Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Česká lokalizace Language Extender Czech

  1. #1

    haj haj je offline
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Používáte někdo plnou lokalizaci iPaqu pomocí Language Extenderu ?

    Já jsem jejich poslední verzi vyzkoušel a musím konstatovat, že pro iPaq s PocketPC 2002 je prakticky nepoužitelná. Lokalizaci jsem nainstaloval a zjistil jsem dost závažné chyby. Hodně se stávalo, že mi občas nešly spustit kontakty, pomohl až reset. Po hodině používání se mi například ztratily ikony v nastavení Osobní a také všechny popisy v kontaktech, tyto závady se nepodařily odstranit ani po resetu.

    Je s podivem, že jsem zakoupil betaverzi, ale po ujištění na horké lince mi sdělili, že upgrade na plnou verzi avizovanou na konec května dostanu zdarma a tak jsem se uklidnil.

    Zatím tato verze není prakticky vůbec použitelná, po 2 hodinách testování jsem ji vymazal a nainstaloval jsem si zpět (doufám, že jenom na nějaký čas) lokalizaci od Sunnysoftu.

    Na druhou stranu musím říct, že tato lokalizace se mi jeví jako rychlejší a kompletnějsí než od Sunnysoftu, lokalizuje kompletně i listboxy.

    Petr Hájek
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    107

    Používám LE a nemůžu si ji vynachválit. Sunny je dobrá lokalizace, ale vadilo mi to přepisování.. U LE je to rychlý a spolehlivý. Pravdou je, že spočátku mi to tiež blblo ( nešel BT). Dneska to běhá jak má....


    k3
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nero_ce4you
    Guest

    Ja mam ty same problemy co Petr - nezobrazuji se mi ikonky v Nastaveni, nejdou mi spustit nektere programy, navic v menu klavesnic mam Letter Recognier, na ktery jsem si opravdu hodne zvykl a se kterym pisu velmi rychle a po nainstalovani LE mi na nej nejde prepnout - pokazde se mi prepne zpet na LE keyboard ( navic mi rovnez nejde spustit Bluetooth a musim iPAQ vzdy restartovat a az pak najede... Je to skoda, protoze LE se mi take zda daleko rychleji a pruznejsi nez Sunnysoft... zatim si to nechavam, ale ty chyby me desne stvou... Hlavne ten BT...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Panove, a jakou verzi LEngu se snazite na ty WM2K2 nainstalovat? To je original od Moravia Consulting pro ty vase iPaqy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od beecher
    Panove, a jakou verzi LEngu se snazite na ty WM2K2 nainstalovat? To je original od Moravia Consulting pro ty vase iPaqy?
    ... dival ses na datum prvniho prispevku v teto diskuzi?

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    ... dival ses na datum prvniho prispevku v teto diskuzi?
    Jeee... :yes:
    Ja to totiz malokdy sleduji... ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    64

    Měl bych dotaz. Jaký je zásadní rozdíl mezi lokalizacemi od Sunnysoftu a od Paragonu. Zajímají mě plusy pro Paragon. Sunnysoft mám. Demo od Paragonu je ořezané takže porovnání nelze provést.
    Díky Dada
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Dada
    Měl bych dotaz. Jaký je zásadní rozdíl mezi lokalizacemi od Sunnysoftu a od Paragonu. Zajímají mě plusy pro Paragon. Sunnysoft mám. Demo od Paragonu je ořezané takže porovnání nelze provést.
    No, u SS je treba naprosty problem v klavesnici.
    1. pod VGA se zobrazi jako priserne titerna klavesnice (proste neni ready na vyssi rozliseni nez je 240x320)
    2. rozlozeni klaves a jeji pouziti, napr. napsat jednoduse ciselnou IP adresu je jak drbat se za levym uchem pravou rukou atd., coz je naprosto tristni.

    Co se tyka prekladu prostredi, tak jednou je lepsi ta, jednou ta. To zalezi, jestli na to zarizeni byla ta lokalizace pripravena na miru.
    No, a jeste na nekterych zarizeni docela mohutne zpusobuji samovolne soft-resety, nekdy az hard-resety.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Njo, mne jeste napadla docela silenost...
    Co byste rekli free cestine pro PocketPC? Uz docela vim, jak na to, takze by to nemusel byt az takovy problem, akorat to trochu zabere casu a trochu horsi to bude se softwarovou klavesnici, ale to vse je resitelne... :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Rekli bychom "jdi do toho"'! :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    64

    Je-li třeba s něčím pomoci " vždy připraven":yes:
    Dada
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    426

    Jasně zdar free lokalizaci, nejlépe univerzální (MDA II-III-Compact, Ipaq, Asus, FSC....) .
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Navrhuji pripadne zalozeni noveho tematu pro tuto diskuzi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    426

    Citace Původně odesláno od Wuffi
    Navrhuji pripadne zalozeni noveho tematu pro tuto diskuzi.
    Založ a dej sem link.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    Citace Původně odesláno od beecher
    Njo, mne jeste napadla docela silenost...
    Co byste rekli free cestine pro PocketPC? Uz docela vim, jak na to, takze by to nemusel byt az takovy problem, akorat to trochu zabere casu a trochu horsi to bude se softwarovou klavesnici, ale to vse je resitelne... :yes:
    zajímavý nápad :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Language Extender a automatické doplňování slov
    Od PavelR. v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 159
    Poslední příspěvek: 29-04-2005, 17:12
  2. Ako zakúpiť Language Extender for Jornada 680 ?
    Od SlovakSoft v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 11-03-2005, 00:51
  3. Loox 600 s flash update V 4.52 WM2003 a lokalizace Language Extender
    Od Xman_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 21-06-2004, 13:11
  4. Nová verze lokalizace Language Extender
    Od K3_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 11-09-2002, 13:15
  5. Cestina Language Extender
    Od Pheek v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-08-2002, 20:42