Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 37 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 549

Téma: HTC Touch Pro (Vario IV) - Obecné tipy, zkušenosti a problémy...

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    Počeštění a Hard reset

    zkusmo jsem naistaloval CZ z Diamonda, ale na HW klavesnici to nemá, jak se dalo předpokládat vliv , jinak počestění i verzí pro Diamond funguje dle prvních letmých pocitů

    a až se dostanete k HardResetu = tak v manualu je malicko chybicka - drzet volume down a zaroven ENTER, pozor ne ten na klavesnici, ale vnejsi kulate tlacitko + soft reset, ale jinak diky panum od HTC za chybu v manualu, neb pomoci volume down + ENTER opravdu na klavesnici a soft resetu se dostanete do bootloaderu :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    99

    Dotaz - TV OUT

    Zkoušel už někdo TV out? Jaká je kvalita obrazu na TV, třeba filmu, které je v původní velikosti (700MB)?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    RQ - Foto a video

    Prosím vás o fotky a videa z Raphaela a hlavně za zhoršených světelných podmínek..Děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    1

    Vyměnit Raphael za Diamond?

    Nějak se to tu splašilo, tak znovu... Jinde na fórech asi Rapha nikdo nemá, tak pokud někdo může pomoci...

    Mám docela čerstvýho Diamonda, ale váhám, zda nevyměnit za Raphaela, u prodejce bude už zítra za docela slušnou cenu, čekal jsem víc.

    Zdá se, že tu už Raphaela někdo má a snad může i srovnat. Má cenu měnit? QWERTY bych ocenil, ale jen kvůli tomu bych to asi nevyměnil. Vím i o rozšiřitelné paměti. Není třeba Raphael rychlejší? Ne že by Diamond byl pomalý, ale rychlost se šikne
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Hlasitost při hovoru

    Jak jste na tom s hlasitosti hovoru pri telefonovani? Ja bidne.. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Hlasitost při hovoru

    Podle mě způsobeno podělanou HTC animací v průběhu bootování. U WM6.x ROM to má za následek to, že se podělá hlasitost v průběhu telefonování. Je na to fígl v podobě nastavení akustických parametrů, ale to se musí dělat v rámci pre-konfigurace přímo při vaření ROM a to zatím u HTC Raphaelu není možné. Až budou první uvařené ROMky, tak script pro akustické parametry je myslím univerzální.

    Je i opravný CAB, ale ten mě osobně nefungoval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Hlasitost při hovoru

    Animaci jsem ani nepoustel. Zkusil jsem Hard Reset a nedovolil jsem vubec instalaci Extended ROM. Ale je to stale stejne, neni skoro slyset..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Hlasitost při hovoru

    Ne, animace se pouští automaticky, protože je přímo v základní ROM jako dll, bohužel se to nedá ovlivnit jinak, než v systému. Funguje to tak, že jak je jednou spuštěna, už je to nevratné. Nevím, tenhle neduh jsme řešili u HTC Hermes a pomohlo jedině zakázání animace přímo tvůrcem ROM a nastavením setacoustiparam.exe.

    Nechci tvrdit, ze je to stejne tady, ale byl to obecny problem WM6.x buildu, osobne se domnivam, ze pujde casem opravit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    135

    Hlasitost při hovoru

    Podobnej problém-mám obavu jestli to není hardware. Zkoušel jsem jako Miloš s customizací i bez a výsledek stejný. Ještě asi zkusím jinou ofic ROM (WWE) z xda-dev a pak reklamaCE....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Hlasitost při hovoru

    Pokud jsem pred instalaci Extended ROM zprovedl Soft Reset, nenainstalovala se a nikdy se zadna animace nespustila. Takze nechapu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Fólie na display
    Citace Původně odesláno od rADo2
    Jak je to s displejem a případnou ochrannou fólií? Dá se na to něco dát nebo to konstrukce znemožňuje?
    Folie je primo v baleni a je pomerne kvalitni. Aha, ja myslel tu dlouhou animaci po instalaci Extended ROM, jak se samovolne spusti..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Hlasitost při hovoru

    Ne-e, já myslím tu hned po startu, kdy tam problikne HTC a kvikne nějakej zvuk - tak právě ten zvuk je problém, protože tam cosi mrvil. Nevim jestli mrví, ale vypadá to na to, protože přesně tak se to chová u HTC Hermes - stejně blbá hlasitost.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    HW - nabíječka - použití staré
    Citace Původně odesláno od Sako verife
    jako nabijecka se bude dat pouzit jiny typ nez ten dodanej? treba ze starsiho HTC (konkretne Artemis) vim ze konektory jsou stejny, ale abych si to treba nejak nevypalil
    Stare originalni nabijecky HTC nebo Qtek funguji korektne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    159

    HW - Fólie - Brando

    Já mám folii Brando pro Diamond (je napikaču, protože přesahuje přes roh a ustřihnutí rohu způsobí, že to tam nebude přiléhat. Sunnysofte, sakra, hlavně že jsem se ptal, jestli je stejná!)
    První nalepení taky tři smítka pod folíí, i když jsem se snažil zajistit ultra-sterilní prostředí. Takže folie dolů a následoval klasický postup s jarovou vodou. Teď je folie parádně umístěná. Každopádně, ten displej je tak hrozně lesklej, že se normálně nedá používat, není-li člověk narcis. Matná folie Brando to trochu zachránila, ale zase mat folie interferuje s jemnými pixely displeje a dělá to torchu "blurry & fuzzy" vzhled. Takže ani a) ani b). Ale preferuju spíš matný vzhled, bez ohledu na to, že folie naprosto zlikviduje vzhled Raphaela, vypadá to holt hnusně...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    HW - Fólie - originál
    tak folie dodavana s pristrojem nic moc, leskla jak psi kulky, ale mel jsem ji lesklou i u artemise. venku jsem zatim netestoval ale myslim si ze me to zase tak moc vadit nebude.

    uskutecnil jsem jeden hovor uz a mel jsem ztisenej pristroj co to slo (musim si jeste overit) a bylo tomu rozumet uplne normalne, zatim nic nepozoruji s nedostatecnou hlasitosti. Nutno taky vzit v uvahu skutecnost ze testuji doma a ne na ulici.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 37 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 761
    Poslední příspěvek: 17-11-2010, 22:18
  2. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 21:38
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 14:29
  4. Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 06-12-2008, 20:51