Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: HTC Touch Cruise - podsviceni displaye

  1. #1

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Deje se mi takova divna vec a nejak nemuzu prijit na to co to dela tak jestli jste se s tim nekdo nesetkal.
    Meni se mi nastaveni podsviceni pri pripojeni na external power.
    Rano prijdu do prace nastavim tam 5 minut. Vsechno funguje pusti se sporic a vypne se podsviceni po 5ti minutach.
    Dalsi den rano ale kdyz hodim Cruise do kolebky, tak podsviceni je nastavene na 10 minut ale navic se ani po 10ti minutach nevypne.
    Musim vlezt do nastaveni podsviceni zmenit to (vetsinou znova na 5 minut) a pak to zase zacne v pohode fungovat.

    Netusite co by to mohlo delat ?

    Diky,
    DD
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    nemas nahodou instalnuty phonealarm? Moze to teoreticky robit nejaka ina app
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    PhoneAlarm nemam .. pouzivam SPB PhoneSuite
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    SKus pozret nastavenia tam, ja to nepoznam ale mozno to ti to prestavuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    No do toho jsem koukal, a tam mam vsude podstviceni unchanged - mimo to je tam moznost menit jen intenzitu nikoliv ty casy kdy se to vypne. A navic vcera kdy se to taky stalo jsem celej den profil nezmenil, takze nevim jestli to s tim muze souviset. Taky mne to jako prvni napadlo.

    No zkusim dneska vypozorovat kdy presne se to stane jestli teda o pulnoci nebo kdy.

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    43

    Mam SPB PhoneSuite i PocketPlus a zadne blbnuti podsviceni se nedeje, ja s temito softiky vubec zadne problemy nemam, takze spise zkontroluj jeste i dalsi nainstalovane programy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    JJ ja pouzivam od SPB pomerne dost softu a zadne problemy jsem nemel .. a ani jsem na nich tedka nic nemenil aby byl duvod ze neco takoveho zaclo. No uvidime zkusim zkoumat.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. podsvícení displaye Q8310
    Od Kubasek v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-02-2006, 18:35
  2. jak vypnout podsviceni displaye mpx200
    Od aaischa v sekci Motorola
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-07-2005, 05:41
  3. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-03-2002, 09:07