Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 49 z 106 PrvníPrvní ... 3947484950515999 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 721 až 735 z 1581

Téma: HTC Touch Diamond - konkrétní rady, zkušenosti, problémy a řešení ....

  1. #721
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    22

    po nainstlovani igo podla navodu mám zlozku igo na internal storage a vsetko funguje...
    ale neviem dat spustaciu ikonu do programov... ako si mozem spustit igo klasicky z programs... a nemusim lozit cez file expl. do pamete a spustat odtial ten igo.exe subor?

  2. #722
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    no udelej si do start menu shortcut. Pomůže Ti třeba total commander.



  3. #723
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    63

    Citace Původně odesláno od revenger
    po nainstlovani igo podla navodu mám zlozku igo na internal storage a vsetko funguje...
    ale neviem dat spustaciu ikonu do programov... ako si mozem spustit igo klasicky z programs... a nemusim lozit cez file expl. do pamete a spustat odtial ten igo.exe subor?
    vo File exploreri si nájdeš iGo8.exe - podržíš stylus na súbere a vyberieš kopírovať ... prejdeš do adresára Windows/Start menu/Programs ... potom Menu-Edit-Paste Shortcut

  4. #724
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    GROOVEMAN : ...........
    prosimte nepouzivej citace kdyz odpovidas na prispevek hned nad tvym, obzvlaste takhle rozsahly !

    - v bezne praci se tyhle ROM od sebe prakticky nelisi , kazda obsahuje treba jinou skladbu softu a fci , to si projdi sam
    - multimedia atd. ... pokud nebudes pouzivat treba prehravani videa , prohlizeni fotografii , mp3 , graficky narocnejsi hry atd. .... a mas Diamonda jen jako telefon ... tak jsi si moc dobre nevybral
    - repracek atd. ... samozrejme takovehle zarizeni neni stavene na ozvuceni haly nebo v metru , od toho je tam vystup na sluchatka a tam je kvalita reprodukce velmi dobra

  5. #725
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    117

    ako zisitm aku mam verziu iGO8 neviem to najst a stale mi iGO8 nefunguje.

  6. #726
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    0

    hmm kdyz ani nevis co instalujes tak to je tezky mno... jinak nejsem si jist ale na XDA je uz tweak pro prejmenovani internal storage na Storage card pak by uz snad nemel byt problem i bez predelavani cehokoliv...

    Diamond advance config

  7. #727
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    22

    diki moc za cestu k programs... teraz mam konecne vyladeny svoj tel...



  8. #728
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    25

    Lidicky mel bych na vas dotaz:

    Jake navigace pouzivate na Diamondovi?
    Slysel jsem ze je docela problem s iGo8 - seka se a zase nahodit iGo6 je problematicke - vyvratite mi tyto tvrzeni?

    Dekuji

  9. #729
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    63

    tomtom 6 aj 7 išli normálne ...
    iGO2008 ide tiež normálne ... iGO2006 som neskúšal, však aj načo keď mám 8 ...
    TomTom sa mne osobne nepáči, tak idem na iGO8 a som spokojný. Nejaké tie výpadky GPS alebo nutný reštart mi nevadí. Aj s obyčajnou navigáciou som to zažíval. Nič nieje bezproblémové!

  10. #730
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od revenger
    diki moc za cestu k programs... teraz mam konecne vyladeny svoj tel...
    díky tomu programku se ti přepsala internal storage na storage card? mě to nějak nefunguje.

  11. #731
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    25

    to kuxoft:
    jake vypadky GPSka? Nikdy jsem nic takoveho nezaznamenal...

    a iGo8 se ti neseka? jede plynule?

  12. #732
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    63

    počas navigácie sa mi stalo že mi iGO8zahlásilo stratu GPS signálu a už ho nenašla až po resete - asi 2x
    a asi 2x zahlásilo stratu signálu ale išla normálne ďalej ... ale to bolo ešte na úplne prvej ROM ... Odkedy mám Elite 3.0 ide všetko ako má ...
    iGO8 mi ide plynulo počas jazdy ... nezbadal som žiadne sekanie ...



  13. #733
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    25

    to kuxoft:

    A pouzivas full verzi iGo8 - neseka se tedy jo? jede plne plynule...

  14. #734
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    nechcete si tohle ujistovani, jestli mu jede opravdu iGo8 full bez sekani a jestli to je opravdu full, nechat radsi na PM ?

  15. #735
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    63

    mám iGO8 v.8.0.0.41506 Jun 3 2008
    a žiadne sekanie som nespozoroval a to mám zapnuté 3D
    a prečo by malo sekať pri takom výkone zariadenia?

Strana 49 z 106 PrvníPrvní ... 3947484950515999 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 214
    Poslední příspěvek: 25-11-2009, 15:12
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  4. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 20-02-2009, 19:22