Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

HTC HERM300

novacekmda (8)|26.5.2008 15:51
Zdravím všechny a potřeboval bych radu. Pořídil jsem si toto zařízení ale hapalo na zem. Nastal problém pokud je příchozí hovor tak to nezvoní jen tak chrčí a po přijmutí hovoru je hlucho. Pokud ale připojím přes blutoth sluchátka tak je to v pohodě ve slucátkách to vyzvání a i hovor lze přijmout. Jinak vše funguje bez problémů.
Usuzuji že se porouchal repráček. Dá se někde koupit jako náhradní díl nevíte někdo? A další dotaz nemáte někdo odkaz na uživatelskou příručku k tomuto MDA odkud by se to dalo stáhnout. Vlastním Vario ale to první tohle je krapet jinačí. Děkuji za odpovědi.
novacekmda (8)|26.7.2008 13:22
Tak nastala změna dal jsem to do opravny. První opravna se nenamahala nic opravit a radší mi řekli že nemaj díl. Oni totiž nestihli termín tak to raději vrátily neopraveno.
Tak jsme navštívil druhou opravnu , tam byl človíček ochotný a že to opraví hned. Tak jsme tam čekal a hned to rozdělal repráček vyměnil ale co stím udělal nevím prostě se to nepovedlo rozchodit. Dispej se jen rozsvítí a to je vše. Tak si ho tam nechal že na to potřebuje víc času. Po 14 dnech mi to bylo vráceno že oprava bude moc drahá a nastal výčet závad a suma která je za opravu na zhroucení.
Doma jsme totedy rozdělal sám a koukl se jestli je to pravda co mi povídal. Nějak jsem nenašel ty závady o kterých mluvil. Myslím že by to mělo být viditelné když by měl být utržen nebo přetrřen flex u dispeje. Pak že je prasklý displej zevnitř ( no taky není nikde nic vidět) navíc displej svítí a i reaguje na dotek, že se rozsvítí víc a po čase zase ztmavne tak jak by měl.
Najde se tu někdo kdo rozumí těmto telefonům a byl by ochoten poradit co a jak.
Ještě mně napadlo jedno jestli při tom rozdělání nemohl na něco sahnout a že by se mymazal komplet soft telefonu. Pokud je to možné tedy. To je tedy moje myšlenka. Jelikož taky něco říkal o softwérové vadě.
Předem děkuji za rady.