Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Problémy s lokalizací InterWrite pro HP iPAQ 214

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    mám následující problémy s lokalizací InterWrite, kterou jsem získal k PDA HP iPAQ 214 zakoupenému v ČR.

    1. Při psaní pomocí InterWrite Recognizeru napsání tečky změní předchozí napsané písmeno na variantu s diakritikou. Například pokus napsat písmeno e a za ním tečku vede napsání písmena e s tečkou nad. Tento problém se táhne napříč verzemi, vyskytuje se v lokalizaci 8.6 pro Loox 420 i ve verzi 9.1 Small.

    Při aktivaci podpory HW klávesnic se vyskytují navíc tyto problémy:

    2. Nefunguje Ctrl na SW klávesnici - pokud v nějakém programu zmáčknu Ctrl na SW klávesnici a snažím se postupným tapáním označit více objektů, nefunguje to.

    3. Při spuštěné aplikaci po zmáčknutí win key, vyskočí start menu, ale nedostane fokus, takže pohyb d-padem nepohybuje kurzorem v menu ale v aplikaci pod ním.

    4. Na HW klávesnici (HP iPAQ klávesnice FA802AA) Nefunguje přepínání jazyka/rozložení klávesnice dvojhmaty Ctr-Shift a Alt-Shift.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Zdravím,
    1. to se mi stává taky. je potřeba počkat a pak napsat tečku, ale je to otrava.
    2. to jsem zatím nepotřeboval
    3. ano, tohle mi vadí dost
    4. to jsem taky zatím nepotřeboval

    A přidám svůj současný problém. Interwrite recognizer mi odmítá psát písmena s čárkou. Napíšu písnemo, nad ním čárku, to správné tam problikne, ale zůstane tam bez čárky. háčky se v pravém poli píší normálně. Nevím, na jaké nastavení jsem hrábl, ale dost mi to vadí. Prosím o radu. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Čárka nad písmenem se píše také v poli pro číslice, viz. http://sunnysoft.cz/software.php?idarticle=257#tipy
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Čárka nad písmenem šla oodjakživa napsat i přímo nad písmeno. Ještě asi před týdnem mi to fungovalo stejně jako na ipaqu 5550 s lokalizací interwrite. Jde jen o nějaké nastavnení. Mám pocit, že to nějak souvisí s tím, že jsem používal hw klávesnici a od té doby to nejde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    S HW klávesnicí to může souviset, problémy 2 a 3 se mi projevují jen se zapnutou podporou HW klávesnic, ačkoliv 2 a 3 s HW klávesnicí na první pohled nemají nic společného. Takže workaroundem pro 2 a 3 v situaci kdy není vyžadována podpora HW klávesnice je podporu HW klávesnice vypnout, moc praktické to ale není, protože to vyžaduje softreset.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    3

    já se přidám, rovněž netuším, jakým způsobem docílím, aby mi klávesnice psala české znaky tj. ěščřžýáíé.Pravděpodobně by stačilo přepnout klávesnici z ENG na CS, netuším však jak. Interwrite je Pro 9.5, podpora HW klávesnice zapnutá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    HW klávesnice píše česky, když je aktivní SIP s českou klávesnicí na PDA, ovšem přepínat SIP pro přepnutí rozložení/jazyka klávesnice není zrovna pohodlné.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Pro psaní tečky za "e" je potřeba zvětšit si v Start> Nastavení > Systém> SunnysoftInterWrite> Možnosti klávesnice > InterWrite recognizer a zvětšit prodlevu. Jinak následující "chyby " jsou v připravované verzi IW "odstraněny" ( IW to již bude umět standartně)
    Zmíněnou chybu s CRTL jsme testovali a výběr funguje korektně. (Build IW 9.5.1.34)
    Tohle mi přišlo jako odpověď ze Sunnysoftu, může někdo otestovat? Já sem už IW vyhodil a teď testuju LEng.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-12-2008, 21:43
  2. Problémy s lokalizací M700 po patchovani (WM6)
    Od Rascal_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-08-2007, 17:19
  3. SP 26041 EUUver.4.00 - problém s českou lokalizací InterWrite 7.0 Sunnysoft
    Od Ladislav v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-01-2004, 21:06
  4. Problémy po české lokalizaci MDA
    Od m.culik v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-12-2003, 15:14