Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: win XP do E-TEN X800

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    Ahoj,
    na youtubu jsem našel tohle a docela mě to dostalo .. Otázka zní - jak to tam ten člověk dostal? Je na to nějaká volně sehnatelná aplikace nebo to tam ten profík naflashoval?? A nebo je to nějaká aplikace, běžící pod WM6 (což silně pochybuji)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    aha, tak co jsem tak koukal po tom, co autor psal, tak se zřejmě napojil na vzdálený desktop :disgusted: takže to nebylo v PDA... ops: :dead:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0



    Remote desktop = ovladani PC z pda To, co vidis, je jeho stolni PC Sam to pouzivam
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    109

    Predpokladam, ze k XP Home sa nepripojim! Je to tak?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    34

    Mijou,s Remote desktop se přes internet spojiš i s XP Home ,nebo program VNC Free Edition, ten mám já a funguje to stejně jak Remote.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    109

    Dik, hladam a budem skusat
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    109

    Tak nic, Na XP Pro sa da pripojit uplne v pohode, avsak na Home to proste nejde!

    VNC Free Edition ano, ale len s jeho klientom, s Win remote desktop to nejde!

    Ale dik za tip
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    57

    znám, mám, používám a je to super.
    jediná věc, co mě štve je, že moje síťovka nepodporuje wake on lan, takže u toho pc musim fyzicky bejt, abych ho moh zapnout (kamosova sitovka to podporuje a je to bomba-je na druhy strane republiky, vzpomene si, že potřebuje nějákej soubor, co má doma na compu, tak se připojí na net, zapne si pc, soubor si stáhne a pc zase vypne-proste bozi!)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    BlastFX: ja PC nevypinam. Jedno z rieseni, mam ho v suspende a hotovo. spotreba je nie financne narocna
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    57

    nevim jestli to dela jenom me, nebo maj proste XPcka mizernou spravu pameti (vzhledem k tomu, ze sou od microsoftu, tak bych veril spis tomu druhymu), ale kdyz necham pocitac zapnutej dlouho v kuse, zahlti se mi ramka nejakym "odpadem", co zustal po ukoncenejch aplikacich a toho se úplně zbavím jen restartem
    a bohuzel ten proce "zahlceni" u me probiha dost rychle (i kdyz ramku mam 1GB, coz sice neni moc, ale na xpcka by to melo vic nez stačit)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    blastFX: suhlasim, je to diagnoza zvana Mrkvosoft. ale nie je prob. aj cez remote desktop spravit z casu na cas restart. V kazdom pripade ak nemas WOL a potrebujes sem tam nieco na dialku spravit je to riesenie - problemom moze byt dynamicka IP (ja som statik) ale tie existuje na to medicina - dyndns.com ak sa pamatam (moja URL je phsnake.dyn-o-saur.com )
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    PhSnake, čemu říkáš suspend? A z tohoto stavu je potřeba PC stejně nějak probrat, ne? Já mám sice PC s 3GB RAM, ale klidně měsíc bez restartu se na tom dá dělat. Na XP by se jistě dalo leccos vylepšit, ale klidně to může být i jiný svinčík (čti prasácký software jiných stran).
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    0

    Na pamet a jeji cisteni (podobne jako na PDA) doporucuju nejaky RAM monitor s moznosti cisteni. Osobne pouzivam FreeRAM XP Pro. XP s 1GB RAM a neni problem tritydenni uptime. Idealne kombinovat s Suspend To RAM (STR/S3) a comp urazi bez restartu i mesic dva. Ale posledni dobou uz prakticky nevypinam ani nesuspenduju - bezi mi tu plno veci a dost casto sem potrebuju vzdalene pristupovat (viz nize).

    >>BlastFX: docela by me zajimalo, jak rozbehat WOL po netu. Dlouhou dobu jsem se tim zabyval a fakt by me nejaky info zajimalo, protoze jsem skoncil na tom, ze WOL packet se da rozumne procpat jenom po LAN. Kdyz to ma letet skrze net, tak se to nekde po ceste zasekne. Minimalne na koncovym zarizeni (u me ADSL modem s routerem a APckem) a ke compu uz se to nedostane.

    Jinak na vzdalenou spravu doporucuju vsema deseti www.logmein.com - vzdalena plocha v browseru, maji pluginy do FF i activex prvek pro IE a i plugin pro pohodlnejsi praci v PDA. A neni problem mit na uctu vice compu a moc je spravovat z jakyhokoliv compu s browserem a pripojenim k netu. Spokojene pouzivam uz tretim rokem na peti pocitacich.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    57

    xtonda: 3GB RAM? závidim...

    Darek_:me WOL pres net proste funguje-nejak sem to nekonfiguroval a ten packet proste bez problemu projde (testovano na kámošově noťasu)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    3GB mám v práci, doma jen 2GB, ale to je skoro 3 roky starý notebook, tenkrát to nebylo úplně laciný, dneska je 1GB pod 400 Kč.

    A ať to není úplně offtopic, Windows XP na PDA nepojedou, je to jiná architektura procesoru, PDA mají ARM, Windows XP porporují architektury x86, x86-64 a IA-64. Na to aby se x86 procesor na PDA emuloval a běžela na tom XP tam není dost výkonu ani paměti.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. X800 - ROM
    Od Leosek13 v sekci Glofiish X9xx, X8xx
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 12-08-2008, 19:00
  2. CZ ROM 403 pro X800
    Od Tomáš Kubec v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 29-02-2008, 09:10
  3. E-ten X800
    Od Leosek13 v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-02-2008, 13:19
  4. E-ten X800
    Od Leosek13 v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-01-2008, 13:50
  5. X800
    Od Zbyna_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 13-12-2007, 00:56