Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 106 PrvníPrvní 123451353103 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 1581

Téma: HTC Touch Diamond - konkrétní rady, zkušenosti, problémy a řešení ....

  1. #31
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Stejne by mi zajimalo kde je u tohohle zakopany pes , volba procesoru , grafickeho chipu ? Kdyz vidim jak reaguje a naskakuje ten Samsung tak je mi skoro lito se ho zbavovat :-)

  2. #32
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    No prvni problem je podle me jasny - 640x480 a 320x320. 3x vic pixelu, ktery se musej propocitat a zobrazit. A pak samozrejme optimalizace - zaklad systemu je stejny, ale kazdy vyrobce tam cpe cim dal tim vic svych veci bezicich na pozadi a sladit to vsechno dohraomady da praci. Ja mel v ruce tu 900i a i kdyz je to samozrejme ovlivneno tim, ze ma zase mensi displej (400x240), tak to bylo taky mile rychly...

    Ale uvidime, fakt je nutny to brat tak, ze na tomhle zarizeni je obrovska spousta novinek a tak bych navrhoval 100 dni hajeni HTC At se ukazou...

    P.S. Ja cekam, az ten Samsung bude v bazaru za 3000 a jdu do nej



  3. #33
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    117

    Tak oprava, Skype se mi z nejakeho duvodu nedari spustit :-( Jinak s baterii je to zatim super, rano jsem sundla z nabijecky-furt s nim blbnu, obcas wifi, obcas gprs a k tomu pul hodiny navigace v tomtomu....a jsem na nejakych 75ti procentech :-))

  4. #34
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    Skype nejede zatím na žádné 6.1 ROMce. Skype prý na tom pracuje.

  5. #35
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Citace Původně odesláno od tombik
    Mam problemek, je asi zpusoben mou neschopnosti, ale jak ten nadherny klenot donutim k tomu aby zvonil ve chvili kdy mu prijde SMS, me totiz jen blika a zazvoni az ve chvili kdy ho zapnu :-(
    A co takhle priradit SMS nejaky ton ?????? Normalne to bezi , zcela bez problemu - navic dokonce se mi podarilo jako u prvniho zarizeni donutit pristroj aby se jen rozsvitila ledka , ozval se ton , ale nezapnul se display ! Super !

    Tedy vse za predpokladu ze pouzivate PhoneAlarm bez ktereho povazuji kazde takovehle zarizeni za polofunkcni :-D

  6. #36
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Citace Původně odesláno od jirilesan
    Podle mě je problém ne s kartou, ale s rozlišením VGA. iGo8 je prý na XVGA.
    Jak uz jsem psal ... iGO8 chodi bez problemu , samozrejmosti je skin v rozliseni 640x480 + upraveny exac + ORIGINALNI software !!!

  7. #37
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Ja moc nechapu, co Vam nejde - ja si poslu na Diamonda SMS zpravu, Diamond se rozsivit a prehraje prednastavenou melodii... co presne potrebujete? Jestli chcete hlasitejsi ton/vibrace, tak Start -> Settings -> Sounds & Notifications -> Notifications -> Event: Messaging: New Text Message a nastavte si tam, co chcete.



  8. #38
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Citace Původně odesláno od Tomáš Kubec
    Skype nejede zatím na žádné 6.1 ROMce. Skype prý na tom pracuje.
    Skype jede např. na většině novějších 6.1 neoficiálních ROM z XDA pro různá zařízení. ROM musí být UC compatible .

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0


    2 Koza:
    No vicemene souhlasim, ale nerekl bych, ze je Diamond prvni mireny na masy. O to se pokousi cela rada Touch. Nicmene neznam jedineho obycejneho cloveka, co by si koupil neco od HTC. Zato kdyz na nejakem skoleni vidim nakupeni lidi z IT, tak tam pulka lidi vynda na stul neco od HTC a druha pulka lidi radsi telefony nevyndava :-)
    Bezny clovek navic neni ochotny davat za telefon 10 tisic a vice, kde se pohybuji takovto zarizeni. Zijeme v dobe telefonu pro duchodce pod tisic korun a za par tisicovek poridite telefon s MP3, radiem, fotakem a barevnym displayem. Clovek ktery nepotrebuje vedet co je to RAM a jaky ma operacni system taky nepochopi proc to stoji 3x tolik co nejaky mobil, ktery ma stejne funkce, ktere by on pouzival.

