phoneAlarm 2.0
Vyšla nová verze phoneAlarm 2.0
Stránky výrobce

Stránky výrobce

Tak to zkouším a nějak mě to zlobí. nastavil jsem si profil HOME a WORK. Work je stejny jak home, akorat zapina WiFi. Kdyz se prepnu na work profil, zapne se WiFi, ale behem peti vterin se mi tam zase vrati profil Home a WiFi se vypne. Netusite kde co muze byt spatne?
Kdyz porovnam v1.6 a 2.0, tak nevidim nijaky vyrazny prinos, jen to, ze ve v2.0 prestalo fungovat prepinani profilu podle gsm bunek :-( Takze zustavam na 1.6 osvedcene.
Verze 2.01
Mate nekdo pozitivni skusenosti s urcovanim polohy pomoci bunek operatora O2? Na 1.6 mi to funguje paradne - co 10 novy zaznam v logu, ale na 2.0 mi to eviduje zmeny polohy velice nahodne, kolikrat to nezaznamena bunku nekolik dni. :-/
Diky za podnety.
Diky za podnety.
Ja nepotrebuju videt bunky, ja potrebuju, aby mi pA podle bunek prepinal profily. Starsi verze to delala bez problemu, ale od 2.0 to prestalo fungovat. :-/
Na to ma autor diskuzni forum, kde mi na my dotazy neodpovedel :-/
Jinak bych nemusel hledat pomoc tady.
Jinak bych nemusel hledat pomoc tady.
Mně to zaznamenává buňky stejně jako v předešlých verzích. Stejně jako nemám žádný z výše uvedených problémů.
Zdravím.
Nová verze phoneAlarm v2.05 by měla ukazovat ikonku počasí, podřilo se Vám to někomu nastavit? Díky za odpověď ;)
Nová verze phoneAlarm v2.05 by měla ukazovat ikonku počasí, podřilo se Vám to někomu nastavit? Díky za odpověď ;)
Jo bez problémů. Je potřeba v nastavení programu napsat jméno nejblížšího města, který bere Google počasí. Já tam mám Brno.
Je pravda ze ma hodne slozite a neprehledne nastaveni. Zase na druhou stranu jde nastavit prakticky cokoliv. Pouzivam ho uz skoro rok a je to prvni sw ktery po HR instaluju. A vzdy funguje bez nejmensich problemu. Takze spis zkus popatrat v nastaveni.
Super program ale prostě ho nemůžu přimět aby mi ukázal počasí pro Liberec. Pokud někdo máte jakoukoliv radu, sem s ní. Předem díky.
Tady je přímý odkaz pro Liberec:
http://www.google.com/ig/api?hl=en&weather=liberec
Jinak by to mělo fungovat tak, že v nastavení zadáš jen liberec (klidně s malým písmenem na začátku). Já tam mám brno a funguje to. Ale je to nová funkce, takže tam může být bug. Chtělo by to poslat log file autorovi programu.
http://www.google.com/ig/api?hl=en&weather=liberec
Jinak by to mělo fungovat tak, že v nastavení zadáš jen liberec (klidně s malým písmenem na začátku). Já tam mám brno a funguje to. Ale je to nová funkce, takže tam může být bug. Chtělo by to poslat log file autorovi programu.
Nová verze 2.14 ZDE.
Update - Last updated on 12.02.09
Treo silent phone volume issue fixed
New Profile switch options: Headset on Battery, Headset on Power
New backlight toggle skin item: Max level, Min, Profile
Reset email count option
Improved skin layout options
Silent custom Email/SMS group alarms no longer override newer active alerts
Weather Plugin options improved
'Ignore' option for location - for cells that are included in 2 locations
Update - Last updated on 12.02.09
Treo silent phone volume issue fixed