Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 21 z 106 PrvníPrvní ... 1119202122233171 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 301 až 315 z 1581

Téma: HTC Touch Diamond - konkrétní rady, zkušenosti, problémy a řešení ....

  1. #301
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Nepoužíváte někdo Random Access i na Diamondu? Neexistuje VGA verze?

  2. #302
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Kdo resite automaticke pretaceni displaye tak zkuste tohle .....
    GSen (SKKV)



  3. #303
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Chtěl bych se na něco zeptat, sice nevím jestli na správném místě ale lepší jsem nenašel. Předem upozorňuji že je toto moje první pocket pc. No a teď k té otázce. Chtěl bych si flashnout novou romku, ale nevím přesně jak na to. Kdybyste mi tento problém mohli trochu osvětlit byl bych vám vděčný.

  4. #304
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    130

    Mate nekdo zkusenosti s touto ROM...RUU_Diamond_HTC_WWE-ME_1.37.456.2_Radio_Signed_Diamond_52.26a.25.09_1. 00.25.03_Ship
    viz. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=402284
    Zatim se tady resila jenom verze RUU_Diamond_HTC_WWE_1.37.405.1.

  5. #305
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    5

    nedaju sa nejako VYCUCNUT iba tie hodinky z tej ROMky?dajte link pls

  6. #306
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    HonzaM ... uz si nepamatuju proc ale vykopal jsem ji hodne rychle . Takze ac uz nevim proc tak nedoporucuju :-) V tuhle chvili dej bud od PDAVIET , nebo Elite 2 , nicim jinym bych se nezabyval ...

    Mimochodem ten souborek co jsem daval vyse funguje perfektne , je dobre zakazat treba pretaceni today atd. a pak je to i uzitecne :-)

  7. #307
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    To: Honzam75

    Tuto ROM tam teď zrovna mám a je super. Prakticky stejná jako ROM 1.37.405.1 ,ale v prostředí Touchflo3D bych řekl,že je o něco svižnější. Nekde jsem o ní četl,že je to "vyladěnější ROM 1.37.405.1"... A moje poznatky to potvrzují. Prakticky co den tak jsem zkoušel jinou ROM a zůstal jsem u té na kterou se teď ptáš...
    Toť moje poznatky.



  8. #308
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Citace Původně odesláno od Honzam75
    Mate nekdo zkusenosti s touto ROM...RUU_Diamond_HTC_WWE-ME_1.37.456.2_Radio_Signed_Diamond_52.26a.25.09_1. 00.25.03_Ship
    viz.
    Treti den v pohode, mensi spotreba : push email, ie i opera ok.
    Dnes jsem na ni jel s tt7 + bluetooth mp3 na baterie s interni gps 3h (podsviceni auto - svitilo slunce - takze furt na plno).(tf3d off)


  9. #309

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    jaky hodinky ?

  10. #310
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    22

    Myslím, že měl zeto750 na mysli ty přelamované hodiny z TouchFlo...

  11. #311
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    71

    tak po rom 1.37.405.1 wwe mám teď druhej den elite 2.0 a žádnej extra velkej rozdíl nevidím. teda kromě toho, že po soft resetu je víc volný paměti (cca 54 MB).

    jinak rekapitulace používání po skoro 3 týdnech:
    - romky už nijak dál netweakuju, některý zásahy do nastavení cache opravdu přinesly pozvolný rozpad systému
    - touchflo3d je stále zapnuto a už jsme kamarádi
    - baterka vydrží na moje používání přiměřeně, tj. večer je po skoro ní. takže přes noc je v nabíječce a pak ještě příležitostně přes den při synchronizaci nebo v autě při navigování
    - jedný co mi chybí je přemapování odkazu na kalendář a kontakty z tf3d, radši bych tam viděl pocketinformant, když už ho mám koupenej
    - programy co mám doinstalovaný: tomtom 7.450, 1-calc 3.2.4, resco explorer a regedit 2008, pockettranslator 2005 a ten pocketinformant 8

    celkově dávám diamondu 95% = nejlepší pdáčko, co jsem kdy měl

    jo a neviděli jste někde v prodeji ten desktop cradle?

  12. #312
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    140

    Jak je na tom Diamond s drivery? Myslím má problémy jako TyTN a další? Má normální GDI GAPI DD drivery? A přehrává video plynule i jinak než tím QTv "hackem"? Protože to je speciální mod pro obejití problémů TyTN a spol. takže by měl přehrávat slušně i přes GDI, Direct Draw pokud má drivery. Jak to tedy je? Vyrovná se v GDI Intel Xscale na 520 MHz?



  13. #313
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    130

    Na strankach HTC e-Club se objevila ke stazeni ROM RUU_Diamond_HTC_Europe_1.37.401.3_Radio_Signed_Dia mond_52.26a.25.09_1.00.25.03_Ship.exe...

  14. #314
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    To: Honzam75
    o se sice objevila,ale zatím nikdo neví co je zač.Zatím není ani ke stažení na xda-dev.
    Já osobně čekám na českou ROM. Snad do několika dnů by měla být ke stažení. Už se totiž začínají objevovat další ROM s jiným než s ang jazykem...

  15. #315
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Jarda Lukas
    To: Honzam75
    o se sice objevila,ale zatím nikdo neví co je zač.Zatím není ani ke stažení na xda-dev.
    Já osobně čekám na českou ROM. Snad do několika dnů by měla být ke stažení. Už se totiž začínají objevovat další ROM s jiným než s ang jazykem...
    Spise ceska T9 by bodla. nepotkal ji nekdo, nekde?

Strana 21 z 106 PrvníPrvní ... 1119202122233171 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 214
    Poslední příspěvek: 25-11-2009, 15:12
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  4. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 20-02-2009, 19:22