Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 105 z 106 PrvníPrvní ... 55595103104105106 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,561 až 1,575 z 1581

Téma: HTC Touch Diamond - konkrétní rady, zkušenosti, problémy a řešení ....

  1. #1561
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    0

    Kazdopadne dekuju ze se mi snazis pomoct - uz jsem psal ze nb Diamonda normalne vidi, ale postup jak pripojit Diamonda s nb kvuli internet sharingu je nasledujici:

    na Diamondovi - spustim internet sharing, vyberu pripojeni pocitace pomoci BT PAN, dam pripojit
    na nb - kliknu pravym tl. mysi na ikonce BT v taskbaru a vyberu join a personal area network, po chvilce se otevre okno kde by Diamond mel byt videt, ale neni i kdyz ma Diamond viditelny BT a vsechno tak jak ma byt a v tom je ten hlavni problem.

    Jiny zpusob jak pripojit telefon s nb pro internet sharing pres BT neznam, klasicky dial up spojeni nefunguje od Windows mobile 2005 v treri revizi tusim.

  2. #1562
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    205


    Nepotěšil jsi mě, ani já tě nepotěším
    Začal jsme to hledat, a odpověď našel. Je to chyba ROMky. Některé ROM to umějí. Určitě to umí většina neoficiálních (mívají v popisu Bluetooth DUN support).

    Takže buď zkusit jinou ROM od HTC (1.93?), nebo nějakou z XDA



  3. #1563
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    0

    hura - to bude ono, dik moc zkusim jinou ROMku i kdyz musim uznat ze spojeni kabelem ma taky sve vyhody

    EDIT moderator: Necituj pls. předchozí příspěvek. Dík osch

  4. #1564
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    nahral jsem si ted ofiko 1.93..... a kdyz mam zaplou klavesnicku tak ta jeji ikona na spodni liste je cela sediva, v 1.37 byla jakoby podlozena bilou nevite v cem je problem? Jinak nevite jak zmenit qwerty na qwertz (prisel jsem jen na to prepnout to na nemeckou klavesnici ale zase jsou tam misto klasickych znaku na dlouhy stisk ty nemecky paskvily). A jeste by me zajimala jedna vec, jde nejak poresit aby se mi po neuspesnem pripojeni k wifi nepripojil automaticky e gprs? (symbian se chytre zeptal ale wokna se hned pripojujou )

  5. #1565
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    19

    no jeste jeden batery pack na 4x Nimh je tady za 99 kc s vystupem na USB http://www.pselectronic.cz/ a dej hledat vyraz 4xUM3F-USB-VYP-PLOCHÝ

  6. #1566
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Kikine, tak ten přesně mám a byl to dobrý pomocník na dovolené.

  7. #1567
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jak se vám zdá hlasitost zvonění nebo reprodukce Diamonda vůbec? Mě to připadá poměrně dost slabé, ale s tím se dá těžko něco udělat. Jen doufám, že budu slyšt, že někdo volá i v lehce hlučnějším prostředí.



  8. #1568
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    stáhl jsem si xVid s AC-3 zvukem. Přehraje mi to nějaký player?
    Díky

  9. #1569
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    20

    to karpro
    Ahoj,
    podle me hodne zalezi jak kvalitni je dana mp3. Ja jsem si nahral do pameti jeden kousek z mp3 i ve formatu wav a wmv nebo jak je ten format. No a pak si to muzes vyzkouset v nastaveni vyzvaneni. Mam hlasitost na cca 90% a hraje to dost hlasite. Romku mam orig 1.37 od T-Mobile.

  10. #1570
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    11

    Informace k baterii 1800 mAh..má ošklivý kryt,který moc nesedí..kapacita se mi zatím taky moc nezdá,ale je teprve podruhé nabitá. Nefunguje s ní GPS. ALE!!! GPS nejde ani na orig. Diamondu, pokud se sundá kryt. Už se o tom tady psalo. Řešením je vycpat pravý horní prostor pod krytem nějakým staniolem..nebo ho nalepit na telef. Potom to jde v pohodě.

  11. #1571
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    7

    co to tu placas ze s originalem nejede GPS?? tak potom ja mam na telefonu co?? normalne mi to fičí. v aute plny signal i kdyz to polozim na sedadlo.

  12. #1572
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    11

    O plácání nevím nic, ale když sundáš zadní kryt, tak se signál GPS sníží na minimum, zkus to....jestli pofičí. Už se tady o tom psalo..nebo máš úspěšnější kus :-)



  13. #1573
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    23

    netusite jestli se da synchronizovat (primarne polozky kalendare) s Lotus Notes?

  14. #1574
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Nolf
    to karpro
    Ahoj,
    podle me hodne zalezi jak kvalitni je dana mp3. Ja jsem si nahral do pameti jeden kousek z mp3 i ve formatu wav a wmv nebo jak je ten format. No a pak si to muzes vyzkouset v nastaveni vyzvaneni. Mam hlasitost na cca 90% a hraje to dost hlasite. Romku mam orig 1.37 od T-Mobile.
    Dík za info, ... tak to já jsem nějakej nahluchlej, no co nadělám (

  15. #1575
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Dotaz na pouzdro: Nevite zda se da nekde koupit originalni ochrane pouzdro PO-S390 ... viz.:
    http://www.smartmania.cz/forum/viewt...118cb9209f9583


Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 214
    Poslední příspěvek: 25-11-2009, 15:12
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  4. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 20-02-2009, 19:22