Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: poradte PDA s GPS

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    5

    Ahoj,

    chtel bych poradit s vyberem PDA s GPS. Nechci nejaky dedikovany pristroj, chtel bych neco, na cem beha WM5+, ma funkcni navigaci, cte SD/MMC karty 4GB+. VGA displej by byl dobry, ale neni podminkou, sikovne by bylo i WiFi, ale to uz vubec neni nutnost. Dulezita je ta funkcni GPS, mam ted LOOX N520 a ta GPS proste nefunguje, Xkrat jsem zkouse postupy tady z fora a nepomohlo to :-/ Naviguju parkrat do tydne, mel jsem pujcene Yakumo Delta 300 a to se chovalo naprosto luxusne, chyti se z okna v baraku, N520 v tretine pripadu ani ve stojicim aute a v lese ztraci pojem a za mlhy nebo oblacnosti uplne mlci. Chtel bych proste neco, u ceho fakt fungje GPS vic nez vyborne, nejak prestavam mit ke GPS na PDA duveru.

    Na stari (chtel bych spis bazarovku), velikosti, vzhledu, doplncich mi nezalezi, jen chci fakt tu navigaci, sd/mmc a potesilo by VGA. Jo a - kompas se nahodou do GPS v PDA nedava, ze? Kdybych chtel treba nekdy geocachovat...

    Seriozne uvazuju o tom Yakumo Delta 300, ktere je z ebaye okolo 100 € ze Nemecka... U toho mam ozkousene, ze slape

    Diky moc za jakekoliv tipy

    Ondra
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    89

    No to tve yakumo stalo v nemecku 85eu pred rokem...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    ad Loox
    Komu nepomohli postupy ve fórech, tomu pomohla záruční oprava.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    mozes porozmyslat nad Artemisom(pozri ebay) ma vsetko co chces vratane WiFi(ale je qvga) je to cca 2roky stare zariadenie takze mozno sa da najst za dobru cenu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od thimlicek
    No to tve yakumo stalo v nemecku 85eu pred rokem...
    to stalo, ale to jsem ted nikde za takovou cenu nenasel. treba se za par dni objevi :]
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    ad Loox
    Komu nepomohli postupy ve fórech, tomu pomohla záruční oprava.
    na te uz to jednou bylo tusim kvuli wi-fi, ted uz je to bohuzel po zaruce (je dvouleta, ze?). doklady k tomu mam...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od PhSnake
    mozes porozmyslat nad Artemisom(pozri ebay) ma vsetko co chces vratane WiFi(ale je qvga) je to cca 2roky stare zariadenie takze mozno sa da najst za dobru cenu
    ebay mlci, ale google rika, ze tam je i GSM modul, ze? to vubec nepotrebuji ...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. poradte ..
    Od hustler_ce4you v sekci Jak a kde nakupovat?
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-08-2007, 10:20
  2. Poraďte
    Od Martin F._ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 23-07-2003, 10:26