Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 19 z 106 PrvníPrvní ... 917181920212969 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 271 až 285 z 1581

Téma: HTC Touch Diamond - konkrétní rady, zkušenosti, problémy a řešení ....

  1. #271
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    222

    Citace Původně odesláno od Losos
    Narazil jste nekdo take na vec kdy prestanou jit menit klavesnice ????? Stalo se mi to uz nekolikrat a nepomuze tomu nic .......
    Narazil, po instalaci Resco keyboard pro. Nepomůže nic kromě obnovení zálohy? Doufal jsem, že po odinstalování resco zase měnit půjdou..

  2. #272
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    No,tak ja resco neinstaloval a je to to same .... po restore se z nejakeho duvodu uz nezprovozni ackoliv zaloha je delana v dobe kdy vse bezelo bez problemu .....



  3. #273
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Nevíte kdy bude v prodeji česká verze?

  4. #274
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od yndor
    Zatím mi baterka problémy nedělá.. kdyby přestala stačit, koupím dvojnásobnou - i tak bude Diamond tenčí než většina jiných strojů.
    Na té fotce má baterka kapacitu 2800 mAh, ne 1800 mAh jak uvádí, tak pak nevím...žeby ilustrační foto nebo žeby fakt 2800??
    To by byla pecka !

  5. #275
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1

    Citace Původně odesláno od KillerShot
    Nevíte kdy bude v prodeji česká verze?
    Taky na ní čekám, u Sunnysoftu píšou první půlka července...:sarcastic:

  6. #276
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    JJ a na mnshopu zase mají že snad příští týden.

  7. #277
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    34

    Citace Původně odesláno od Losos
    V QTv modu ? Nepletes se trochu ? Pripadne tedy nevadi ti ze nic nevidis ? :-)

    JiVi + honza_f : pokud mate takovehle starosti s pristrojem tak bud za A: delate neco blbe , za B: to bezte reklamovat jelikoz vse co pisete je za normalniho stavu nesmysl
    (osobne se klonim a tipuji bod A :-)
    naistaluju DivXPlayer .. sosnu nekolik avi z torrentu a pustim.. vsechno se seka, zadny film plynuly a cim dele bezi, tim je to horsi a horsi ...

    jakou chybu - PROSIM delam?



  8. #278
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    222

    Citace Původně odesláno od Alpha2
    Citace Původně odesláno od yndor
    Zatím mi baterka problémy nedělá.. kdyby přestala stačit, koupím dvojnásobnou - i tak bude Diamond tenčí než většina jiných strojů.
    Na té fotce má baterka kapacitu 2800 mAh, ne 1800 mAh jak uvádí, tak pak nevím...žeby ilustrační foto nebo žeby fakt 2800??
    To by byla pecka !
    ...a tady mají pro změnu 2200mAh.


    JiVi: Nejspíš nestíhá ten DivXPlayer, zkus CorePlayer.

  9. #279
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    5

    Core Player 1.2.5 a 100% pojede bez trhaní.

  10. #280
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    34

    Citace Původně odesláno od honza_f
    Core Player 1.2.5 a 100% pojede bez trhaní.
    jj s GDI :yes:

  11. #281
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    222

    Proč s GDI? Mnohem rychlejší je s QTv.

  12. #282
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    34

    Citace Původně odesláno od yndor
    Proč s GDI? Mnohem rychlejší je s QTv.
    pac s qTV je tma

    to ze je zaskrtnuto Tynt II nic neznamena



  13. #283
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Odhalil jsem ten problem s klavesnici ..... prepinani klavesnic lehne po manipulaci s AdvanceConfig , pravdepodobne pri maximalnim nacechovani - konkretne myslim - filter system cache

  14. #284
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    222

    Mozna to problem uspisi, ale neni to hlavni pricina, protoze mne prestaly jit prepinat klavesnice jeste pred prvnim tweakem. A bez AC.

  15. #285
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Mas pravdu , ted mi "vypadly" bez nejake priciny , proste nejdou prehazovat a uz vubec nemam tuseni kde je duvod .... to je celkem pruser :-(

Strana 19 z 106 PrvníPrvní ... 917181920212969 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 214
    Poslední příspěvek: 25-11-2009, 15:12
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  4. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 20-02-2009, 19:22