Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Kaiser + připojení k internetu přes bluetooth

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    50

    Zdravím, googlil jsem googlil, ale nevygooglil, poradí někdo?

    Mám HTC Kaiser, mám USB BT v počítači. Chci se napojit z PDAčka na internet přes počítač (tj používat počítač jako "modem")

    Jak na to?

    S USB BT byl dodán software BlueSoleil, který by to teoreticky měl umět, ale nezadařilo se mi, vítám jakoukoli cestu, nebo aspoň popostrčení

    Díky

    MB
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    50

    Diky za link, ale to je ActiveSync pres Bluetooth - tj nikoli pripojeni na internet pres pocitac...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    111

    No, ale prave AS Ti zprostredkuje sdileni toho pripojeni, ktere mas v pocitaci ...
    V okamziku, kdy mas MDA propojene s PC pres AS, tak Ti na MDA vali internet. Tzn. staci vytvorit BT pripojeni k AS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    50

    ahaaaaa! dik moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    10

    Dobrý den, je to už delší čas, řešil jsem stejný problém, i když na jiném zařízení (MDA compact III), tady připojuji jeho řešení, snad vám to pomůže.
    Hledal jsem tak dlouho, jak zprovoznit Skype na T-mobile MDA III s připojením přes BT k PC, včetně odchozích hovorů, až jsem si poradil sám. Tady napíšu malý návod, snad někomu pomůže. Základem je mít v pořádku synchronizaci zařízení s PC přes BT pomocí programu ActiveSync. Mám-li synchronizováno, v ActiveSync v nastavení připojení zadám v záložce Počítač je připojen k: Internet. V zařízení potom v Nastavení záložka Připojení vyberu opět Připojení a v něm na záložce Upřesnit a dále Vybrat sítě jako druhou možnost připojení zadám Bluetooth. Všechno potvrdím OK. Od tohoto okamžiku mám MDAIII připojenou přes BT k PC, používám připojení PC k internetu, takže dostatečně rychlé i pro Skype, mohu volat z MDA jak v rámci Skype tak i na pevné linky s kvalitou velmi srovnatelnou s voláním přímo z PC. Ještě malá poznámka k synchronizaci zařízení s PC. Ta se vám nepodaří, pokud nebudete mít volné příslušné porty pro program ActiveSync. Ty nebudete mít volné, používáte-li např. program BlueSoleil, jako jsem používal já. Po jeho odinstalování a s použitím běžných služeb dostupných ve Win SP Prof. jsem měl najednou po problémech a synchronizace od té doby šlape tak, jak má. Jak po kabelu tak po bluetooth.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 46
    Poslední příspěvek: 04-12-2008, 12:32
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-03-2008, 09:18
  3. Připojení k internetu přes IE (PIE)
    Od rozruchacek_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-06-2007, 22:22
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-03-2006, 18:08
  5. Připojení k internetu přes Bluetooth (LOOX 720, Nokia 6021)
    Od broad v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-01-2006, 15:58