Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 12 z 106 PrvníPrvní ... 210111213142262 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 166 až 180 z 1581

Téma: HTC Touch Diamond - konkrétní rady, zkušenosti, problémy a řešení ....

  1. #166
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od retrieve
    Citace Původně odesláno od Dada
    Může někdo vyzkoušet změnu v registrech: "HKEY_CURRENT_USER\MUI\CurLang" měnit hodnotu na 0405 (Hex).
    Prostředí TouchFLO by to mělo být potom CZ.
    Nastaveno, restart a ....... TouchFLO je celé české včetně různých nastavení. Funguje.............

    Docela mě akorát pobavilo jak v TF3D přeložili v Nastavení položku Zvuky, kde je podtext "Kruhy a systém" místo původního "Ringtones, Vibrate/Ring Mode, System" .

    Apropo máte někdo v Diamondovi rozchozenou českou T9, přijde mi totiž, že v systému už tam slovník je (v adresáři \Windows je soubor CSlsUN_xt9.ldb), nicméně ve volbách klávesnice není vidět?

  2. #167
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    V ROM od PDAVIET zmizely ty krasne , ale prakticky nepouzitelne a strasne neprakticke klavesnice (qwerty,polovicni qwerty atd.) vcetne toho priblbleho menu na stridani klavesnic a zustal jednoducha nabidka , keyboard - block recognizer -proste vsechno co se da rozumne pouzit :-) tim se hlavne ale umoznila instalace jedine rozumne klavesnice - PhonePadu s ceskou T9 - to je jedine gramotne reseni pro psani jednou rukou .PDAVIET -SUPER !! :-)
    Připojené soubory Připojené soubory



  3. #168
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Losos
    no ... ale to ja nevim co chci :-) ja nevim co v tom vsechno je - ja pri instalaci zakazu tyhle cabiky instalovat a chci se podivat a usoudt co z nich by bylo dobre tam mit ...
    Tak tady mas vsechny caby, co sem nasel v ty asijsky romce.

  4. #169
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    To: Losos

    Není třeba instalovat nějakou "vykuchanou" ROM.... Pokud nechceš zbytečnosti stačí po hard resetu před instalováním customizace zmáčknout "reset" a máš to bez Touchflo3D,Opery atd...

  5. #170
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    to delam samozrejme u oboji ,ale vykuchana neznamena neinstalace opery atd ... mezi temi ROM je rozdil cca 30mb ve storage a 10mb pracovni pameti

    Kyle : dikes !!!

  6. #171
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    26

    prosim daju sa nejako preprogramovat tie tlacitka back, home,call a end? pls

  7. #172
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    117

    Citace Původně odesláno od Losos
    V ROM od PDAVIET zmizely ty krasne , ale prakticky nepouzitelne a strasne neprakticke klavesnice (qwerty,polovicni qwerty atd.) vcetne toho priblbleho menu na stridani klavesnic a zustal jednoducha nabidka , keyboard - block recognizer -proste vsechno co se da rozumne pouzit :-) tim se hlavne ale umoznila instalace jedine rozumne klavesnice - PhonePadu s ceskou T9 - to je jedine gramotne reseni pro psani jednou rukou .PDAVIET -SUPER !! :-)
    Nesouhlas, ja osobne nemam s psanim na fullqwerty klavesnici palcem problem....(ta s tema "dvojpismenama" je ale fakt na nic no...). Jak jsem vyzkousel tu fullqwerty tak jsem zavrhl t9ku :-)



  8. #173
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od Losos
    V ROM od PDAVIET zmizely ty krasne , ale prakticky nepouzitelne a strasne neprakticke klavesnice (qwerty,polovicni qwerty atd.) vcetne toho priblbleho menu na stridani klavesnic a zustal jednoducha nabidka , keyboard - block recognizer -proste vsechno co se da rozumne pouzit :-) tim se hlavne ale umoznila instalace jedine rozumne klavesnice - PhonePadu s ceskou T9 - to je jedine gramotne reseni pro psani jednou rukou .PDAVIET -SUPER !! :-)

    Také nesouhlasím. Třeba SMSky se mi dobře píšou právě na originál PhoneKeyPadu, který je nejvíce podobný klasické klávesnici na mobilu. Zkoušel jsem si nainstalovat i zmiňovaný PhonePad, což není špatné řešení, ale pro psaní SMS bych uvítal něco, co umí na přání z výsledného textu odstranit diakritiku. Jsem zvědavý jakým způsobem bude řešená T9 na české verzi Diamonda.

  9. #174
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Ty klávesnice jsou na prd všechny. Já jsem používal klasický Keyboard a ten je v Diamondu zmršenej taky. Psát na něm kombinace čísel a textu se fakt nedá. Zkoušel jsem ROM 1.37 (Asia) a ta se rychlostí (od předinstalované) neliší. ROM 1.37 od pdaviet je sice vykuchaná (TF tam v nastavení stále mám :?: ) a rychlá, ale zase tam nacpali jiné blbosti. Co mě však mrzí, že odstranili i tu "kuličku". Asi ještě zkusím tu neupravovanou evropskou 1.37.

  10. #175
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    10

    osobne som prešiel na 1.37.405.1 čiže európsku a zrýchlenie oproti predinštalovanej bolo veľmi znateľné. Čo sa týka klavesníc tak na full qwerty sa píše výborne. bol som zvyknutý písať na keyboard ale už píšem len na full qwerty

  11. #176
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Ohledne klavesnic a nesouhlaseni :-) kdo proste neumi pouzivat a psat stylusem potrebuje "nahrazky" a pokud je bude pouzivat tak asi nikdy nezjisti to co je jasne kazdemu kdo s takovym zarizenim jiz nekolik let pracuje :-) Je mozne ze qwerty pri landscape , malymi prstiky a psani saaaahodloooheeeeho textu je schopno neco prinest , ale pri bezne praci se zarizenim je to brzda . Nicmene kazdy ma moznost volby :-D

  12. #177
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    22

    TouchFLO česky je super. Už bych potřeboval jen klávesnici s českými znaky a žádnou další lokalizaci nepotřebuju.



  13. #178
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Zkus Resco Keyboard , ta by se ti mohla libit

  14. #179
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    71

    ad 1.37.405.1 ROM - zdá se mi opravdu rychlejší včetně touchflo (ještě stále ho mám a už tam asi zůstane :-)

    ad klávesnice - trochu mě taky vytáčej, ale zrovna na 'full qwerty' se mi palcem smsky píšou docela obstojně, proti tomu ovšem 'keyboard' s přepínáním na číslicovou klávesnici je pro psaní stylusem pěkná otrava. T9 nepoužívám a nějak se mi na žádný klávesnici nenabízej slova, ačkoli to mám zapnutý (settings > input > word completion > suggest words when entering text) - nevíte, kde je zakopanej pejsek? jiný klávesnice se mi moc instalovat nechce a bez český se taky obejdu.

    ad český touchflo - děkuji, nechám si anglický

    a přetrvává mi ještě jeden problém, co jsem tu zmiňoval dřív - přemapování kalendáře a kontaktů v touchflo na pocketinformantový, to je poslední věc na světě, co mi chybí :sarcastic:

  15. #180
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Co mi docela vadi je rychlost wifiny :-( nemeril jsem kolik jede ale neni mozne si pres wifi pustit ze sitoveho disku nebo pc film , proste nestiha :-(
    tady technici nekde udelali chybu :-(

Strana 12 z 106 PrvníPrvní ... 210111213142262 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 214
    Poslední příspěvek: 25-11-2009, 15:12
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  4. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 20-02-2009, 19:22