Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 104 z 106 PrvníPrvní ... 45494102103104105106 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,546 až 1,560 z 1581

Téma: HTC Touch Diamond - konkrétní rady, zkušenosti, problémy a řešení ....

  1. #1546

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Spawncz
    Tak me to pro jistotu ani nezacne diamonda nabijet, takze je mi to uplne k nicemu ( :no:
    Tak zmer jestli to dava aspon tech 5V. treba to je kabelem,

  2. #1547
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    17

    Uz jsem se mozna jednou ptal, ale myslim ze jsem nedostal odpoved. Existuje nejaka utilitka, ktera dokaze pocitat data prenesena skrze gprs/edge?



  3. #1548
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    357

    Např SPB GPRS Monitor.

  4. #1549
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od octavius
    .....i se neda v registrech vypnout aby pri zvoneni neslo prijimat hovor displejem ale jen tlacitkem?
    nelze.

  5. #1550
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    Jasně že jde. Četl jsem návod, myslím že někde na xda foru, ale neuložil sem si to a teďka to taky hledám znova.

  6. #1551
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    13

    Prosimte az to najdes, dej sem pls odkaz, diky.

  7. #1552
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    205

    Citace Původně odesláno od osch
    Podle mě to bude v ovladačích BT na notebooku. Jestli to ovladač umožňuje. Microsoftí BT ovladač je v tomto špatný. Zkus Broadcom.
    O tom mluvím. Windows to nebudou zřejmě ani podporovat. Jedine externí aplikace - "Drivery". (Většina BT používá MS "driver")
    Mám dojem že to umí BlueSoleil. Jenže to je zbytečná komplikace a peníze navíc.
    Navíc prostě nevidím důvoc proč to přes BT řešit, když to uživateli nepřinese žádnou výhodu.



  8. #1553
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    95

    ad baterie 16000mAh - mozna jsem objevil Ameriku, ale kolega mi ted ukazal shop DealExtreme. Porovnejte ceny a obsah s Tygrimacenama

    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.12360
    http://www.tygriceny.cz/obchod/16000...nds-litegba-sp

  9. #1554
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    20

    Citace Původně odesláno od octavius
    nevite nekdo, jestli se neda v registrech vypnout aby pri zvoneni neslo prijimat hovor displejem ale jen tlacitkem?
    ahoj,
    nechtel jsem citovat ale vlozil jsem prispevek a nevidim ho. Tak znova.

    Uz nevim kde jsem to nasel, bud zde nebo na SmartManii foru a opsal jsem si jen text, neznam autora - timto se mu omlouvam.
    Cituji:
    Zamykani displeje pri prichozim hovoru (xda developers)
    Tak zda se, ze je konecne alespon castecne vyresen problem, ze si pri prichozim hovoru muzete omylem v kapse, nebo pri vytahovani z pouzdra akceptovat hovor (mne uz se nekolikrat stalo, ze mi nekdo volal, kdyz jsem byl na kole a tim jak jsem jel pres hrboly, se nekde dotklo pouzdro obrazovky v miste tlacitka a hovor se akceptoval).
    Na xda dev se objevila alespon obezlicka, nez se najde lepsi reseni:
    1) nainstalovat SKScheme (demo na 14 dni), potom za $10
    2) nastavit WATCH na udalost
    a) telefon - prichozi hovor - spustit akci - screen lock
    b) telefon - akceptovany hovor - spustit akci - screen unlock
    + jeste dalsi 2 akce (on phone state change + on phone disconnect na "unlock" screen ), ktere si uz kazdy zada tak, jak chce
    Vyzkousel jsem to a funguje to super ==> hovor lze akceptovat pouze tlacitky, ale jakmile uz ho akceptujete, mate obrazovku pristupnou.

  10. #1555
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    ad baterie

    a není už lepší toto?

    Power Pack na 4 AA baterie s USB výstupem

  11. #1556
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    0

    O tom mluvím. Windows to nebudou zřejmě ani podporovat. Jedine externí aplikace - "Drivery". (Většina BT používá MS "driver")
    Mám dojem že to umí BlueSoleil. Jenže to je zbytečná komplikace a peníze navíc.
    Navíc prostě nevidím důvoc proč to přes BT řešit, když to uživateli nepřinese žádnou výhodu.
    Mno ja vidim vyhodu v tom ze muzu mit telefon kdekoliv po kapsach a nebo kdekoliv jinde v dosahu BT a nemit porad pripojeny kabel. Ale ja nevidim duvod proc by to nemelo fungovat kdyz tam moznost v BT manageru je - zkousel jsem tam spojit SE K800i a to slo bez problemu takze spis vidim problem v HTC a ne v driverech v notebooku.

  12. #1557
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    205

    A zkoušel si v Diamondu položku Internet Sharing?
    Mělo by to jít naprosto stejně jako s SE. Pokud se spáruješ.
    :-) Mimochodem, aby to nebyla "chyba" v tom, že nemáš nastavenou viditelnost v BT (je to někde v nastavení). Předpokládal sem, že tohle si zapnul automaticky, ale člověk nikdy neví.

    Jinak... Máš to v kapse. Ale Diamond se ti během chvilky (cca hodinka) při takovém využití vybije. Na kabelu se nabíjí stále. A při internetování nemusím mít mobil v kapse (nehledě na to, že Diamond se při vytížení opravdu DOST hřeje), naopak ocením, když ho to nevyšťaví.
    Mě přijde jednodušší připojit mobil ke kabelu a prostě fungovat, než konfigurovat nějaké Bluetooth. Ale je to tvoje věc.



  13. #1558

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od libor_m
    ad baterie

    a není už lepší toto?

    Power Pack na 4 AA baterie s USB výstupem
    Pro moje pouziti ne. Predstav si, ze budes cestovat nekde autem, tu USB baterii budes moct dobit ze zapalovace, ty tuzkovky ne, musel by jsi koupit jeste USB AA nabijecku. Nebo budes muset mit mraky tuzkovek. Kapacita 2.2Ah baterie bude asi stejna, jako kdyz das 4xAA o kapacite 2000 mAh (napr. Sanyo Eneloop). A pokud tam das nejaky obycejny tuzkovy baterky, tak to ty 2 Ah nebudou. Navic to je vetsi...

  14. #1559
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od N3o21
    A zkoušel si v Diamondu položku Internet Sharing?
    Jasne ze jo pres to to celou dobu zkousim ono to totiz ani jinak nejde

  15. #1560
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    205

    :-) No, já nevim :/
    Nevidim to, a nevidim co s tim zkoušíš. Předpokládám, že to tak děláš :-) Ale zkouším cokoli. Prostě jen můžeš dělat blbost.

    A to NTB vůbec nenajde přes BT telefon? Co ta viditelnost Diamondu v nastavení Bluetooth?
    Já to porád nechápu, v čem je ten problém.

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 214
    Poslední příspěvek: 25-11-2009, 15:12
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  4. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 20-02-2009, 19:22