Problémy s SPB MobileShell
prosím ještě o jednu radu -- nainstaloval jsem si do meho dataphone 2 tento program a vse klapalo , ale pak jsem si z netu stahnul nejake schematko k spb schelu a skolaboval mi cely foun -- nepomaha vytahnout baterku , stylusem pichnout do resetu n- nejde se pripojit k pc pomoci active sync atd . ----- prosííím co tet mam dělat ???
Přesunuto do sekce Software pro Pocket PC (aplikace) admin
Přesunuto do sekce Software pro Pocket PC (aplikace) admin
No nejprve bych se naucit cesky a taky psat spravne nazvy programu - je to SPB MobileShell jestli je to to co myslis.
Kazdopadne co presne znamena zkolaboval ? Nejde zapnout ? Pokud jde zobrazi se neco na displayi apson ?
Zkousel jsi hardreset ? Vyndani baterky nic neresi kdyz to pouziva NVram na data.
Kazdopadne co presne znamena zkolaboval ? Nejde zapnout ? Pokud jde zobrazi se neco na displayi apson ?
Zkousel jsi hardreset ? Vyndani baterky nic neresi kdyz to pouziva NVram na data.
PROMIN ZA ME PSANI , ALE JSEM NASTVANY JAK BYK.
JAK SE PROSIMTE DELA MASTER RESET ?
DATAPHONE ZAPNOUT MUZU ALE ZMIZLY MI VESKERE KONTAKTY , NEKTERE PROGRAMY , KDYZ CHCI NECO ZKOPIROVAT Z KOMPU TAK MI I V KOMPU I V DATAPHONU PISE ZE TO NEJDE ALE KDYZ DAM OK TAK TO NAKONEC JDE , NEBO MI TO V KOMPU NAPISE ZE TO ZKOPIRUJE ALE MUZE SE STAT ZE NEZKOPIRUJE VSE A TIM PADEM PROGRAM NEBUDE FUNGOVAT , Z KLASICKE NABIDKY START MI ZMIZLY 3 RADKY ATD ATD.
PROJEL JSEM UZ 100 KRAT KOMP NODEM 32 ALE VSE OK , TAKZE UZ NEVIM CO DAL.
JAK SE PROSIMTE DELA MASTER RESET ?
DATAPHONE ZAPNOUT MUZU ALE ZMIZLY MI VESKERE KONTAKTY , NEKTERE PROGRAMY , KDYZ CHCI NECO ZKOPIROVAT Z KOMPU TAK MI I V KOMPU I V DATAPHONU PISE ZE TO NEJDE ALE KDYZ DAM OK TAK TO NAKONEC JDE , NEBO MI TO V KOMPU NAPISE ZE TO ZKOPIRUJE ALE MUZE SE STAT ZE NEZKOPIRUJE VSE A TIM PADEM PROGRAM NEBUDE FUNGOVAT , Z KLASICKE NABIDKY START MI ZMIZLY 3 RADKY ATD ATD.
PROJEL JSEM UZ 100 KRAT KOMP NODEM 32 ALE VSE OK , TAKZE UZ NEVIM CO DAL.
hard reset jsem nasel na netu - pridrzet tlacitko start zarovem s mekkym resetem stylusem nebo paratkem a svete div se snad ani po30 pokusu nic - proste nefunguje ani to --- asi dalsich 700 kč v servisu za novy soft co ???
jednoznačně je potřeba provést výměnu hardware - konkrétně kusu mezi klávesnicí a židlí :D
jinak teda hard-reset by měl fungovat, stačí udělat přesně to, co je napsáno v návodu...
jinak teda hard-reset by měl fungovat, stačí udělat přesně to, co je napsáno v návodu...
mozna mas pravdu . koupil jsem ho starsi a nechal si v servisu naistalovat cestinu novy soft a odblokovat. --- je mozne ze poje..li neco tam ?
jinak ten hardreset fakt nefungujeee
pri spojeni z pc pise -synchronizaci nelze uspesne dokoncit. pripojte zarizeni znovu a opakujte akci. pokud potize pretrvavaji obratte se ... a bla bla bla
uz sem active sync vymazal a znovu nahral do kompu asi 5 krat a porad nic kur aaaaaa.
jinak ten hardreset fakt nefungujeee
pri spojeni z pc pise -synchronizaci nelze uspesne dokoncit. pripojte zarizeni znovu a opakujte akci. pokud potize pretrvavaji obratte se ... a bla bla bla
uz sem active sync vymazal a znovu nahral do kompu asi 5 krat a porad nic kur aaaaaa.
Hard reset a pod. najdeš v českém návodu link na stažení. Upozorňuji číst návod pozorně a postupovat přesně dle návodu, takže pokud je tam např. napsáno stisknout a držet, tak to znamená stisknout a držet a ne jen stisknout a hned pustit.
ActiveSync
Pokud tam nemáš WM 5 nebo WM 6 (tedy neoficiální, což by ze servisu být nemělo), nainstaluj si verzi 3.8 na této stránce ke stažení. Další problémy bývají s firewallem, tak se pokus povoli komunikaci pro AS popř. firewall úplně vypnout nebo odinstalovat. Házi-li to nějakou chybovou hlášku podívej se sem, ať víš, co to znamená.
ActiveSync
Pokud tam nemáš WM 5 nebo WM 6 (tedy neoficiální, což by ze servisu být nemělo), nainstaluj si verzi 3.8 na této stránce ke stažení. Další problémy bývají s firewallem, tak se pokus povoli komunikaci pro AS popř. firewall úplně vypnout nebo odinstalovat. Házi-li to nějakou chybovou hlášku podívej se sem, ať víš, co to znamená.