Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Total Input

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Práve som si naištaloval pekne uletený programík na ovládanie myši a klávesnice PC-čka. Stylus funguje ako myš a píšete na virtuálne klávesnici MDA. Zatiaľ to mám len cez kábel,ale malo by to fungovať aj cez bluetooth. Super diaľkový ovládač na TV kartu,prípadne unudené písanie z postele do tohto fóra
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    P.S. ten programík je FREEWARE
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    ...a ešte jeden sreenshot
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Napichol som si predlžovací USB kábel a surfujem voľne pohodený v posteli
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    18

    vim ze je to docela stara diskuze, ale zajimaly by me zkusenosti s MDA compact. zaboha to nemuzu rozchodit, ani prez usb ani prez modrej tesak. pls help moc to chci. musej bejt naky ovladace pro mys?? mam v pocitaci jenom ovladac na tuchpad. zajimalo by me na jakym principu by to melo fungovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    je to uplne primitivni,jen nainstalujes,spustis v pc a i v PDA kde taky tapnes na pripojeni k siti,nebo tak nejak,primo v prostredi otevreneho Total Inputu!na MDAc chodi krasne!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    8

    Musím se také připojit k tomu, že to na MDA compact nefunguje (alespoň na mém). Zkoušel jsem i novější trial verzi, ale také bez úspěchu.

    Server na PC normálně běžel, komunikační port byl otevřen (firewalem neblokován). Spuštěné aplikaci v MDAc se nepodařilo nikdy se serverem spojit. Port i název serveru seděl jak na PC, tak i v MDAc.

    Jediná nesrovnalost byla IP adresa PDA detekovaná trial verzí programu (192.168.55.101). Protože se PC snažilo komunikovat na jiné lokální adrese (192.168.254.1), přida jsem na PC IP adresu ze stejné sítě jako byla v MDAc (192.168.55.1), nepomohlo to.

    Takže smůla...

    MASOLOPOTOR
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    142

    No me to na MDAc jede taky v pohode, jen "touchpad" je takovej zabrzdenej.
    Pritom Tablet Remote Control jede krasne. Jen neni free.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. FTP - total commander
    Od Barbados v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 30-04-2007, 10:47