jsem zvyklý na cihlu N95tku a tadle žiletka mi už 2x spadla na zem z mých pracek, tak bych to rád chránil

    pro ochranu pred padem doporucuji privazat si dotycny pristroj k ruce na max 30cm snurku, pokud ti snurka nevyhovuje tak pouzij polstar perovy z husich pirek do ktereho pristroj zabalis. Pak uz se nemuze nic stat ani pri autonehode

  4. #784
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od kuxoft
    Citace Původně odesláno od kwaso12
    a ako si to rozbehal..ja som to skusal a na prvykrat mi to islo potom to na mna slusne povedane kaslalo..
    nemáš náhodou nainštalovaný Diamond TF3D Config ... v záložke Tweaks je NoFaceDownMuteRing, treba odznačiť.
    jj bavíme ale na stránce 89 nám to trošku přiblížil busy tak koukni. No já se mu chystám psát (bude to můj Gsen guru )

  5. #785
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Neviděl jste někdo někde prodávat tohle pouzdro?
    http://www.pixmania.cz/cz/cz/1246995/art/htc/ko-ene-pouzdro-po-s390.html
    Ať hledám jak hledám, takl ho maj jen na tý pixmánii, posta za 200 me ale moc nelaka.

  6. #786
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    7

    Hledal jsem hledal ale nikde nenašel.....Zajímalo by mě, jestli se dá nějak určit cestu ukládání při příjmu přes bluetooth standartně ukládá do vnitřní paměti a pokud je to více souboru zahltí místo hned...Nějak na to nemůžu přijít jak na to

  7. #787
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od soko.ban
    Neviděl jste někdo někde prodávat tohle pouzdro?
    http://www.pixmania.cz/cz/cz/1246995/art/htc/ko-ene-pouzdro-po-s390.html
    Ať hledám jak hledám, takl ho maj jen na tý pixmánii, posta za 200 me ale moc nelaka.
    zajimavy ja spis hledam neco latkove meke ale tlusci aby alespon trochu chranilo a zaviraci...samozrejme nesplnitelne pozadavky



  8. #788
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    63

    ja som kúpil toto
    na prenášanie mi to stačí, a za 200 stofky ...

  9. #789
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    9

    zdravim.mam jednu otazku.mam diamonda v anglicku od orange a je to mozne ze tam nemam TouchFLO 3D???v today ponukje nie je.nechapem...

  10. #790
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    98

    nie nemam ho nainstalovany skusal som to cez registre..po zmene mi to islo raz a potom uz nie..:

  11. #791
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    34

    co na to rikate :-)

    http://www.mobilmania.cz/Bleskovky/HTC-Touch-Diamond-okopirovan-Cinane-maji-Diamond6/sr-1-sc-4-a-1119710/default.aspx

  12. #792
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    118

    jako pouzdro pouzivam toto:
    pouzdro

    ve spojeni se snurou na krk Connection idealni kombinace - k obleku ovsem zasadne bez nej :-D



  13. #793

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    to zaveseni otocenim telefonu nefunguje. Maximalne jednou. ani tweakem se to nespravi. Treba tady nekdo je komu to funguje, mne teda ale ne.

  14. #794
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    71

    Citace Původně odesláno od Kolda.o
    jako pouzdro pouzivam toto:
    pouzdro
    i já přenáším diamonda v tomhle pouzdru.

  15. #795
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    120

    zdravim chci se zeptat zda-li už někdo vyřešil českou T9, vím že jde aktivovat a mám ji aktivovanou ale problém je že automaticky přidává diakritiku čimž se délka SMS zkracuje na 70 znaků mcož je kapánek málo:-) ví už někdo jak to obejít nebo-li nemá někdo českou T9 bez diakritiky??

Strana 53 z 106 PrvníPrvní ... 343515253545563103 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 214
    Poslední příspěvek: 25-11-2009, 15:12
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  4. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 20-02-2009, 19:22