Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 32

Téma: Lang_Czech - Upravený a opravený překlad IGO8

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Jako již v IGO2006plus, stejně tak v beta verzi IGO8, poupravil jsem rovněž český překlad programu i ve finální verzi. Netvrdím, že je tam všechno opravené a tak uvítám návrhy na další změny. Zmizel přístav místo portu a podobné nesmysly, poupravil jsem a dal smysl i dalším hláškám. Jazykový balíček je jen na základní verzi iGO bez skinů.

    Návod na výměnu českého/slovenského překladu:
    Otevřít složku iGO8/CONTENT/LANG (zde vyměnit Lang_Czech.zip upraveným)
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    76

    Překlad je super. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Citace Původně odesláno od kubesa
    Překlad je super. :yes:
    Děkuji za zprávu, konečně nějaká reakce a ještě k tomu kladná
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    173

    Taktéž jsem vyzkoušel a funguje :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    62

    I já děkuju za dobrý skutek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Perfektni prace,co jineho se da od Panota cekat:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Take se mi libi a jestli se muzu zeptat u odborniku ...

    Trochu "fusuju do skinu" ;-), ale nekde bohuzel musim psat primo cesky, protoze nektere vyrazy (potrebuju treba jen zkracene) zkratka v originale neexistuji :-(.

    Pouziva se k tomu nejak ten "add_dict.lang" a jak ?
    Nechapu, ze jsou v nem oba vyrazy anglicke a jak to tedy udelat, kdyz potrebuju dat napr.do menu jen ceske (zkracene) "Pokrac."
    a kdyby chtel nekdo pouzit skin nahodou v jinem (jakemkoliv) jazyce, aby se mu to zobrazilo take spravne a take treba zkracene (napr. "Cont.), aby se to veslo, anebo tohle nejde a muzu psat jen skiny jen pro ceske uzivatele a ostatni maji zkratka smulu a musi se take naucit cesky, kdyz i my se musime ucit nemecky a anglicky ;-D ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    84

    Ahoj, do skinu to napiš anglicky (jako jsou ostatně všechny hlášky) a do czech.zip/i18n/dictionary.lang vlož český překlad. Pak si zahraniční uživatelé angličtinu opraví sami a českým musíš k tomu vnutit "svůj" czech.zip, aby to měli česky. Jakmile si někdo další udělá další "svůj", tak už to nepůjde jednoduše jenom zaměňovat. Nebo to napiš česky, ať se v zahraničí snaží (v readme na to můžeš upozornit).
    Čau
    Dráček
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Diky - prave ze jsem jim nechtel vnucovat ten "svuj czech.zip" (jeste tak kdyby sel vlozit primo do skinu, ale to jsem nezkoumal a asi nepujde)
    a chtel jsem aby to bylo "univerzalni".
    (ono to funguje, kdyz jsem to do skinu napsal anglicky, tak se to podle czech.zip prelozi, ale samozrejme jen to, co tam je a neni tam original vse, co jsem potreboval :-(...).
    Take jsem si napred rikal, ze cizincum neuskodi se naucit nejake to slovicko cesky, kdyz ja take musim anglicky a nemecky ;-D ...

    Konkretne slo o tohle:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    A vyresil jsem to nakonec "lisacky" takto :

    I kdyz mne tam stve ta "kriva lupa", ktera je ve skutecnosti rovna a jeste jsem jizkousel delat celou uplne znovu a ona je kriva porad ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    84

    Tak ji udělej víc šikmou, jako ten klíč. Je možné, že je to na hranici pixelu.
    Dráček
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Ona puvodne byla sikma a zmensil jsem lupu, co jsem v iGO nasel.
    Pak jsem myslel, jestli tam treba nejsou "nejake fleky co nevidim", nebo treba neco v Alfa kanalu, i kdyz jsem to jeste nekolikrat opravoval
    a prekresloval, az jsem nakonec rucne nakreslil novou (abych mel jistotu, ze je "zdrava") a ono potvora zas, az jsem to prozatim radeji vzdal ;-( ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    84

    Zkus jí udělat šikmou pod 45 st. Myslím, že obrázek je tak malý, že díky rozlišení displaye se ti zalomí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Našel jsem tam chybu, když jsem přejmenoval omylem nejen Auto na Automobil u dopravního prostředku, ale i u nastavení portu se zobrazuje místo AUTO (myšleno automaticky) také AUTOMOBIL. Opraveno na první straně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    5

    Mel bych dotaz. Nelze nejak dostat do igo8 ty hlasky od Dynavixu co namluvil Pavel Liska?

    Diky za odpoved Honza
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. T-mobilem upravený Windows Mobile
    Od CiTrus_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-01-2008, 20:33
  2. easy SMS překlad
    Od Crusader_ce4you v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 20-02-2006, 11:24