Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 22 z 22

Téma: Česká XT9 pro Asus P750 - výroba

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    91

    tak uz to funguje,neco takoveho sem potreboval,diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Tak česká XT9 pro Asus P750 vyřešena :yes: ) Více zde.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Takže držme se tématu této diskuse - tedy T9 a hlavně xT9 v češtině případně slovenštině. Nějaké základní info jsem vytáhl z této předešlé diskuse a shrnul ho zde:
    http://shadowork.net/index.php?sekce...clanek_id=1905
    http://shadowork.net/index.php?sekce...clanek_id=1922
    http://shadowork.net/index.php?sekce...clanek_id=1980

    Takže umíme nahradit anglický slovník českým aby to psalo xT9-kou. Osobně sháním slovník, který by psal bez české diakritiky... Kdyby někdo věděl, bylo by to super.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    11

    To Pitka: Jo v pohode ja na to zadny copyright nemam :-) takze si s tim muz nakladat kazdy jak chce :-) jen by to chtelo doresit tu hardware klavesnici v rezimu abc.
    To Shadowork: ten cesky slovnik by urcite oriznout slo, ale ja osobne nevim jak. Kdybych na to ale nahodou, prisel budes prvni komu se ozvu :-)
    To All: kdyby jste na neco kolem xt9 prisly dejte vedet. Treba to nakonec vyresime :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    91

    Zajimalo by me pro kterou verzi romky to funguje,pro origo cz to neni,sekl se mi foun a musel sem udelat hardreset
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    21

    Borci...hlp...stáhl jsem si ten slavný soubor zde http://uloz.to/680771/ENlbUN_xt9s.ldb . Pak jsem jsem ho přejmenoval na ten soubor, co je ve složce windows a přepsal...resnul jsem telefon a v XT9 mi to píše jenom čísla...co jsem udělal špatně? Popř. jak to mám spravit?
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Jestli ti to píše jen písmena, tak se podívej do registrů a uprav je takto. Mě to tenkrát pomohlo.

    [HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Layouts\e001 0409]
    "Layout Text"="eT9 IME"
    "Ime File"="\windows\eT9ime.dll"

    [HKCR\CLSID\{73AB106C-A726-484b-B610-BE3E1CF39821}\IsSIPInputMethod]
    "Default"="1"

    [HKCR\CLSID\{73AB106C-A726-484b-B610-BE3E1CF39821}\InprocServer32]
    "Default"="\Windows\eT9Sip.dll"

    [HKCR\CLSID\{73AB106C-A726-484b-B610-BE3E1CF39821}\DefaultIcon]
    "Default"="\Windows\eT9Sip.dll"

    [HKCR\CLSID\{73AB106C-A726-484b-B610-BE3E1CF39821}]
    "Default"="XT9"
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 12:12
  2. Volba? ASUS P552w, E-TEN M800?.. Vyhral ASUS P750 !!:)
    Od kevin19_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 19-03-2009, 17:34
  3. Asus A730 - modifikace baterie - výroba baterie s kapacitou 2900 mAh
    Od Cesinek v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 20-12-2006, 08:48