Dnes se mi vrátila HD2 z VSP Data. Vyměněn digitizér s displejem, vše vyřešeno přes prodejce do 5 ! pracovních dnů :yes: maximální spokojenost .
Jirka
Dnes se mi vrátila HD2 z VSP Data. Vyměněn digitizér s displejem, vše vyřešeno přes prodejce do 5 ! pracovních dnů :yes: maximální spokojenost .
Jirka
Do VSP Data jsem donesla telefon HTC Desire, který byl 2,5 roku starý a měl necelý měsíc novou baterii. Z ničeho nic se začal vypínat a nedalo se z něj ani volat.
Od servisu jsem obdržela informaci, že je vadná základní deska a oprava by vyšla na 3500 minimálně. Pán co mi telefon vydával mi řekl, že by to bylo kolem 4 000 a za to se dá již koupit nový telefon, když viděl, že váhám. Na dotaz co mohu udělat s tímto mi bylo řečeno zahodit.
Telefon jsem nezahodila, ale koupila jsem si nový. Před vánoci si HTC odvezl otec, který mi hned první týden v lednu zavolal a oznámil mi, že volá z HTC. Dovezl telefon do servisu v Jičíně, tam jej vyčistili, vyměnili vadnou baterku a telefon je naprosto funkční i při větší zátěži. Oprava stála 400.
Když si vezmu, že bych vyhodila prakticky naprosto funkční telefon, jehož pořizovací cena byla 12500, tak fakt paráda.
Do servisu jsem napsala a chtěla vyjádření, ale melou si stále svoje, máte vadnou základní desku, žádnou chybu jsme neudělali.
No mohu konstatovat .... jsou to faaaakt odborníci :-D