Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 53

Téma: SMS unAccent 2.3.0 (deČeštinátor) - SMS zdarma (VF/O2/TM)

  1. #31

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Skvělé díky moc :yes:. Nyní lze pohodlně z PDA přes data ZDARMA posílat SMS na všechny operátory :!:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    172

    Tak to je prima zmena jestli odesilani funguje A co ostatni zmeny co jsem tu navrhoval?Nektere byly navrhovany i na foru u programu
    Jinak samozrejmne diky za dalsi vylepseni
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    UserN1: Částečně. U VF se číslo odesílate vyplňuje, ostatní brány jsou smazány a prozatím alespoň rychlejší volba pro manuální přidání podpisu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Mám skromný dotaz, za odpověď předem děkuji. nainstaloval jsem si poslední verzi 2.3.0 vše je v pořádku ,akorát když mám vyplnit číselný kód,a pak odeslat , tak mi to cca 6x napsalo "Chybně opsaný kód". Odeslat se mi to podařilo zatím jednou ,posíláno přes T-mobile. Kódy jsem si před odesláním kontroloval několikrát,ale v tom jsem neshledal chybu,tak nevím čím to může být,má z vás někdo obdobnou zkušenost? Jinak pochvala autorovi této aplikace:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    172

    Nainstaloval jsem, chvili zkousim a zpozoroval jsem par zmen, ktere potesily takze za ne diky To zjednodusene menu send je hned lepsi S kody na odesilani do T-mobile jsem mel zpocatku tentyz problem, a take jsem si byl jist, ze jsem psal kody spravne. Pak se to nejak zlomilo a uz mi to funguje dobre takze odesilani do T-mobile skoro gratis, tomu rikam velka parada Vypozoroval jsem ale, ze pokud mate u cisla predvolbu zeme (ja treba 00420 u CR) tak nefunguje Autodetect a musi se vybrat manualne sit pod kterou cislo patri. Jako velky problem to nevidim, ale podle meho s tim i castecne muze souviset problem s pocatecnim (ne)odesilanim sms do site T-Mobile. Ja jsem u cisla odmazal predvolbu zeme a pak se mi jednim ze zpusobu netpeera sms odeslat povedlo...od te doby to z 95% jede...jednou se mi ale stalo, ze obrazek s kodem nebyl vubec k precteni, to uz ale nebude pravdepodobne problem programu, ale brany pres kterou sms odesila.

    Jeste jedna "drobnost"...stale me opravdu irituje omezena moznost posunu v zakladnim editoru a temer nutnost prepnuti do hlavniho editoru v pripade potreby ve zprave neco upravit. Toto i znacne znehodocuje novou fci na vlozeni podpisu, ktera je fajn, ale nefunguje kvuli tomuto prechodu tak jak by mela. Abych mohl tuto fci vyvolat (pouzit) musim se vratit z hlavniho editoru (s vsesmernym pohybem ve zprave) do zakladniho editoru, kam mi kursor snad vzdycky, at jsem s nim ve zprave v rozsirenem editoru kdekoliv, preskoci na zacatek zpravy v zakladnim editoru, takze abych mohl tuto funkci vlozeni podpisu pouzit, musel bych drzet joystick doprava a pockat az se dostanu na konec zpravy, ptz to v tom zakladnim editoru to jinak nejde (neni zde moznost pohybu vsemi smery jako v rozsirenem)

    Budu se opakovat, ale pokus se prosim te zrusit ten rozsireny editor a jeho fce aplikovat rovnou do toho zakladniho, bylo by to hoodne ku prospechu veci
    A jako dalsi vec kterou bych uprednostil k zamereni se na vylepseni je to ulozeni do odeslanych zprav , ktere ted bohuzel nefunguje jak si psal Odesilani je uz temer vychytane
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Na 00420 jsem nějak pozapoměl. +420 automaticky ořezávám, takže 00420 přidám taky.
    Ten textový editor je klasický textBox z .NET komponent, který se bohužel na smartphonech chová otravně (v UI se moc nepočítá v multiline vstupem v formulářích). Zkusím pohledat a použít nějaký klasický box bez těchto featur.
    I na to ukládání SMS kdyžtak kouknu, když bude čas. Teď to tam už není, ale ve starších verzích to při posílání přes web jakž takž ukládalo.
    Dík za feedback
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    172