  10. #40
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    71

    tak po chvíli experimentování mám pocit, že jediný, co pomohlo ke zrychlení touchflo je tohle:

    HKLM\Software\OEM\TFLOSettings:

    SpeedHigh: default value (25) <-- Change to (5)
    SpeedLow : default value (70) <-- Chnge to (14)

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jeste neco co se me nezda.

    Kdyz si v Nastaveni-Power-Advanced zmenim cas za jak dlouho se me ma snizit podsviceni z defaultnich 10s na neco jineho, tak se me t za nejakou dobu vrati samo zpatky na 10s. Je to vopruz. Musel sem to uplne vypnout.

    Jeste k RAM. Po startu mam volnych cca 40%, ale po nejake dobe behu ikdyz vypnu vsechny bezici aplikace je pameti cimdaltim mene a neni videt kam mizi. Jednou uz sem videl stav kdy bylo volne jen 15% a nic nebezelo. Po restartu zas 40.

  12. #42
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    71

    jo, to vypnutí podsvícení po 10s mi dělá taky. dokonce i když si to vypnu, tak se mi to tam časem zas objeví. původně jsem podezříval, že se mi to tam cpe s policy z našeho exchange serveru. ten mi tam totiž nutí lock device po 2 minutách a tomu říkám vopruz. sice se to dá hacknout, ale přes noc a sem tam i přes den to tam mám zpátky



  13. #43
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od x-father
    No vicemene souhlasim, ale nerekl bych, ze je Diamond prvni mireny na masy. O to se pokousi cela rada Touch. Nicmene neznam jedineho obycejneho cloveka, co by si koupil neco od HTC. Zato kdyz na nejakem skoleni vidim nakupeni lidi z IT, tak tam pulka lidi vynda na stul neco od HTC a druha pulka lidi radsi telefony nevyndava :-)
    No tak pak bylo ocividne mireni vsech doposavadnich Touchu dost nepresne, nemyslite? Oni se samozrejme snazi prodat co nejvice zarizeni od zacatku, ale Touch byl prvni krucek, FLO3D je poradny krok. Prave proto je novy FLO3D tak zasadni, protoze na rozdil od te puvodni verze nabidne beznemu uzivateli vse, co potrebuje a ten tak nepotrebuje o systemu zjistovat nic vic, coz se samozrejme pocita.

    Co je nebo neni ochoten delat bezny clovek tady asi nevyresime, ja samozrejme pod pojmem "bezny uzivatel" nemel na mysli "kazdy uzivatel Jablotronu", ale tu obrovskou skupinu uzivatelu s Nokiemi, Sony-Ericssony atp, ktere urcite nestoji tisicovku. Navic s rostouci oblibou telefonu stoupne i snaha operatoru tyto telefony dotovat a na rozdil on nasich trapaku, kteri mi k mesicni uhrade 1500Kc a dvoulete smlouve nabidnou slevu 2000Kc na novy telefon, jsou v cizine slevy dost zasadni (viz weby operatoru v zahranici).


    Citace Původně odesláno od x-father
    Kdyz si v Nastaveni-Power-Advanced zmenim cas za jak dlouho se me ma snizit podsviceni z defaultnich 10s na neco jineho, tak se me t za nejakou dobu vrati samo zpatky na 10s. Je to vopruz. Musel sem to uplne vypnout.
    Mam Toshibu G910 a ta takovych nastaveni "zapomina" asi 10. Takze proti tomu je Diamond zlatej )

  14. #44
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Pri pouziti PhoneAlarmu a veskerych nastaveni a voleb upravenych v nem se zadne "ztraty" ci podobne veci nekonaji . Vse slape jak hodinky , co po nem chci ... dela :-)

  15. #45
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Citace Původně odesláno od x-father
    Kdyz si v Nastaveni-Power-Advanced zmenim cas za jak dlouho se me ma snizit podsviceni z defaultnich 10s na neco jineho, tak se me t za nejakou dobu vrati samo zpatky na 10s. Je to vopruz. Musel sem to uplne vypnout.
    Mam Toshibu G910 a ta takovych nastaveni "zapomina" asi 10. Takze proti tomu je Diamond zlatej )

    Diamonda nemam, za to pouzivam PhoneAlarm. Zkouseli jste k tomu vyuzit(u jinych mda to funguje) phone alarm? Myslimze nejnovejsi verze je nyni uz 2.0

Strana 3 z 106 PrvníPrvní 123451353103 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 214
    Poslední příspěvek: 25-11-2009, 15:12
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  4. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 20-02-2009, 19:22