Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 52 z 106 PrvníPrvní ... 242505152535462102 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 766 až 780 z 1581

Téma: HTC Touch Diamond - konkrétní rady, zkušenosti, problémy a řešení ....

  1. #766
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    22

    hh... tak tu bude asi problem...a ako?

  2. #767
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    22

    funguje... dik moc



  3. #768
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    63

    cez file explorer najdi igo8.exe na internal storage a podrž stylus na tomto súbore kým sa nezobrazí ponuka. Daj copy. potom sa preklikaj do windows/start menu/programs a cez menu daj edit/paste shortcut ...

  4. #769
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    7

    TO: Spawncz

    Tak to já mám opačný problém mě se to otáčí všide i today což je tocela nemilé(třeba když si lehnu,tak se to natočí a já si můžu vykroutit hlavu) ale jak v té nabídce udělám nějaké pravidla, třeba je vymažu z nabídky úplně (soft u kterého nechci aby se otáčely) a dám to uložit je to stejně k ničemu otáčí pořád ......................btw třeba u qipu je to super.

  5. #770
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    7

    Ještě tady někdo chtěl poslat českou lokolizaci pro svou ROM ale pořád se tady neobjevil návod ,jak se to má udělat....Já nejsem žádný profík, abych laboroval jak a co.....ale je to pěkná myšlenka kdybych si sám mohl upravit ROM a odebrat zní pár nepotřebných(pro mě) aplikací viz. HTCmail, Windows live, RSS hub, IE(když už tam dali operu tak proč tam jsou dva prohlížeče)

  6. #771
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    207

    to jaque:

    A jak jsi tam toho qipa pridal normalne pres #windows(qip.exe) ?
    A dals jsi tento zapis v tom konfiguracnim souboru na zacatek nebo na konec?
    Po teto uprave jsi restartoval pda nebo ne?

  7. #772
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    7

    neudělal jsem nic....jen jsem to nainstaloval objevily se mi 3 ikony v programech dve jsou aktivní jedna nic nedělá....v configuratoru jsem oznacil vse co tam je.(defaultně) a dal file- startup...nebo jk to tam je prostě uděláš vše aby v file -about bylo napsano status ON nic víc nic méně ale potom se ti to bude naklánět u všech včetně TF



  8. #773
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    10

    Lidicky tak jsem zkoumal co a jak s tou cestinou - podle vseho Diamond nema EXTROM stejne jako Kaiser a vsechny CABy jsou v adresari Windows,nastaveni kde se co ma instalovat v internal storage\install.cab. Bohuzel nemohu vyzkouset,nemam Diamonda po ruce :-(

  9. #774
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    16

    mam ohromne potize s alarmem! uz jsem vyzkousel spoustu ROMek (povetsinou basic verze) a prakticky v kazde mi rano nezazvoni alarm. Max 2x pipne a to je vse. je na to nejake reseni?

    diky moc!

  10. #775
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    10

    tak vám trošku poradím ako na gsen

    po nainštalovaní sa vám vytvoria tri nové súbory v programs. prvým program spustíte na pozadie, čo je nutné pre chod tohto programu. pokiaľ ho znovu dáťe spustiť vybehne okno o tom či ho chcete unloadnuť. Ďalší je na nastavenie tam si môžte buď samy zadať v ktorých aplikáciach sa to má uskutočňovať tým že zadáte #window (program) alebo či to má robiť všade. aby to robilo len tam kde ste si zadali musíte mať nastavené #onlyfor(1) pokiaľ tam máte hodnotu 0 tak sa vám to bude diať všade, čo moc neodporúčam pretože to robí dosť neplechu napríklad pri príchodzom hovore a natočenom telefóne kedy sa aplikácia phone začne natáčať a je problém odpovedať na hovor. ešte je tu možnosť fdscreenoff( ) a zase môžte dať buď 0 alebo 1. pri nule sa nedeje nič pri 1 sa pri otočení zariadania display vypne.
    mne funguje všetko tam kde som si nastavil a tak ako má.

  11. #776
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    34

    Citace Původně odesláno od jaque
    Ještě tady někdo chtěl poslat českou lokolizaci pro svou ROM ale pořád se tady neobjevil návod ,jak se to má udělat....Já nejsem žádný profík, abych laboroval jak a co.....ale je to pěkná myšlenka kdybych si sám mohl upravit ROM a odebrat zní pár nepotřebných(pro mě) aplikací viz. HTCmail, Windows live, RSS hub, IE(když už tam dali operu tak proč tam jsou dva prohlížeče)
    protoze IE je soucasti systemu a podle licence ho nemuze HTC odebrat. .a Opera je obycejne pridany program.

  12. #777
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    8

    ?
    Citace Původně odesláno od 4Ondra
    Zdravim, mam takovy problem. Ceska T9 dusledne pise diakritiku do SMS zprav ktery se potom odesilaj v UNICODE a diky tomu sou nasekany po desne malo znacich. Netusi nekdo jak to udelat aby tam ta T9 prestala cpat diakrtitiku? Jasne ze by se dala vypnout....ale to neni zrovna pohodlny reseni.
    Predem dik.
    Mas T9 i ve formatu klavesnice Mobile Keypad, tzn klasickem formatu klavesnice mobilniho telefonu? kdyz jo tak kdes to koupil? nabizi nekdo takovou podboru T9?



  13. #778
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    63

    niekto sa tu pýtal na dobu začatia zvonenia ...
    Tak som to akurát skúsil. V telefóne sa mi ozval vyzváňací tón a skôr ako sa ozval druhý už Diamond vyzváňal. Na Diamonde mám štandardné zvonenie. Počítam, že keď to bude nejaká mp3 tak sa o máličko predĺži nábeh zvonenia.

  14. #779
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    Našli ste někdo (nebo už používáte) nějaký dobrý kryt na Diamonda? Nemyslím jen pouzdro, ale kryt, který na něm bude pořád nasazený a chránit před odíráním v kapse a případném pádu na zem. Byl jsem zvyklý na cihlu N95tku a tadle žiletka mi už 2x spadla na zem z mých pracek, tak bych to rád chránil

  15. #780
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    98

    Citace Původně odesláno od kuxoft
    shit ako pre koho ... záleží čo od toho očakávaš ... a podľa toho si treba zariadenie vybrať.

    .. stíšenie zvonenia otočením dole displejom funguje!
    a ako si to rozbehal..ja som to skusal a na prvykrat mi to islo potom to na mna slusne povedane kaslalo..

Strana 52 z 106 PrvníPrvní ... 242505152535462102 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 214
    Poslední příspěvek: 25-11-2009, 15:12
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  4. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 20-02-2009, 19:22