    Ta predvolba je detail, ale potesi Kazdopadne jsem byl mile prekvapen, ze se povedlo skutecne zfunkcnit odesilani sms pres T-Mobile takze za feedback urcite neni za co . S tim editorem to chapu, ale pokud najdes neco mene krkolomneho a lepe pouzitelneho bude to super ) S tim ukladanim jsem se to dozvedel az od tebe, nikdy jsem predtim nepostrehl ze by se mi zpravy takto odeslane ukladaly, jestli se to povede zprovoznit bude to prima
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    14

    Mam problem v Menu-pokrocile-Me udaje. Mohu vyplnit jen kolonky Signature a Phone number. Ostatni jsou zasedle. Mozna je problem v tom, ze mam Vodafone SIM, ale rad bych posilal SMSky pres T-Zones ucet, ktery mam taky. Prosim o odpoved, kde je chyba. Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Posílání SMS přes t-zones účet zatím není na nové bráně funkční. Pravděpodobně časem by se mohla uvolnit nová verze s jeho podporou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    UserN1:
    Předvolačk jsem opravil a 00420 se ořezává. (Updatnul jsem současnou verzi)
    Ukládání SMS do odeslané pošty mi nějak nefunguje, jak by mělo. Na jednom fóru jsem se zeptal a tak uvidíme.
    Použití normálního textového pole není vůbec sranda, takže zatím také nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    172

    moneytoo
    Diky za dalsi upravu, zajem a snahu program dale dle nametu upravovat Updatnutou verzi jsem si uz nahral
    Pokud se dostanes k odpovedi na foru jak ukladani poresit, mozna bych jeste zvazil fci v menu na zapnuti a vypnuti ukladani, nekomu to naopak vyhovovat nemusi tak abych nemluvil za vsechny
    Napojeni na normalni textove pole jak je origo ve WM asi bohuzel nehrozi, to jsme resili spolu uz mozna pred 2roky neuspesne, myslel jsem jen jestli se ti nepovede najit nejakou alternativu misto textBox z .NET komponent, ktery by se choval pratelsteji. Uvidis, treba na neco narazis nebo ti nekdo neco doporuci. Zkusim kdyztak patrat take.
    Otazecka na zaver...posilani T-mobile sms pravdepodobne nezvlada posilat zpravu delsi nez 160 znaku, ale kdyz jsem to na zacatku zkousel, vdycky mi to slusne odbouralo program a k tomu, aby mi pak funkcne odesilal smsky jsem musel restartovat tel. Lze tu smycku nejak uzamknout, aby rovnou nahlasil ze vetsi zprava odeslat nejde a sam se nezhroutil, nebo jeste lepe aby ji automaticky rozlozil na vice jako je to u O2? )

    Diky mej se )
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    200

    Ahoj, přišel sem na menší větší bug ve verzi 2.3.0, když je aplikace integrovaná do menu, tak: najeďte do ActiveSync, tam Nabídka a Připojit portem BlueTooth. A namísto toho se zapne unaccent!!! Jedná se o Asus P750, WM6.1.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    229

    Citace Původně odesláno od martin_m
    Ahoj, přišel sem na menší větší bug ve verzi 2.3.0, když je aplikace integrovaná do menu, tak: najeďte do ActiveSync, tam Nabídka a Připojit portem BlueTooth. A namísto toho se zapne unaccent!!! Jedná se o Asus P750, WM6.1.
    Me to take dela. WM6.1 HTC Hermes
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od martin_m
    Ahoj, přišel sem na menší větší bug ve verzi 2.3.0, když je aplikace integrovaná do menu, tak: najeďte do ActiveSync, tam Nabídka a Připojit portem BlueTooth. A namísto toho se zapne unaccent!!! Jedná se o Asus P750, WM6.1.
    Bude tohle prosím někdo řešit, nebo je jediná možnost SMS unAccent odinstalovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    172

    Tento problem tu byl drive uz probiran. Jestli mohu mluvit za autora tak se zatim nevi jak tento problem vyresit. Pokud musis synchronizovat pres bluetooth a nestaci ti kabel, budes asi muset program odinstalovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. hry-zdarma
    Od paranps2 v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-10-2007, 16:42
  2. Notebook zdarma???
    Od Respekt_ce4you v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 18-05-2006, 18:09
  3. Jak z PDA posilate sms? (zdarma)
    Od Spider_ce4you v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 21-03-2006, 14:28
  4. Navigace zdarma ?
    Od Blixoa v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-03-2006, 15:39
  5. Mapy zdarma?
    Od Harley_ce4you v sekci Navigace zbývající
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-01-2005, 09:25