Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: activesync

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    13

    naistaloval som activesync 4.5 do PC pripojil som MDA VARIO (qtek 9100),ale PC mi stale nevie rozpoznať zariadenie.Skúšal som to v robote na 2 PC a v pohode synchronizoval a pripojil sa.Doma ani za svet,nie a nie.
    Čo mám robiť,som už z toho na nervy.Vlado
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Že by to byl ten starý, známý a tisíckrát probíraný problém s firewallem v PC?

    Přesunuto do sekce + Komunikace & Synchronizace
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    13

    a čo mam preto urobiť?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Vypnout, popř.i odinstalovat, povolit ve fw komunikaci pro AS, nainstalovat jiný fw....

    Jaký fw máš doma a jaký v práci?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    13

    použivam mozzilu a ochrana je eset smart,neviem či mysliš toto
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Myslel jsem jaký firewall máš v práci, kde to chodí a jaký doma, kde ne.

    A zkoušel jsi už něco z výše uvedeného?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    fw: firewall, najdes v nastaveni sieti primo vo woknach....
    EDIT: zdenek je rychlejsi :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    13

    zatial ne,skusim to večer a uvidim.Zatial vdaka za info.Nevieš nahodom prečo sa mi baterka nabíja cez sieť.nabíjačku len na 65%?


    Off topic příspěvky smazány. admin
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Activesync
    Od sobhonza v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-04-2008, 13:43
  2. Internet via ActiveSync / Připojení via ActiveSync
    Od SixMan v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 03-10-2007, 22:24
  3. MDA III - ActiveSync 4.2
    Od Fány_oldd v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-08-2006, 16:27