Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 50 z 106 PrvníPrvní ... 40484950515260100 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 736 až 750 z 1581

Téma: HTC Touch Diamond - konkrétní rady, zkušenosti, problémy a řešení ....

  1. #736
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    25

    Protoze si nekteri uzivatele stezovali i kdyz meli procesor 500MHz...

    Ale asi bude nejlepsi najit si ke stazeni a pak ozkouset sam...

    Dekuji za info

  2. #737
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    63

    neviem ... niektorí sa tu sťažovali aj na filmy že im nejdú prehrať, alebo že im sekajú divx ...
    nahral som prví divx čo prišiel pod ruku (asi nejaký Shooter 2007) a išiel úplne v pohode cez TCPMP.
    Niektorí asi hľadajú len samé chyby ... ja som chcel zariadenie všetko v jednom a čo najmenšie ...
    Diamond je presne to čo som potreboval ... teraz ho už len používam ... a keď niečo nejde alebo ide inak ako si predstavujem, nájdem iný soft, alebo si s toho nerobím ťažkú hlavu, však je tam windows ... čo by sme od toho chceli? 100% stabilitu? To ťažko!



  3. #738
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    34

    fakt na Diamodu pres TCPMP ?

  4. #739

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Tak ted se objevilo na xda-developers par fotek se slibovanou neoriginalni baterii 1800 mAh
    To jsem se fakt pobavil )
    Snad ta originalni extended HTC 1350 mAh bude vypadat rozumneji

  5. #740
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    To je humusárna lol , nechápu jak si to tam někdo může dát.

  6. #741
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    6

    Vitejte!

    Taky sem majitelem diamondu a byl sem s nim plne spokojeny az do ted. Nahral sem do nej asi 1GB hudby do Internal Storage\My Docs\My music a hudba se neda prehravat - resp seka se tak ze je to neposlouchatelne, dokonce ani nejde poznat zanr natoz pisnicka Zdalo se me ze to muze byt tim ze mam malo mista na Internal storage, protoze moje navigace zabira hodne, tak sem trochu umaz, 250MB volneho a porad nic.

    UPDATE: pokud mp3 nahraju do pameti telefonu, tak se prehraje normalne.

    Nevite nekdo co s tim? Neresilo se to uz tady?

    Dik Tom

  7. #742
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od yepik
    Vitejte!

    Taky sem majitelem diamondu a byl sem s nim plne spokojeny az do ted. Nahral sem do nej asi 1GB hudby do Internal Storage\My Docs\My music a hudba se neda prehravat - resp seka se tak ze je to neposlouchatelne, dokonce ani nejde poznat zanr natoz pisnicka Zdalo se me ze to muze byt tim ze mam malo mista na Internal storage, protoze moje navigace zabira hodne, tak sem trochu umaz, 250MB volneho a porad nic.

    UPDATE: pokud mp3 nahraju do pameti telefonu, tak se prehraje normalne.

    Nevite nekdo co s tim? Neresilo se to uz tady?

    Dik Tom
    Problem vyresen, nahraval sem tam mp3 soubory v rezimu FlashDisk nebo jak se to menuje, skusil sem pres ActiveSync a v pohode Spis by me zajimalo jak v tom uzasnem TouchFlo playeru prejmenuju playlist? Proste ten playlist nemuzu oznacit, bud se otevre a nebo je neoznacen - jake pouzivate mp3 playery kdyz sme u toho?



  8. #743
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    8

    vyzkoušejte nejaky mp3 player, našel jsem nejakou trial verzi a hudba vůbec neseká.
    Jenom mi prosím reknete proc se flashovanim romky zbavujete zaruky? stoji to za to?

  9. #744
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    63

    Citace Původně odesláno od JiVi
    fakt na Diamodu pres TCPMP ?
    áno. ide normálne. Mám nainštalovaný TCPMP-0.72RC1-ARM-PPC-recomp-03.CAB

  10. #745
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    118

    flashnul jsem Ruu_Signed_Duttys_Diamond_HybridV1+Skype_1.00.25.0 5 - je uzasne rychla - bezi na ni skype ale ma jednu vadu - telefon NEZVONI

    tak at si taky nekdo nenabehnete jako ja (patri mi to necetl jsem) :-)

  11. #746
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    8

    co ceska T9 na "mobile keypad"? ma nekdo nejake novinky?

  12. #747
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    Citace Původně odesláno od _dan_
    vyzkoušejte nejaky mp3 player, našel jsem nejakou trial verzi a hudba vůbec neseká.
    Jenom mi prosím reknete proc se flashovanim romky zbavujete zaruky? stoji to za to?

    CorePlayer 1.2.5 myslimze je to placena verze (pokud se neda sehnat jinak) jinak TCMP coz je to stejne (skoro) jen je to free a maximalni spokojenost.
    Sice diamantika nemam , ale kdyz si tohle ctu pravidelne tak vim ze funguji tyto programy uplne bez problemu a to i na prehravani videa, bez sekani.

    Ted rekni ty me proc si myslis ze flashovanim se zbavuji lidi zaruky? Zalezi odkud si to clovek koupi. Kdyz si zakoupis notebook s OS tak preinstalovanim OS na jiny druh OS taky prijdes o zaruku? Podle me je to celkove nesmyslna vec, kterou nam v tehle knedlikove republice opet tvrdi.Pokud se neco na mobilu po**** tak romka na to vliv mit nebude (pokud nebude obsahovat prechipovani) Pokud ti ale prestane jit treba telefonovani a pujdes to reklamovat, oni prijdou na to ze mas neoriginalni romku a prehranim originalni romky se problem vyresi, tak si tento zakrok zaplatis a to je samozrejme jen dobre.

    Flashovanim clovek docili toho ze je mobil rychlejsi, mene zere prostredku a jeste jsou primo v romce programy ktere by jinak musel doinstalovavat vzdy po HR.
    Samozrejme je treba vybrat vhodnou ROMku na flash, aby vse fungovalo jak ma, bylo to rychlejsi a zralo mene systemovych prostredku.
    Myslimze vsichni kdo sem chodi jsou hracickove, kteri si radi upravi svuj pristroj podle svych potreb. Kdyby tomu tak nebylo tak dotycnemu doporucuji zakoupit si "blbej" telefon, usetri mu to nervy a penezenku.



  13. #748
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od yepik

    Problem vyresen, nahraval sem tam mp3 soubory v rezimu FlashDisk nebo jak se to menuje, skusil sem pres ActiveSync a v pohode Spis by me zajimalo jak v tom uzasnem TouchFlo playeru prejmenuju playlist? Proste ten playlist nemuzu oznacit, bud se otevre a nebo je neoznacen - jake pouzivate mp3 playery kdyz sme u toho?
    ...tak co ten USB mass storage mod funguje nebo ne...

  14. #749
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    samozrejme ze funguje, mam 1,5GB mp3 v internal storage nahrane pres storage mass a hraje mi to uplne normalne... (mam posledni ofiko angl. ROM 1.37.401.3)

  15. #750
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    207

    ja synchronizuji sve mp3 s diamondem pres windows media player a vse taky v pohode hraje jak ma.

Strana 50 z 106 PrvníPrvní ... 40484950515260100 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 214
    Poslední příspěvek: 25-11-2009, 15:12
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  4. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 20-02-2009, 19:22