Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 47

Téma: HTC Touch (Elf či P3450) - 3 barvy na displayi a jinak nic :-( pleas help me

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    28

    Po flashni z original zahranicni rom HTC nenacte win a zobrazi jen 3 barvy a displayi a dost :-( Nepripoji se do active sync proste nic.
    Prosim o pomoc. Klidne i icq a mail.
    Diky moc

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    229

    pripoj kabel a flashuj znova,melo by to jit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    28

    i kdyz se nedetekuje v active sync? je nejaky problem pri flashni z original zahranicni rom na jinou?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    no problem by mohl byt s CID lockem... podivej se na xda developers forum...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    28

    myslis tohle? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=320155
    ale tam pisou ze musi byt pripojen active sync (zelena ikona)
    Tak nevim kdyz se mi nedetekuje pripojeni k aktive sync...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    218

    seš v tzv bootloaderu, když připojíš kabel k pc a touchi tak by se vlevo dole mělo rozsvítit USB (pokud ano, máš vyhráno), vem originální rom a v pc spusť soubor RUU.exe (případně RomUpdateUtility.exe)

    celý se ti to flasthne znovu - snad se na podruhý zadaří
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    28

    problem je v tom ze nemam original rom :-(
    telefon je od Orange UK.
    Nema nekdo pristup k nejake takove rom?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    3

    No mam stejnej problém. Připojim kabel a dole se ukáže USB, ale stejně se to s activesyncem nespojí. A když spustim RUU tak to nepíše, že to neni spojený přes Activesync bla bla ...

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    218

    active sync v tomhle případě fakt neni potřeba... jenom musíš mít oficiální "podepsanou" romku (nic vařenýho)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    28

    a nemuzete sehnat nekdo original rom z orange uk pleas?
    jinak jsem v pasti :-(
    :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    218

    http://www.htc.com/us/FAQ_Detail.aspx?p_id=64&act=sd

    z týhle stránky si stáhni origo ROM pro Touch z HTC, v tom bootloaderu to nech, jenom připoj usb tak aby se ti objevil vlevo dole nápis usb, pak jenom spusť RUU.exe

    mělo by se to flashnout
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Sep 2002
    Příspěvků
    37

    asi blbej dotaz ale nevadí že ta romka je pro touche pro site CDMA?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    28

    Stejne me to z jakekoliv flashe vyhodi ze nejsem pripojeny :-(
    Nespoji se mi active sync :-(
    mate nejakou radu pls?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    218

    jestli si z Prahy pošli mi SZ, třeba se domluvíme někde na pivko, vezmu NTB a testneme to
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    28

    praveze jsem ze zlina.
    na pivko vecer se uz ale taky tesim :-)
    no kazdopadne mi to max dole na displayi ukaze ze jsem pripojeny (USB). a tod vse.
    zkousel jsem nainstalovat jiz asi 10 verzi, ale max se to dostalo na 3% a hapalo konec, nepripojeno, nebo error :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. i-Tec BT GPS bt-308 - jak spojit s HTC P3450 Touch?
    Od dolph_ce4you v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-12-2009, 10:30
  2. WM6 na N35? Mate pleas?
    Od F_r_e_d v sekci Acer
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 06-06-2008, 15:24
  3. Dvojité sms na Touch Cruise (ale jinak)
    Od krt.ecek v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 28-04-2008, 18:30
  4. Nové barvy pro HTC Touch a více paměti
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-11-2007, 10:06