Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 103 z 106 PrvníPrvní ... 35393101102103104105 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,531 až 1,545 z 1581

Téma: HTC Touch Diamond - konkrétní rady, zkušenosti, problémy a řešení ....

  1. #1531
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Jde nějak změnit zvuk budíku (upomínek)? Pokud ne existuje nějaká aplikace na budíky. Na N72 jsem měl jednu, kde jsem si mohl nastavit mnoho budíků a jakékoliv tóny na ně.
    Díky

  2. #1532
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    207

    Tak mi prave dneska dorazila TAHLE externi baterie. Dulezita informace je, ze k ni je potreba adapter na 5V aby jste tu baterii dokazali nabit (v navodu se uvadi ze se ma pouzit adapter z PSP. Ja nasel adapter na 5V doma z externi GPSky a tak baterku nabijim.
    Jsou k ni prilozeny dve redukce po trech konektorech (dohromady 6rozdilnych konektoru) pro ruzna zarizeni, a jednim z nich je i miniUSB ktere pasuje do Diamonda.

    Takze prozatim baterku nabijim a az bude plne nabita zkusim s ni postupne dobijet diamonda az do jejiho uplneho vybiti a uvidime jak na tom bude.

    Pokud Vas kdo mate zajem o nejaky testy muzu poprosit, napiste jak co nejlepe a nejverohodneji tu externi baterku otestovat aby tes mel aspon nejakou vypovidajici hodnotu.

    Kdosi tady psal ze si objednal podobnou jen 10000mAh, zajimalo by me jestli uz ji ma a jak je s ni spokojen, popripade muzeme zvolit nejakou spolecnou testovaci metodiku aby byly vysledky zajimavesji.



  3. #1533

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Baterie 10000mAh - nekupovat:
    - uz mi dosla a uz pomalu putuje do kose
    - nebal jsem se toho a po tom, co jsem shledl nektere stranky, jsem se rozhodl, ze ji rozdelam
    - po rozdelani jsem nasel 1 LiIon clanek, ktery na sobe nemel zadne udaje, obycejny plosnak (ne SMD) a spoustu zbytecneho volneho mista
    - dle mych odhadu velikosti baterie muze mit baterie kapacitu tak asi 2Ah
    - zacal jsem nabijet, nabijel jsem asi pul hodiny adapterem 5V/1A
    - nabil jsem Diamonda, nabijenio se ukoncilo asi v 50%, daval jsem to za vinu neuplne nabite baterii
    - znovu jsem nabil baterii, tentokrat 2h dobijeni
    - zase jsem zkusil dobit vybiteho Diamonda, ale zase skoncil na 50%

    Vysledek: i kdyby mnela baterka kapacitu alespon ty 2Ah, neni to pro mne pouzitelne, protoze chci dobijet telefon na 100% a ne na 50%. Nevim, jestli je na vine elektronika externi baterie nebo diamonda, ale asi ma Diamonda pri 50% pocit,m ze uz z baterie nic vic nevymackne

    Reklamovat to nebudu, uz jsem to rozsrouboval, navic mam pocit, ze cena postovneho do Ciny by mohla byt vic nez cena ty baterie, a objednal jsem u SunnySoftu batterypack JustMobile 2.2Ah, ktery doufam bude dobijet do 100%

  4. #1534
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    120

    tyto baterie jsou jeden velký čínský podvod
    Sám jsem si nechal poslat z HongKongu 16000mAh za dvacet dolarů
    také jsem neváhal ji rozdělat, a byl jsem překvapen, jakým způsobem si číňané
    představují tzv. Li-Fe akumulátor.
    V části krabičky je nějaký obyčejný článek o neznámé kapacitě a v druhé části je
    železná destička asi kvůli váze.
    Takže taky do koše.

  5. #1535
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od amos.zamba
    Jde nějak změnit zvuk budíku (upomínek)? Pokud ne existuje nějaká aplikace na budíky. Na N72 jsem měl jednu, kde jsem si mohl nastavit mnoho budíků a jakékoliv tóny na ně.
    Díky
    1. precti si manual, kdyz na to nejses schopnej prijit intuitivne
    2. v TF tapni na cas, zalozka alarms, klik na ikonu zvonecku

  6. #1536
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    207

    Tak me to pro jistotu ani nezacne diamonda nabijet, takze je mi to uplne k nicemu ( :no:

  7. #1537
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    to soko.ban
    bída ty melodie. Neznáte nějakou jinou aplikaci (něco ve stylu Handy clock co je na symbian)?



  8. #1538
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    3

    takže jsme si pročet CELE vlakno - rozhodoval jsme se mezi iphone a daimondem, zatím u me vitezi daimond :-) do ted sem mel qtek 8310 a byl sem spokojenej , nejvice telefon pouzivam na ebook - asi si poridim od O2 mobilni internet 1024 plus (ma nekdo zkusenosti ? ) + si poridim tu 1800mah baterii (nebyla by fotka jak to vypada z boku s touto baterii´?)

  9. #1539
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    0

    Ahoj,

    tak jsem celkem zoufaly - nedari se mi pripojit Diamonda k nb tak aby sdilel internet. Kdyz pripojim USB kabel, sdileni netu funguje bez problemu. Ale kdyz se chci pripojit pres BT na PAN, tak notebook Diamonda nevidi, pritom posilani a prijimani souboru mezi obema zarizenimi normalne funguje, mam ho sparovany. Podarilo se mi rozchodit i active sync pres BT, ale to sdileni internetu pres BT proste ne. Nemate nekdo nejakou radu na co se kouknout - prosel jsem toho uz hodne ale nikde jsem odpoved nenasel. Pouzivam zatim zakladni ROMku 1.37... Diky moc

  10. #1540
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    205

    K čemu ti bude připojení přes BT?
    Dosah to nemá, je to pomalé, a vybíjí baterii. To snad můžu rovnou surfovat z PC, ne?

  11. #1541
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    0

    protoze mam pausal na neomezeny GPRS data a obcas se holt musim pripojit k netu na notebooku prave pres mobil.

    Necituj předchozí příspěvek. admin

  12. #1542
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    205

    Ach tak... Ale proč BT? Přeci tu je rychlejší kabel, ne?
    Btw... Otázka je, jestli to Windows vůbec umí bez nějaké externí aplikace.



  13. #1543
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Podle mě to bude v ovladačích BT na notebooku. Jestli to ovladač umožňuje. Microsoftí BT ovladač je v tomto špatný. Zkus Broadcom.

  14. #1544
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od rey1cz
    ... + si poridim tu 1800mah baterii (nebyla by fotka jak to vypada z boku s touto baterii´?)
    Včera jsem se byl podívat na baterku a je to fakt hnus, kryt nedosedá, šíleně nehezké bago, z hezkého telefounu se stane hnusnej kýč. Osobně pokud si koupím silnější baterku, tak si počkám až bude originál 1350mAh, tam bude jistota, že to bude sedět a snad to nebude takové bago.

  15. #1545
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    13

    Vazeni odbornici,
    nevite nekdo, jestli se neda v registrech vypnout aby pri zvoneni neslo prijimat hovor displejem ale jen tlacitkem? Diky

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 214
    Poslední příspěvek: 25-11-2009, 15:12
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  4. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 20-02-2009, 19:22