Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 101 z 106 PrvníPrvní ... 519199100101102103 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,501 až 1,515 z 1581

Téma: HTC Touch Diamond - konkrétní rady, zkušenosti, problémy a řešení ....

  1. #1501
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    205

    Mrkni na Wiki v podpise. Tam to mám přesně vyřešeno. Taky mi to nešlo.

  2. #1502
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    7

    Tak narazil jsem na problem

    Nainstaloval cestinu.aby mi jely kontakty dal jsem deaktivovat tu tepare.dd (nejak tak) ano kontakty uz sly otevrit , jelo vse ale jak jsem tu psal nesli nektere v Touch ikony. bylo tam IDS_xxxx atd. tak jsem to odinstaloval zpet do anglictiny. Pak jste mi poradili ze mam nahrat tu manilu jeste takze znova. cestina, manila vse slo ale v nastaveni od sunnysoftu je ta knihovna ted dvakrat. u jedne je krizek a druha fajfka a i kdyz dam milionkrat deaktivovat tak to je stejne. proste kontakty otevrit nejdou. pls HELP



  3. #1503
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od octavius
    Ahoj, mam mozna dost lamersky dotaz :-)
    Da se nejak vypnout ten zvuk, kterym se ohlasi zprava se zustatkem kreditu po hoviru nebo po datovem spojeni? (Oskarta). Nebo klidne aby nechodily ani ty zpravy? Mam uz druhe HTC a nikde jsem tu moznost vypnuti nenasel (mozna jsem jen slepej). Diky za rady.
    tak jsme na tom stejne taky bych rad vypnul alespon ten zvuk

  4. #1504
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od mogul-m
    Leva a prava nabidka se da zmenit v programu Diamond Tweak v sekci TouchFlo 3D
    Ale jenom pro Home screen. pro jednotlive TF3D aplikace zatim (AFAIK) nelze.

  5. #1505
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    12

    v Advanced Configu se dá do Comm. Manageru povolit IP Phone. Tuší někdo jak to využít? Po spuštění chvilku pracuje a pak nic.. Dík

  6. #1506
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    7

    ....Leva a prava nabidka se da zmenit v programu Diamond Tweak v sekci TouchFlo 3D....

    Ani tady jsem nic nenasel kde by se to dalo menit v telefonu. proste chci jen zmenit funkci VIDEOHOVOR na Kontakty

  7. #1507
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Dostanu se vůbec s diamondem na WAP stránky O2 ACTIVE ? Jsou zdarma a často jsem na ně před tím chodil.



  8. #1508

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od szoteka
    ....Leva a prava nabidka se da zmenit v programu Diamond Tweak v sekci TouchFlo 3D....

    Ani tady jsem nic nenasel kde by se to dalo menit v telefonu. proste chci jen zmenit funkci VIDEOHOVOR na Kontakty
    Taky bych to uvital, myslim ze je to defaultne v nastaveno v dialpadu. zajimave je, ze u starsi ROMky to nebylo

  9. #1509
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    53

    Chtěl jsem se jen zeptat jak odstraním z today tu ikonku sunnysoft lokalizace - zabírá to docela dost místa, zkoušel jsem už projít snad všechno.

  10. #1510
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    46

    snad nedostanu vynadáno...

    XXXXXXXXXXXXXXXXX

    má někdo s aktivační klíčem nebo keygenem?
    možno i SZ

    EDIT moderator: Dostaneš! Nabízet či poptávat warez je na tomto fóru, dle pravidel pro diskutující, ZAKÁZÁNO!

  11. #1511
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    205

    cluck: Zkus místo toho HButton. Doporučuju ho všude. Je Free, a nejvíce konfigurovatelný.

  12. #1512
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Jak je to s komunikací přes bluetooth? Zkoušel jsem něco poslat z N72 na Diamonda a ouhle, nejde to.



  13. #1513
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    205

    Povol si Beam a v nastavení/Beam (nevim ajk se to jmenuje v CZ) nastav Accept all incoming beams (nebo tak nějak podobně...)
    Pak to půjde.

  14. #1514
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    8

    mam dotaz jak mam nastavi diamonda a moje pc tak aby som na nom rozchodil internet cez wifi. som v tomto dost amater a preto by som popros
    il aj nejaky blizsi navod. mam vistu aj xp

  15. #1515
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od karlic
    Citace Původně odesláno od karlic
    Držák do auta
    Jak vypadá držák do auta, který je přiložen u MDA IV.? Lze použít i s Diamondem? Pokud ano, tak koupím
    Chlapi prodejte mi prosím někdo tento držák od MDA IV., kdo ho nepotřebujete :$:
    Dnes jsem to koupil v sunnysoftu, vanička stála asi 250,-

Strana 101 z 106 PrvníPrvní ... 519199100101102103 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 214
    Poslední příspěvek: 25-11-2009, 15:12
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  4. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 20-02-2009, 19:22