Původně odesláno od
Petr_J
Mám hloupou otázku zálohovacího amatéra. Pokud zálohuji běžící systém, nevím, zda je možno zazálohovat registry a zda nejsou některé soubory zamčené. U PC (WinXP) to řeším tak, že živý systém nikdy nezálohuji, ale jednoduše nabootuji speciální CD vyrobené v rámci NERO 7, respektive nero 8. Systém pak HDD se systémem nepoužívá a celý systémový disk zazálohuji. Případně obnovím. A vím, že všechny soubory včetně registrů a systémových souborů budou řádně zazálohovány a rozbalená záloha pak vytvoří na HDD stav po odhlášení ze systému. Tedy všechny nainstalované aplikace budou běhat, nic se nemusí nově registrovat, prostě paráda.
Lze něco podobné dosáhnout pod WM (konkrétně WM6)? Pokud spustím zálohu na živém systému, zazálohuje se mi celý systém včetně regostrů a všeho (řádně zaregistrované aplikace) a skrytých a systémových souborů? pokud mám desítky aplikací, každá má jiný způsob registrace, a zazálohuji to, mohu udělat Hard Reset a nějaký odBackupovač (nebo backupový soubor ve formě exe?) mi udělá na PDA (část aplikací je na SD - jak to provázat - aplikace na SD něco uložila do registrů v Device) pův odní stav souborů?